A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2013. szeptember 4., szerda

XVII. fejezet: Pia, szex

Sziasztok, drágáim<3
Kinek, hogyan telik az első hét? Sikerült mindenkinek beilleszkedni, aki idén kezdte a kilencediket? Személy szerint, én már túl vagyok egy történelemdolgozaton, amire tegnap este magoltam... de remélem azért titeket még nem szívatnak :) Nagyon hálás vagyok nektek minden visszajelzésért és támogatásért. Nem is tudom mi lenne velem nélkületek. Remélem örültök majd ennek a résznek, és remélem, hogy feldobhatom vele (s majd később a többivel) a hétköznapjaitokat. Millio puszi és jó olvasást mindenkinek <3 
ui.: kitartás, már el is érkeztünk a hét feléhez :)

~Victoria Jones~
Ma már legalább ezerszer hívtam Zaynt, de egyszer sem volt hajlandó felvenni a telefont. Mindig azonnal kinyomta, ami bevallom őszintén, nagyon megviselt. Körülbelül egy perce érhettem haza, mivel a lányok elrángattak, kedvenc kávézónkba és egész nap ügyeltek arra, hogy egy másodpercre se legyek egyedül, a gondolataimba temetkezve. Egész jó munkát végeztek, hisz rengeteget nevettem, még én magam is alig hiszem el, hogy szinte már vidámnak lehetett nevezni a napomat. Átviharoztam a nappalin és felraktam töltőre a telefonom, végül ismét tárcsázni kezdtem a számot, ami már beleégett az emlékezetembe. Ha akartam volna, sem lettem volna képes elfelejteni, de persze nem akartam. Már ötödször csengett ki, ami reményt ébresztett bennem, hisz nem nyomta ki azonnal, szóval meg volt rá esély, hogy felveszi. A zúgás hirtelen abbamaradt, a szívem pedig kihagyott egy feleslegesnek vélt ütemet. Félénken szóltam bele a telefonba, kezem remegett, már attól féltem, hogy kiejtem a belőle a kicsike készüléket és a darabjaira esik a földön,  ezzel megszakítva a hívást.
- Szia – tessék, egész nap azért nyomogattam a hülye kis zöld telefont, hogy végül ennyi jöjjön ki a számon? Szedd össze magad! Szidtam le magam képzeletben, mire egy ismerős hang szólalt meg a vonal másik végéről.
- Szia csajszi, bocs, de Zayn kirohant a házból Harryvel – hangja mintha kicsit szomorú lett volna, közel sem olyan vidám, mint általában.
- Semmi baj Lou, megértem, hogy a háta közepére sem kíván. Csak abban reménykedtem, hogy legalább egyszer végig hallgat – torkomban megint éreztem a szorító gombócot, amitől alig kaptam levegőt.
- Kicsit makacs. De mi lenne, ha holnap átjönnél? Akkor nem menekülhet tovább a problémák elől – hallottam, hogy mosolyog, majd a háttérben hangos kiabálást véltem felfedezni, amiből arra következtettem, hogy nem épp a legjobbkor hívtam.
- Rendben, de nem is zavarok tovább. Szia, és köszönök mindent. Puszilom a fiúkat – megvártam míg elköszön, végül leraktam a telefont és visszatettem az asztalra. Lassan besétáltam a fürdőszobába és engedtem egy hatalmas kád forró vizet. Igaza volt Louisnak, az lesz a legjobb, ha holnap átmegyek hozzájuk és megbeszélünk mindent. Nem fogok tágítani, amíg meg nem hallgat és ha majd utána sem akar majd tőlem már semmit. Nos, akkor ennyi volt a mi történetünk. Rövid, mégis emlékezetes, ami örökre a részemmé vált, hisz a föld golyóbisán még nem született olyan ember, aki ki tudná verni a fejemből eme srác emlékét. Egyetlen pillanatot sem, amit együtt töltöttünk.

~Zayn Malik~
Izgatottan pattantam be az anyósülésre Hazza mellé, aki már tűkön ülve várta, hogy a többiek is megérkezzenek, mert már nagyon indulhatnékja volt, csak úgy mint nekem. Nem tudtam, mit tökölhetnek ennyit azok ott fent, hisz már rég elkészültek, és épp én voltam az utolsó, aki magára kapkodta a ruháit. Én mégis a járgányban voltam, ellenben velük. Megforgattam a szemem, hisz igazából tudtam a választ. Felvették a retkes telefonom, és vele beszélgetnek. Ha tudnák, mit tett velem, nem szeretnék ennyire. Harry idegesen dobolt a kormányon, míg én feltekertem a rádiót és próbáltam csak arra, s annak hangjára koncentrálni, több-kevesebb sikerrel. Már két szám is végig ment, mire leértek a többiek és végre indulhattunk. Láttam rajtuk, hogy nagyon mondani akarnak valamit, de végül mégsem tették, amiért nagyon hálás voltam nekik. Az idő baromi lassan telt, szinte egy évnek éreztem, mire odaértünk a törzshelyünkké vált neon fényekkel kivilágított discohoz. Most is rengetegen álltak sorba, arra várva, hogy a nagy darab, kopasz és már túlságosan is kigyúrt állat biztonsági őr beengedje őket. Mi csak lepacsiztuk Tommal vagy az itteni nevén „Revenge”-dzsel, vagyis bosszúval. Mindenki félt tőle, pedig igazából olyan volt, mint egy nagy plüssmaci. Kedves, hatalmas szívvel.
Beérve a zsúfolt helyiségbe azonnal a pulthoz mentünk, ahol rendeltünk magunknak pár kör tekilát bemelegítésnek. A zene fülsüketítően hangos volt, mint mindig és most is a legmenőbb számok szóltak a hangszórókból. A fények ide-oda cikáztak, így alig lehetett bármit is látni. Gyorsan lenyeltem még egy kört ebből a keserű italból, ami jólesően mardosta végig a torkomat, majd beleharaptam a citromba és lecsaptam a poharamat a pultra. Hangos koppanását elnyomta a zene, én pedig belevetettem magam az embertömegbe, megkeresve ma esti áldozatomat. Testem megállás nélkül ráztam a zene ütemére, teljesen magával ragadott a ritmus, amikor megláttam egy ismerős arcot. Gyönyörű szőke haja vadul lobogott, miközben formás idomait ide–oda dobálta. Lábaim ösztönösen közeledtek felé, éreztem, hogy testemet elönti a fékezhetetlen vágy, amit részben neki, részben pedig az eddig magamba tuszkolt alkoholnak tudtam be, meg persze nem utolsó sorban a csalódásnak, ami az elmúlt napokban ért. Már csak pár centiméterre voltam tőle, ő mégsem vett észre, hisz háttal állt nekem. Testemet hozzányomtam az övéhez, miközben édes szavakat búgtam a fülébe, vágytól kissé rekedtessé vált hangomon. Finoman belemarkoltam a fenekébe, mire ívben megfeszült a háta, fejét pedig hátra hajtotta. Azonnal magam felé fordítottam, szemei csillogtak amikor rám nézett, de az is lehet, hogy csak a neon fénye miatt láttam ilyen szikrázónak.
- Hát te? - mutatóujjamat rányomtam a szájára, ezzel belé fojtva minden kérdését. Nem szerettem volna kiönteni a szívem. Az egyetlen dolog, amit mindennél jobban akartam az a vad szex, amit tőle minden bizonnyal megkaphatok. Ujjamat hamarosan az ajkaim váltották fel, éreztem szájában az alkohol ízét, ami keserűvé változtatta édes csókját. Azonnal a pult felé kezdtem húzni, szükségem volt még egy kis löketre, mielőtt megtenném amikre készülök. Ki akartam verni őt a fejemből, és csak Pezz ajkaira, testére és hasonló dolgokra gondolni, de ez nehezebben ment, mint azt bárki is gondolná.
- Egy. Nem is, inkább két üveg tekilát szeretnék – ordítottam a csaposnak, aki felhúzott szemöldökkel és rosszalló tekintettel, de teljesítette kérésemet és a kezembe nyomta a rendelt piát. Most már nem volt más hátra, csak haza kellett jutnunk, mivel eszem ágában sem állt mosdóban csinálni, nem volt hozzá gusztusom. Kirángattam szegény lányt az utcára, ahol fogtunk egy taxit és meg sem álltunk a villáig. Az út folyamán egész végig egymás szájában voltunk, és csak néha-néha váltunk el egymástól, levegőhiány miatt. Nyelvem akaratosan furakodott be a szájába, és vadul harapdáltam alsó ajkát. Ő is hasonlóan tett, éreztem, ahogy a vér kiserken a számon, de ez csak még jobban felizgatott.
Felérve a házba, szinte kidöntöttük az ajtót, olyan hévvel törtünk be a lakásba. Perrie ráugrott a hátamra, míg én a számmal kibontottam az egyik üveget és egy hatalmasat kortyoltam belőle. A torkom borzasztóan tüzelt, savként égette az ital, de nem érdekelt. Jóízűen ittam bele újból és újból. Pezzt egy egyszerű mozdulattal nekinyomtam a falnak, miközben a fenekét markolászva tartottam, míg ő lábaival átkarolta a derekamat. Csöppet sem volt gyengének mondható, ahogyan letéptem róla a felsőjét és elhajítottam a szoba másik végébe. Kezeivel beletúrt a hajamba, rántott rajta egyet, mire egy mélyről jövő morgás hagyta el a számat. Beleharaptam nyakába és szívni kezdtem, ezzel maradandó nyomot hagyva rajta. Elindultunk az emelet felé, de megálltunk a kanapénál, amire szenvedélyesen lökött rá, végül lovagló ülésben felém tornyosult és lerángatta rólam a felsőmet. Ajkai körbebarangoltak a mellkasomon, majd egyre lejjebb és lejjebb vándorolt egészen a kockás hasamig. Egy gyors mozdulattal váltottam a testhelyzetünkön, így én kerültem felülre. Levettem róla a melltartóját és csókokkal hintettem be kerek melleit. Nyelvemmel benedvesítettem bimbóit és fújogatni kezdtem, aminek hatására megvonaglott alattam. Nem hiába, mindig is tudtam mi a jó neki. Arcomon egy diadalittas vigyor terült szét és felkaptam a hátamra, így végre felértünk a szobámba. Ajtóm hangosan csapódott be mögöttünk, de ez egyikünket sem zavart meg abban, hogy tovább élvezzük egymás társaságát. Perriet óriási hévvel dobtam az ágyra, majd ráugrottam és folytattam vetkőztetését. Érezni akartam, mindennél jobban benne akartam már lenni. Éreztem, hogy az alsógatyámban egyre kevesebb a hely. Gyorsan lekaptam magamról, és meg sem várva, hogy Pezz mit akar, beletoltam. Akaratosan és hevesen mozogtam benne, miközben a körmeit belemélyesztette a hátamba. Hangosan nyöszörgött, így gyorsítottam a tempón, végül már olyan közel voltam a csúcshoz, hogy nem bírtam tovább várni, teljesen elmentem. Pár perc mennyország, így tudnám a legjobban jellemezni azt, amikor az embernek orgazmusa van. Nem érdekelt, hogy Perrie jól érzi-e magát, hogy neki is ennyire jó volt-e vagy hogy ő is eljutott-e idáig. Igazából jó magasról leszartam, ami eddig még nem fordult elő velem. Amikor végeztünk elterültem az ágyon és becsuktam a szemeimet. Éreztem, hogy megmozdul mellettem és kimegy a fürdőszobába, de nem foglalkoztam vele túlságosan. A gondolataim megint Tori körül forogtak, eszembe jutott amikor vele voltam először. Az sokkal meghittebb volt, akkor az volt a célom, hogy minél jobban élvezze, teljesen az ellentéte volt ennek. Az szeretkezés volt, ez pedig csak szex. Eddig nem tudtam, hogy mi a különbség a kettő között, de most már tisztában vagyok vele. Lenyúltam az ágy mellé és kezeimmel a tekilás üveg után kutattam, de rá kellett jönnöm, hogy azt lent hagytuk a konyhában.

~Perrie Edwards~
Csalódottan, mégis boldogan sétáltam be a fürdőszobába. Jó volt újra vele lenni, de fájt, hogy csak kihasznált, hisz minek is áltassam magam. Egyértelmű, hogy az a másik csaj megbántotta, és ő pedig hozzám menekült. De ez is jobb, mint a semmi, nem? Bemásztam a zuhany alá és megengedtem a kellemes hőmérsékletű vizet, ami jólesően folyt végig, fájó testemen. Tudtam, hogy holnapra tele leszek lila és zöld foltokkal, hála durvaságának, ami cseppet nem zavart. Kezemmel megérintettem a nyakam, ahol érezni lehetett szívem lüktetését, és ahol csípte a víz, ahányszor hozzáért a felsértett bőrfelülethez. Kezembe nyomtam egy kis gyümölcs illatú tusfürdőt, amivel átdörzsöltem a testem, majd leöblítettem mindenem hideg vízzel és magam köré tekertem egy törölközőt. Borzalmasan festettem, amikor belenéztem az óriási tükörbe. Sminkem el volt kenődve, nyakamon ott éktelenkedett egy duzzadt már kissé lila folt, valahogy nem voltam önmagam. Gyorsan kerestem egy vattakorongot, majd nyomtam rá egy kis testápolót, amivel eltüntettem a szempillaspirálom okozta fekete foltokat a szemeim alól. Kiléptem a szobába, aminek a hőmérséklete sokkal hidegebb volt, minta a meleg és párás fürdőszobáé. Körbenéztem, de sehol sem találtam Zaynt, így kérdezés nélkül vettem ki az egyik felsőjét a szekrényéből, majd egy alsógatyáját is magamra húztam. Befeküdtem az üres ágyba, magamra húztam a takaróm és visszatartottam pár előbújni készülő könnycseppet, végül sikeresen elaludtam.

