A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2013. január 27., vasárnap

1. fejezet : Our First Meeting


Sziasztok!
Ez a rész még elég rövidre sikerült, a következő elképzeléseim szerint már egy kicsivel hosszabbra sikerül, addig is jó olvasást <3


A nevem Kelly, és egy hete költöztem három barátnőmmel, Demivel, Dianával és Jamievel Angliába. Már nagyon rég eldöntöttük, hogy itt tanulunk tovább a gimnázium után, és végre eljött ez is. Egy kisebb házba költöztünk be már most, a nyár elején, hogy megszokjuk az új környezetet az iskola előtt. Eddig Atlantában éltünk egy kisebb városban, szóval a mindig nyüzsgő London nagy változás mindannyiunknak.
- Kelly, most te vagy a soros, neked kell elmenni vásárolni! – és ezzel Jamie a kezembe nyomott egy bevásárló listát. Elhúztam a számat, de egy szó nélkül elindultam. A boltban nagyon sokan voltak, és nehezen találtam meg a listán szereplő dolgokat, végül mégis egész gyorsan sikerült elintéznem mindent. Épp beálltam egy frissen kinyitott kasszához, amikor egy kapucnis srác beelőzött. Mégis kinek képzeli magát?
- Bocsánat – próbáltam udvarias lenni – mégis, mit képzelsz? A sor vége mögöttem van! – oktattam ki, mire felém fordult. Nem láttam az arcát, mivel egy napszemüveg borította be az egészet.
- Sajnálom, de sietek, gondoltam nem baj, ha ideállok – mosolygott rám, de ez nálam nem válik be.
- És miből gondolod, hogy én nem sietek? – nem értem minek álltam le vele vitatkozni, hisz csak pár csokoládé és üdítő volt nála, és ennyi idő alatt már mindketten sorra kerültünk volna, így viszont miattunk mindenkinek várnia kell.
- Hát nem hiszem, hogy neked fontosabb dolgod lenne, mint nekem – húzta fel az orrát, de végül beállt a sor végére. Igazából teljesen igaza volt, hisz nem volt semmi fontos elintézni valóm, de be nem vallanám neki ezután. Mégiscsak ő előzött. Megvettem mindent és kisétáltam az épületből. Két nagy szatyorral a kezemben siettem át a zebrán, amikor majdnem elütött valaki. Csak morogtam magamban és tovább mentem. Otthon már mind a hárman rám vártak és amint leraktam a táskákat a konyhában, megrohamozták azt.
- Olyan idegesnek tűnsz – jegyezte meg Demi, és megölelt – Minden rendben?
- Persze, csak volt egy apró vitám a boltban egy idegennel, semmi komoly – nevettem el magam, és mindannyian beültünk a Tv elé, hogy megnézzük a kedvenc sorozatunkat. Angliában ilyenkor adják a Vámpírnaplókat, amit nagyon megszerettünk Amerikában, hisz Atlantában forgatják, ahol mi is laktunk.
- Nem hiszem el, hogy Elena nem veszi észre mennyire jobban járna Damonnal – sóhajtozott Diana, majd felment a szobájába és pár perc múlva lerohant, a kezében tartva két jegyet. Jobban mondva két One Direction koncertjegyet, amit egy rádiós játékban nyert meg.
- Na, ki akar velem jönni? – kérdezte vidáman, mire mi többiek összenéztünk. Egyikünk se volt oda értük annyira, mint Diana, és most gondolatban azon vitáztunk, ki lesz az, aki elkíséri.
- Hát, izé… nekem nem jó a holnap este – tiltakoztam elsőként, mire Jamie csatlakozott, hogy neki se. Már mind a ketten halottak lennénk, ha Demi képes lenne a szemével bárkit is megölni. Hisz ő lett a „szerencsés”, aki megkapta a másik jegyet.
- Én fáradt vagyok, szerintem lefekszem – mondtam egy ásítás közepette, és felrohantam a szobámba. Bekapcsoltam a laptopom és felnéztem Twitterre. Kiírtam, hogy mi történt velem ma. A boltos esetet és a koncertet is. A barátaim azonnal kommentálták, amiken jót nevettem. Kb. fél óra múlva pedig már húztam a lóbőrt.

5 megjegyzés:

  1. Szia!! Hát azta!!:D Ez nagyon jó fejezet lett, és nekem nagyon tetszik a történet!! Fogadok a kapucnis srác az egyik 1D tag:D:D:D Nagyon kíváncsivá tettél, úgy hogy siess a kövi fejivel!!:))) Puszii <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Háááát, nem mondok semmi konkrétat, de a következő fejezetben kiderül ki is a kapucnis srác... ami pedig szombaton fel is kerül :D kitartás <3

      Törlés
    2. Köszi:)) Már nagyon várom!! <33 Puszi:))

      Törlés
  2. Azta! *o* Nagyon jó vagy! Jól fogalmazol, nem unalmas a történet, nincs elsietve semmi. Annak ellenére, hogy "sablon sztori", nagyon is jó. Nekem tetszik, remélem hamar lesz folytatás :)
    Puszi:Cheeegirlxxoo

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik, hisz én is olvasom a te történeted, amit imádok *.* :DD ígérem sietek <3 puszi

    VálaszTörlés