A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2013. június 12., szerda

Történet/Szereplők 2.


Történet előzetes:

Victoria Jones:
egy kezdő újságíró, aki élete nagy storyjára vár, amikor is a főszerkesztő megkéri, hogy készítsen riportot a világ egyik leghíresebb fiúbandájáról a One Directionről. A fiúk nem fogják tudni, hogy Tori mire készül, mert azt hiszik véletlenül futottak össze vele, pedig a lány már hetek óta azt a percet tervezte. De vajon amikor megismeri a fiúkat , még mindig meg akarja írni a megbotránkoztató cikket és a karrierjére fog gondolni, vagy már egy bizonyos személy lesz neki majd az első?

Szereplők:


~Victoria Jones (Tori)~
Anyukája és az apukája már meghaltak, csak a bátyja van már neki. Mindig is híres újságíró akart lenni, és ezért bármire hajlandó. Sosem volt gazdag, mindig hónapról hónapra élt. Miután előző barátja megcsalta, már nem képes hinni a szerelembe. Magának is alig meri bevallani, amikor mégis újra szerelmes lesz, méghozzá nem másba, mint Zayn Malikba, akiről csúnya leleplező sztorit kéne írnia.


~Tom Jones (Tommy)~
Victoria bátyja, nagyon szereti a húgát, és bármit megtenne érte. Szoktak piszkálódni egymással, de melyik testvérpár ne tenné ezt? Barátnőjével él, Samantha-val.


~Emily Sanders (Milly)~
Victoria egyik barátnője a kettőből. Ő is a szerkesztőségnél dolgozik, így ismerkedtek meg egymással. Nagyon kedves és megértő. Visszafogott, gyakran zavarban van a saját véleménye miatt. Mindig kiáll Tori mellett és jó tanácsokkal látja el.


~Tara Blue~
Tori másik barátnője, szintén a szerkesztőségnél dolgozik. Néha önző és idegesítő, de nagyon jó barát. Imádja Eleanor Caldert és a divatot. Szeret bulizni, titkos álma, hogy egyszer modell vagy színésznő lesz, de ezt még a legjobb barátai sem tudják.


~Pamela Hopkins (Miss Tökély)~
Az újság főszerkesztője. Szigorú, ambiciózus és mindig gonosz az alkalmazottaival. Ő adja a munkát Victoriának. Többször megfenyegeti, hogy kirúgja, ha nem alkot tökéletes bombasikert.

~Perrie Edwards (Pezz)~
Zayn "volt" barátnője. Miután Zayn és ő szakítanak, minden vágya, hogy egyszer megtépje az új lányt. A Little Mix gyönyörű énekese. 


~Zayn Malik~
A One Direction egyik tagja. Sokáig együtt van Pezzel, de rájön, hogy nem igazi szerelem, amit iránta érez. Amikor megismerkedik Torival, számára eddig ismeretlen érzések kavarognak benne. Anyukájával nem a legjobb a kapcsolata, de azért ugyanúgy szereti a lelke mélyén, mint a testvéreit.


~One Direction~
A világ egyik leghíresebb fiúbandája. Róluk külön nem mondanék semmit, olvasd el a történetet és megtudod ebben milyen is a személyiségük :)
--------------
Köszönöm szépen a rendezett képeket CherBrooks-nak <3
ui.: Kérlek írjátok le, mit gondoltok ezek alapján a történetről :)

8 megjegyzés:

  1. Drága Szerencsedió!
    Huhh, nekem már most tetszik. A szereplőkről is sokat megtudni már most, hogy milyen a személyiségük. Szerintem ez a történeted is klassz lesz, mint az előző. :) <3 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vanessza :)
      Örülök, hogy már most tetszik, akkor nem hiába raktam ki egy nappal hamarabb a kedvedért <3
      Millio puszi Xx

      Törlés
  2. Drága szerecsendio!
    Már nagyon várom az első részt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuu!
      Borzasztóan örülök, én is nagyon várom már :)
      Millio puszi Xx

      Törlés
  3. Drága szerecsendio!
    El sem hiszed, hogy mennyire várom már az első részt! Biztos vagyok benne, hogy ez is olyan jó történet lesz, mint az előző! Nagyon-nagyon várom!! <3
    puszi xxx Cinti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cinti!
      Nagyon örülök, hogy ennyire bízol bennem :) nagyon imádlak <3
      Millio puszi Xx

      Törlés
  4. Drága szerecsendio!
    Tudom, hogy nekem előre megmutattad de ettől függetlenül imádoooom :)
    Tűkön ülve várom már!!
    Imádlak ♥ xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Igen, te előnyben vagy, de remélem visszaolvasva is elnyeri a tetszésed :)
      Millio puszi Xx
      ui.: istenien éreztem magam ma nálad, sajnálom, hogy büntit kaptál :(

      Törlés