A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2014. október 29., szerda

Történet/Szereplők 5.


Trailer videó:

Történet röviden:
Liam Payne úgy érzi, végre valahára képes lenne elkötelezni magát szerelme, Danielle mellett. A jegygyűrű már napok óta a zsebében lapul a megfelelő alkalomra várva, ám a lánynak más tervei vannak. A fiatal zenész összetör lelkileg, legszívesebben elvonulna az egész világtól, de a baráti képtelenek szótlanul tűrni az önmarcangolását. Kirángatják a kezdetleges depresszióból és egy másik lány karjaiba lökik. Ami csupán egyetlen éjszakának indul... végül mindent megváltoztat.

Szereplők:
"Till now, I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone."
A lány, aki túl makacs ahhoz, hogy megbízzon az emberekben. Nagyon kevés embert enged közel magához, és még annál is kevesebb embert szeret igazán. Ezek körül az egyik a kishúga, akiért bármit megtenne, és a bátyja, akinek bár sok hibája van, sosem vetné azokat a fiú szemére. Egészen addig, amíg Liam bele nem csöppen az életébe, és fel nem forgatja azt.



"You made me feel again,
Made me dance circles 'round the pieces of your heart
You made me feel again
After the last time, didn't think that I could love."
A segítőkész, aki a reménytelenségben egy táncoslányban látta meg a fénysugarat. Szüntelen Skyler nyomában van, mert meggyőződése, hogy azzal, ha segít a lánynak, önmagának is segít. Csak később döbben rá, hogy igazából csakis ő szorult rá a másik jelenlétére.



"I was sitting on my doorstep
I hung up the phone and it fell out of my hand
But I knew I had to do it,
and he wouldn't understand."
A hazug, aki a lehető legkegyetlenebb módon törte össze a fiú szívét, akit állítása szerint sosem akart megbántani. Danielle nagyon fontos szerepet tölt be Liam életében, a fiú még azután sem képes elviselni, hogy a barátai sértegetik, hogy a lány kidobta. Az őket összekötő kötelék örökre nyomot hagyott mindkettejükben.



"I'm just a boy inside the man,
Not exactly who you think I am
Trying to trace my steps back here again
So many times."
A barát, aki mindig ott volt, és mindig ott lesz Skyler mellett. Abban a bárban dolgozik, ahol a lány, már az első munkanapján megszerette a makacs, szeleburdi személyiségét. Bármit megtenne és meg is tesz a barátaiért, mert a durva, kidobófiú külső mögött egy érző, törődő szív lakozik.



"You're so cynical, Narcissistic Cannibal
Got to bring myself back from the dead.
Sometimes, I hate, the life, I made
Everything is wrong everytime."
A testvér, aki felnevelte a húgait, aki ott volt mellettük, amikor egyetlen apaszemélyiség sem volt az életükben. Nate komoly problémákkal küszködik, ami miatt - még annak ellenére is, hogy szereti a húgait - gyakran átesik a ló túlsó oldalára. 



"I listen to a whisper,
Slowly drift away.
Silence is the loudest,
Parting word you never say."
Az áldozat, aki úgy nőtt fel, hogy a testvérei távol tartották a rossztól. Nagyszájú és makacs, mint Skyler, és fél megmondani másoknak a véleményét, mégis... bölcsebb, mint a kortársai. Nagyon szereti a testvéreit, minden vétkük ellenére, és néha pont azért, mert hibáznak.



"Oh... you can't hear me cry
See my dreams all die
From where you're standing
On your own."
A táncos, aki barátjaként szereti Skylert. A szerelmi élete zűrösebb, mint bárki másnak. Beleesett a tipikus rossz fiúba, aki elrontja az életét, és mégsem veszi észre. Skyler próbálja felnyitni a szemeit, de végül ő is belefárad. Hagyja, hogy a lány úgy éljen, ahogy szeretne, és ezért szépen lassan eltávolodnak egymástól.

---------------------------
Sziasztok!
Úgy döntöttem leveszem az oldalról a novelláimat és az interjúkat, ugyanis nem illenek a blog témájához. Ennek eredményeképp létrehoztam egy új blogot. Nem lesz túl aktív, de ha valakit érdekel, ott is megtalál: BLIND

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    El sem tudod képzelni, hogy mióta vártam már azt a pillanatot, hogy végre egy Liam főszereplésű történetet olvashassak tőled :) és lám végre megértem a percet mikor feljövök és a fejléceden Liam fogad :) az biztos, hogy nagy figyelemmel fogom követni ezt a történetedet mivel tudom, hogy csodás lesz :D szóval siess a kövivel ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Do!
      Te pedig azt nem tudod elképzelni, mennyire megörültem, amikor megláttam a nevedet, hiszen sosem gondoltam volna, hogy olvasni fogod - bármelyik - történetem. Bizony, végre megtörtént, és Liam is kiharcolt magának egy történetet ezen a blogon - ami eddig a személyes kedvencem, úgyhogy csak remélni tudom, hogy nektek/neked is tetszeni fog. Sietek, gyorsan át is olvasom, hogy éjfél után ki tudjam tenni <33
      Köszönöm, hogy írtál!
      Millio puszi Xx

      Törlés
  2. Avec!!

    Mondtam én,hogy meglesz ez.Nagyon tetszik az új külső,a történet és érdeklődve várom.Tudom,hogy mire vagy képes és,hogy miket titkolsz,szóval fájdalmas 10 napos várakozási idő lesz.Tudom,hogy fura,hogy ide kommenteltem a végéhez már nem,de az indokot tudod,amit készen állok rá megírom.Már komolyan rosszul érzem magam miatt,magamra vagyok dühös,hogy nem tudom összeszedni magam.

    U.i.:Liam a főszerepben...Ne hagyd ki a táncot!!xd

    xoLucy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lucym! (másodszor, ami azt illeti, mert az előbb nem küldte el a válaszom).
      Igen, örülök, hogy végül igazad lett, mert nagyon izgultam, hogy nem lesz kész időben a kinézet. Boldog vagyok, amiért tetszik, én magam is imádom, hisz semmi kétség, Jasmine csodát művelt a fejléccel, ahogy Azy is (akinek az alkotása a történetek oldalon található). Innentől kezdve már könnyű dolgom volt, hiszen a kis képek, a színek és hasonlók már nem nagy ördöngősség.
      Köszönöm a bizalmat, amit megszavaztál nekem, remélem is, hogy nem okozok majd csalódást, hiszen ez a történet merőben eltér majd a többitől. A személyiségem jelenlegi, "sötétebb oldalát" foglalja magában. Ebben kiírom magamból a kétségeimet, a szerelemhez való hozzáállásom stb. Annyira izgulok!
      Igen, láttam már, hogy azóta az utolsó fejezethez is írtál, így megpróbálok majd a napokban arra is válaszolni, hiszen ez a minimum, amit megtehetek érted <3 Ne érezd magad rosszul ilyesmik miatt, én is sajnálom, hogy még nem volt időm írni neked itt, pedig már a folytatás is kikerült. Legközelebb jobban beosztom az időm, és időben írok.
      Sajnos hirtelen nem tudom, milyen táncra gondolsz, hacsak nem a BSE-re... sajnos a történet elejébe nem illik - még oda sem, ahol épp tartok -, de igyekszem, és meglátom mit tehetek az ügy érdekében.
      Millio puszi Xx <33

      Törlés