~Zayn Malik~
Diadalittasan emeltem magasba az üveget, amikor megtaláltam a kanapé mellett és mintha valami bájital lenne, az örök élet forrása vagy hasonló, olyan áhítattal kortyoltam bele ismét. Kísértetiesen kezdtem az anyámra hasonlítani, és már láttam magam, ahogyan elindulok a megértés ösvényén, e ezzel rájövök mit miért tett. Az alkohol tényleg felvidít, és segít a nehéz helyzetekben. Az alkohol a barátom. Újabb korty, újabb nyelés és úgy éreztem, mindjárt hányok, mégsem álltam le. A fejem már is hasogatott, mintha aznapos lettem volna, ami hülyeség, vagy mégsem? Az üveget megint a szám elé emeltem, de most nem jött belőle a megnyugvást hozó keserű íz. Szemöldököm összehúztam, hirtelen nem értettem mi történhetett, végül szomorúan jöttem rá, hogy ennyi volt, teljesen kiürült. Mérgesen dobtam el magamtól, így a puha szőnyegen landolt, szóval nem tört millió apró darabra, mint azt elképzeltem. Bőszen keresgélni kezdtem a másik üveg után, de azt is üresen találtam, méghozzá a konyhapulton. Csalódottan hajtottam le a fejem, végül nagy nehezen, kissé szédelegve, de esés nélkül jutottam fel az emeletre. Beestem az ágyamba, és onnantól teljes kép szakadás.

~Liam Payne~
Mindenki teljesen be volt rúgva, alig bírtam őket összeterelni, és akkor már ne is beszéljek arról, hogy fogalmam sem volt, merre lehet Zayn. Elhagytam az egyik haveromat, létezik ilyen? Idegesen kutattam át mindent, de sehol sem leltem rá.
- Haza ment a barátnőjével - kiáltott oda nekem Tom, mire összehúztam a szemöldökömet és értettlenül néztem a hatalmas fickó felé – Zaynt keresed, nem? - tette fel az egyszerű kérdést, mintha ezzel mindent megmagyarázott volna, de csak még jobban összezavart. Tori is eljött volna a buliban és végül kibékültek? Egy nemtörődöm vállrángatás után visszamentem a többiekhez és beültem a volán mögé. Lou egyfolytában Hazza orrába turkált vagy a haját piszkálta, mire a fürtöske nyafogni kezdett, Niall pedig rajtuk nevetett vagy éppen kajáért könyörgött. Ilyenkor olyanok voltak, akár az öt éves gyerekek, és hála nekik, sosem akarok saját gyerekeket. Elég, hogy minden buli után így hozom haza őket. Szemeimet megforgattam, miközben a visszapillantó tükrön keresztül néztem, ahogy kis híján megölik egymást. Még jó, hogy legalább Zayn és Tori kibékült, rossz volt nézni, ahogyan veszekszenek.

15 megjegyzés:

  1. Drága szerecsendio!

    Már nagyon vártam a részt, állandóan csak arra gondoltam, hogy legyen már szerda, mert nem bírom. :D De mindegy is. A részre most mit mondja? Mert az, hogy nagyon jó, fantasztikus már annyira sablonos. Szóval extra-mega-hiper-szuper lett. (Mondjuk ez nem nagy meglepetés.) Gratulálok a részhez, nagyon tetszett. Perrie nem a kedvenc szereplőm, de gondolom, a többieknek is inkább Tori és a fiúk, de látszott az egészen, hogy még vissza fog térni.

    Most sajna csak ennyire futotta, mert mennem kell leckét írni. A tanárok nálunk is ráálltak a tanulásra és én bár még csak hetedikes vagyok, így is ki készülök. Minden nap hét óra. Szuper.

    Köszönöm, hogy valami jó is történt a hetemben:D

    Puszi, Kriszti <3

    Ui.: Asszem én vagyok az első kommentelő. Végre egyszer xDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kriszti!
      Annyira örülök, hogy ilyen lelkes vagy, el sem hiszed mennyi lelki erőt adsz nekem, már pusztán azzal, hogy ilyen édes vagy és írsz nekem a fejezetek végén. Nem érdekel, milyen hosszúra sikerül egy-egy vélemény, hiszen nem a méret a lényeg XD igen, kicsit kétértelmű lett ez a mondat. Perrie, nos, nem tudom, ki hogy van vele, de azért hoztam vissza, mert igazából én szeretem őt, mint énekest meg hasonlók, és nem akartam egyből kiírni. Hisz szerintem egy édes pofa lány *.*
      Jó tanulást, és sok sikert a hetedikhez. Én már 11. osztályba járok, és holnap angolon és törin is felelés lesz.. elképesztőek, hogy ennyire unatkoznak a tanárok.
      :$ Jaj, éedesem, nagyon szívesen írtam neked ezt a részt, hisz direkt miattad hoztam pont szerdán. Örülök, hogy ennyire tetszett :) <3
      Igen, te lettél az első, meg is lepődtem, hogy már ilyen hamar írt valaki *.*
      Millio puszi Xx és köszönöm, hogy írtál :)

      Törlés
  2. Drága szerecsendio! :)
    Épp a fizika házimat írtam, mikor érkezett egy üzenet Viberen a barátnőmtől. "Rész van Zayn és Toriba." Eldobtam a hülye mértékegységeket és kutattam a bloggeren. Megtaláltam, majd elolvastam. JÉZUSÚRISTEEEEEEEENOMFFFFGG!!!! Zayn és a durva énje és Perrie.... jesssszus. De azt nem értem, hogy a való életben imádom Zerriet és örülök, hogy eljegyezte a bad boi a bad gurlt de ebbe a blogba utálom Perriet... XDDDDD (Úgy, hogy ún. Mixer is vagyokxdd)
    Nagyon tetszett a rész és úúh! Beleéltem magam -abba is hogy túrkált Lou Hazza orrábaXDDD-, imádtam, ahw!
    Várom a folytatást. :)

    Amúgy én tizedikes vagyok és csak föciből kellett készülni, de amúgy meg az órarendem az brutális. Minden nap hét óra, minden nap tesi.... pfej. :D

    Imádlak, Zsuu .xx :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Zsuu!
      Jaj, ne mondj ilyet, még megkeres a fizika tanárod és megöl, amiért nem tanulsz miattam Xd Komolyan egy barátnőd írt Viberen? :O Kétszer olvastam el, mire leesett, hogy miket beszélsz *.* El sem hiszed milyen jól esik, amit írtál. Igazából, én is nagyon örülök az eljegyzésüknek, szerintem nagyon aranyosak együtt, és én is szeretem a Little Mixet.. el sem hiszem, hogy képes voltam ilyet írni róluk XD
      Nagyon szépen köszönöm a dicséreteket, örülök, hogy tetszett a rész <3
      Sok sikert a 10. évedhez, én tavaly majd meghaltam, szóval át tudom érezni. Nekem is minden nap hét, plusz van amikor még nulladik is van *.* imádlak Teley Iskola :)
      Millio puszi Xx köszönöm, hogy írtál, és szakítottál rám időt a nagy fizikusi gondolataid közepette. Nagyon szeretlek <3

      Törlés
  3. Nagyon nagyon jó rész lett ahogy az előzőek is!!*-* Imádom:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Ibi :)
      Nagyon szépen köszönöm a dicséretet, és hogy írtál :) Sokat jelent <3
      Millio puszi Xx

      Törlés
  4. Drága, kicsi Csillagom!

    Borzasztóan sajnálom, hogy csak most írok, nagyon röstellem, de végre itt vagyok, és bár későn, de a vélemény hosszúságán nem áll szándékomban változtatni, hiszen ismersz :P Mivel már ezt a fejezetet egyszer megmutattad, nekem tudod a véleményemet amolyan nagy kanyarokban, de szeretném bővebben is kifejteni, ahogyan azt szoktam. Bár fáj kicsit csalódtam Zayn – ben. Én sosem lettem volna képes kihasználni csak azért valakit, mert így egyszerűbbnek látom elfelejteni azt, aki engem is becsapott. Sokkal egyszerűbb lenne megbeszélni a dolgokat nyugodt körülmények között, akármennyire nehéz is, hiszen ez lehetetlenség, hogy egyszer ne következzen be. És hát az alkohol… az meg a másik fele, amit nem támogattam soha, hiszen az sem old meg semmit, csak egy pillanatra elfeledteti velünk a bánatot, és ha ez a szer elszáll, a szervezetünkből attól még ugyanúgy szembe kell néznünk a kialakult helyzettel, amit az önkívületi állapot csak még inkább bonyolíthat. És ez nem más, mint Perrie. Nagyon sajnálom a lányt, hiszen ki lett használva, azonban mondjuk ezzel tisztában is volt, de akkor is… Borzalmas érzés lehet, amikor csak játsszanak velünk, azért, hogy nekik egy percre jobb legyen. És Tori – t is nagyon rossz így „látni”, hiszen tusom, hogy bár hibát vétett annak a cikknek a megírásával, de mivel azt nem akarta elküldeni nem tehet semmiről. És annak ellenére, hogy Zayn kicsi negatívumot is élesztett fel bennem, valamilyen szinten őt is meg tudom érteni, hiszen úgy gondolja, hogy becsapták és menekülni próbál a fájdalom elől. Na és Liam, gondoltam, hogy fogsz bele írni ilyesmit is és már nagyon érdekel, miképpen vélekedik, majd mindenki mikor kiderül, hogy nem Tori az a becses lány. :)
    És mivel a következő fejezetet még nem olvastam tűkön ülve várom a szerdát és vele együtt az összes hét közepét és ígérem, mostantól igyekszem mindig időben is írni csak most kicsit el voltam csúszva mindennel, amit elterveztem és gyorsan túl akartam esni rajtuk meg hát a suli is egy merő borzalom :( Na és persze a szokásos összegzésem, ami kihagyhatatlan :P ; ismét élvezettel töltött el elolvasni ezt a fejezetet, hiszen mindig feldobja a pillanataimat, amikor Tőled olvashatok egyetlen sort is, szomorú rész volt, ám bár azokba is van egyfajta csodálatosság és csillogás, amiket öröm olvasni *.* :D
    Millió puszi és szoros ölelés! <3 <3 <3 Nagyon szeretlek! <3 <3
    U.I.: Azt még muszáj hozzáfűznöm, amit a barátnőm ma osztott meg velem :) Elkezdte olvasni a blogodat és nagyon tetszik neki – amit nem is csodálok! :)
    U.I.: Mivel te is állandóan ezt írod nekem (persze más névvel) én is beszállok a játékba; jó Jace – s éjszakát kívánok neked. ÁLMODJ vele szépeket. Jé, végre sikerül normálisan leírnom! :P Millió puszi Csillag! <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Csigusz!
      Annyira szeretlek, hogy azt el sem tudod képzelni, hisz még én magam sem tudom szavakba önteni, ami nálam kimondottan nagy szónak számít, hisz ismersz, be nem áll a pofám. Megértem, hogy nem volt időd, hisz gondoltam, hogy sokakkal ez lesz, viszont mégis a szerda mellett tettem le a voksom, mivel csak egy ember írt időpontot és ő hétköznapot szeretett volna, na meg az egyik barátnőm is azt mondta, hogy akkor szeretné.
      Tudom, hogy már mutattam neked ezt a részt, így nagyjából tudtam, hogy mit gondolsz róla. Csalódtál Zaynben, amit megértek, de én ilyennek álmodtam meg a személyiségét, és mivel senki sem tökéletes, ő is követ el hibákat. Az már más, hogy ez egy orbitális baromság volt a részéről, de hát ő is csak ember, Ezzel azt akartam bemutatni, hogy létezik ok, amiért néha az alkoholba rohanunk, hisz ott reméljük a segítséget.
      Én személy szerint imádom Perriet, és ezért is akartam visszahozni, plusz leírni az ő érzelmeit is, Hogy mennyire bántja, hogy kihasználják, mégis belement, mert azért kicsit még szereti a fiút. Tori pedig, még semmit sem tud, de mivel Louis meghívta magukhoz.. nos, hamar ki fog derülni ez a kis akció, ha lehet így nevezni XD
      Liamet azért írtam bele a végére, mert akartam egy kis félreértést, csöppnyi humorral, így ő és a józan szemszöge volt hozzá a legjobb mód.
      Én is várom már a szerdát, szerdákat, hiszen feltölt energiával a visszajelzés, amit tőletek kapok. Tényleg sokat segít! Nagyon köszönöm a dicséreteket és azt, hogy írtál. Nagyon szeretlek <3
      Millio puszi és ölelés <3 Xx
      ui.: mondd meg a barátnődnek, hogy nagyon édes, örülök, hogy tetszik neki *.*
      u.ui.: remélem vele álmodok, de te is tudod, kivel kell, drága SIMON <3 és egyzser az életben jól írtad, na a francba, akkor most mibe kössek bele?! <3

      Törlés
  5. Szia Drága!:)
    Na végre előkerült ez a komment is, amelyet sajnálom, hogy ennyire későn kaphatsz meg.:( Remélem nem haragszol és ha mégis,akkor a véleményem majd talán kielégít. :)
    Igazából az egész, úgy ahogy volt, fenomenális volt és nagyooon tetszett. Ha lehet ilyet mondani, ez a harmadik legjobb részed. Én most csupán két olyan jelenetet emelnék ki ,amely nekem speciel tökre bejött.
    Az egyik, amikor Perrie és Zayn a buliban találkozik -na akkor aztán teljesen előttem volt a kép. A fények, a hangulat, a buli, a zene, meg úgy minden- majd egy kis út után a hálószoba felé veszik az irányt. Tetszett Maliknak a vad gondolkodása, de kíváncsi vagyok a következő fejezetre, mert biztosan lesz ennek a tettnek még nyoma. Azon kívül is, hogy Perrie nyakán ott díszeleg a bélyeg.
    Egyébként el kell, hogy mondjam, nekem most már fogalmam sincs, hogy mit "érezzek" Edwards-al kapcsolatban. Nem tudom eldönteni, hogy utáljam-e esetleg szeressem. Valamiért enyhén kétszínűnek tűnik. De nem tudom, szóval tanácstalan vagyok XD :D
    Aztán a második jelenet, az az volt, amikor: "Még jó, hogy legalább Zayn és Tori kibékült, rossz volt nézni, ahogyan veszekszenek." Na az. Elég vicces, ez a helyzet. Én is szerettem volna egy ilyen helyzetet beleírni az én történtembe, de kihagytam inkább, s örömmel látom, hogy megvalósítottad a gondolatomat. Szerintem ez az egész valami olyat fog mérni Liam-re, hogy: "Istenem! Mekkora egy barom vagyok!" Na, szóval várom.
    Ja, és persze el ne felejtsem megemlíteni, hogy tökéletes, hibátlan, élvezhető, és egyáltalán nem unalmas részt hoztál össze. <3

    u.i.: És nehogy azt hidd, hogy megfeledkeztem róla. Tudom mi böki a csőröd, úgyhogy arról is írok, de úgy, hogy nem említem meg azt a bizonyos szót. Szerintem nagyon látni a fejlődést a Niall-Kellys és a mostani Zayn-Perries eset között. Nem tudom, mennyire olvasgattál ilyen jeleneteket, esetleg néztél, hallottál ilyenről.... De az biztos, hogy megfogadtál akár akaratlanul is, valamennyit az előző részhez kapott tanácsomból. Vagyis, bocsánat, ahhoz a részhez, amelyikben Malik, Torit csinálta meg. :D Na. Ennyi :D Ez is tetszett.

    Úgy hogy mégegyszer bocsánat, és LOVE.
    xoxoxoxo <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cher!
      Ne hidd már el azt, hogy haragszom én rád bármiért is, mert most akkor itt kijelentem, mindenki előtt, nem mintha már bárki olvasná ezeket a sorokat - hogy sosem tudnék, mivel imádlak <3
      Akkor írsz véleményt, amikor időd és kedved tartja. Igazán édes vagy, és annyira örülök, hogy tetszik, mert végig miattad izgultam, hiszen eddig körülbelül kétszer írtam ilyen fejezetet, és az a kettő enyhén szólva béna volt. Viszont, örülök, hogy a vad Malik bejött, így nyugodtan folytathatom a reggelim elfogyasztását. Szerintem ne utáld Perrie, bááár, van valami abba a kétszínű dologban ami a következő két részen belül ki is fog derülni. De lakat a számon.
      A másik kedvenc jelenetedről pedig annyit, hogy már rég akartam bele valami ilyesmit, és hát adta magát a szituáció. Te pontosan hova akartad a történetedbe? *.* Úgy érdekel!
      Nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavaidat, sz ui.-hoz pedig csak annyit,hogy nem olvastam csak a darkot, nézni semmit, és szerintem a tanácsaidnak köszönhető, mert azok lebegtek a szemeim előtt.
      Millio puszi Xx és semmi bocsi! <3 szeretlek, édesem <3

      Törlés
  6. szia drága! Jáú,na ebből mi lesz? Huhú na most nagyon meg fogtál iszonyatosan kíváncsi lettem hogy ebből most mi lesz!Ne haragudj mert mostanában nem írtam mert elég sűrű lett mostanában a napirendem de minden alkalommal mikor volt időm elolvastam az új részt és igen mindig nagyon feldobott és vártam a következő részeket de ne aggódj mostantól lesz időm írni is nem csak elolvasni meg be x-elgetni a Tetszik,elolvastam négyzeteket... :) Millió puszi Liza :)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Liza :)
      Háát, hogy mi lesz ebből, az hamarosan kiderül, nem is szeretnék sok mindent elárulni, és ezzel lelőni a poént. Egyáltalán nem haragszom rád, hisz megértem, hogy elfoglalt voltál, ez gyakran megesik velem is :) Annak pedig nagyon örülök, hogy most itt vagy, és írtál, hiszen eszméletlenül jól esik :) Szerdán jön majd a folytatás, és remélem tetszeni fog az is, és hogy majd feldobhatom a napodat <3
      Millio puszi Xx köszönöm, hogy írtál :)

      Törlés
    2. Drága szerencsedio.
      Igen itt vagyonk és nem is fogok el menni nagyon várom a köverkező részt! Mert igen ha olvasom mindíg feldob és szerintem ez nem is lesz másként mert nagyon jó olvasni a fejezeteidet!Nincs mit köszönni ez természetes hogy írok neked ha ráérek és mostantól ez így lesz! :-)
      Milió puszi Liza! <3

      Törlés
  7. Drága szerecsendio!

    Szereztél magadnak még egy rendszeres olvasót. Egyszerűen fantasztikusan írsz. Alig bírtam abba hagyni mikor elkezdtem. A blogod az egyik barátnőm ajánlott és meg kell hagyni állati. Ez a rész is fantasztikus lett mint az összes többi, bár egy kicsit csalódtam Zayn-be mert nem gondoltam volna, hogy képes lesz vissza menni a volt barátnőjéhez. Annyira sajnálom szegény Torit. Kíváncsi vagyok, hogy ebből az egészből mi lesz. Már alig várom, hogy kibéküljenek hisz olyan szép pár. Gyorsan hozd a következőt mert rettentő kíváncsivá tettél.
    Puszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Szandi!
      Kriszti már nagyon sokat mesélt rólad, és nagyon édes vagy *.* Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad az eddigi agymenéseimet, és hasonlók. Zayn kétségbeesett, és tudom, hogy most sokan csalódtatok benne, de lesz ez még durvább is (csak hogy fokozzam az izgalmakat). A következő rész egy összekötő izé lesz. Nem is tudom hogy fejezzem ki magam, de remélem az is tetszeni fog. Igaz, hogy már csak 8 fejezet van a történetből (és micsoda meglepetés, ennyi hét van még az őszi szünetig is), de elég bonyolultak lesznek még a dolgok. És sokáig nem fognak egymással normálisan beszélni. Hogy végül összejönnek, vagy egyáltalán kibékülnek-e?! Az maradjon titok :$
      Millio puszi Xx köszönöm, hogy írtál <3 nagyon édes vagy!

      Törlés