A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2022. február 12., szombat

Szünet ⇢ Zárás

Sziasztok!
Sohasem gondoltam volna, hogy valaha ilyen bejegyzést hozok majd erre a blogra, de döntenem kellett, melyik történetemet folytatom, és melyiket szakítom félbe egy időre.
Nem akarom hosszúra nyújtani a magyarázkodást, tulajdonképpen magyarázkodni sem akarok. Aki ismer, és akivel szinte minden nap beszélek, az tudja, hogy fáradt vagyok. Nem fizikailag, ugyanis mindig tudnék egy kis időt szakítani egy-egy oldal megírására. Lelkileg fáradtam bele ebbe a hónapba, és ha belegondolok, hogy még mennyi áll előttem...
Szóval elég, ha annyit tudtok, az életem jelenleg egy érzelmi hullámvasút, és többet vagyok lent, mint azt kellene. Nagyon szeretlek titeket, és ígérem, ezt a blogot (és az összes tervezett vagy már publikált történetet) be fogom fejezni. Csak nem egyszerre. És nem most.
Köszönöm, hogy vagytok/voltatok nekem. Sosem lehetek elég hálás. Sajnálom, hogy ez most nem volt elegendő.

2015-ben azt ígértem, hogy be fogom fejezni Pierre és Daren történetét (a hatodik, és egyben utolsó előtti történetet, amit annak idején erre a blogra terveztem), a mai napon azonban arra az elhatározásra jutottam, hogy ezt mégsem fog megtörténni. Nem azért, mert ihlethiányban szenvedek, ugyanis azzal szerencsére sosem volt gond. A döntésem kizárólag azon alapszik, hogy sokkal szívesebben írok angolul, ez a platform pedig nem erre a célra lett kitalálva.
Sok kedves ismerőst és barátot köszönhetek ennek a blognak (vannak, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot), ezért nem szerettem volna pont nélkül hagyni az életem ezen fejezetét. Igazából ezért írom most ezeket a sorokat.
Emlékszem, amikor belekezdtem a blog első történetébe, borzalmasan féltem attól, hogy sosem leszek képes majd egynél több sztorit kitalálni, de büszkén kijelenthetem, hogy azóta már tucatnyi történetet megírtam. És a kezdetleges ötletek egymást követik a to-do listámon. Azóta két diplomát is szereztem, az egyiket mint forgatókönyvíró. Leírni is hihetetlen.
Egy szó mint száz, amennyiben bárki ide tévedne a jövőben és kíváncsi lenne arra, miként vagyok, és miféle sztorikon dolgozom, a tumblr oldalamon bármikor megtalál. Nem tűntem el, csupán változtam.

Millio puszi Xx
szerecsendio

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése