A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2014. május 7., szerda

~első~ Minden kezdet nehéz

Sziasztok :)
Végre valahára elérkezett ez a nap is. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogadjátok az új történetet. Bevallom, az előzőhöz képest igencsak nyugodt hangvételű lesz, ugyanis annyi Dark típusú Harry Styles fanfictionnal találkoztam már életem során, hogy eldöntöttem: ez nem lesz olyan!
Meg szeretnék köszönni nektek minden egyes kedves és biztató szót, amit Louis történetének utolsó fejezete alatt hagytatok. Elképesztően sokat jelentett és rengeteg mesés pillanattal gazdagítottátok a délutánjaimat. Nos, nem is húznám a szót... íme Melissa, az I know I am not alone legújabb üdvöskéje.
Millio puszi Xx Jó olvasást!

Az egész történetet szeretném az egyik legjobb barátnőmnek ajánlani, aki legalább annyira megszerette ezalatt a fél év alatt Melissát és Harryt, mint én. Kívánom, hogy valaki egyszer úgy szeresse őt, mint Harry Melissát. Megérdemelné.

#MELLISA
 Sosem tűnődtem el azon, milyen az élet a falunkon kívül. Egyszerűen nem hozott lázba a tudat, hogy élhetnék egyszerűbben is, kevesebb elvárással, szinte már szabályok nélkül. Nekem teljesen megfelelt a kicsike családom és a körülbelül ötven főből álló közösség, ahol leéltem életem eddigi 18 évét. De ez a nap más volt. Mindig is tudtam, hogy eljön majd a pillanat, amikor el kell hagynom ezt a helyet. Még ha csak egy kis időre is, de el kell mennem egy nagyvárosba, felfedezni milyen is az élet a huszonegyedik században. Amis családba születtem, ha eddig még nem említettem volna. Ez annyit tesz, hogy modern dolgok nélkül éljük le a napjainkat. Lovas szekérrel közlekedünk vagy gyalog, saját magunknak termesztjük meg a dolgokat és állatokat nevelünk, már kiskoruktól kezdve. Összesen három kistestvérem van édesanyámon és édesapámon kívül. Ők jelentik számomra a családot.
 Ma töltöttem be a már említett 18. életévemet, szóval megkaptam a nagypapám bőröndjét, benne pár szükséges holmival és nem sokára el fognak vinni a legközelebbi városba, ahonnan egyenesen Londonba utazhatom.
- Melissa drágám, minden be van pakolva? Nem szeretném, ha bármit is itt hagynál, mert ha esetleg már nem szeretnél visszajönni... - édesanyám kissé ráncos arcán legördült egy oda nem illő könnycsepp, amitől nekem is legszívesebben sírni támadt volna kedvem. Gondolom erről a szokásról sem beszéltem még. Nálunk úgy van, hogy ha valamelyik amis gyerek mégis úgy dönt, hogy egy hónap elteltével sem szeretne vissza jönni, akkor már sosem térhet haza. Szerintem ez kicsit túlzás, bár engem nem fenyegetett az a veszély, hogy esetleg örökre el kell hagynom a családomat, mivel nem szándékoztam sokáig távol maradni. Egy hónap és jövök haza, addig pedig kereshetek egy kis pénzt. Szorosan magamhoz öleltem az anyukámat és úgy nyugtatgattam kellemesnek mondható hangommal.
- Sose félts! Még visszajövök, hisz haza húz a szívem – pusziltam meg az arcát, végül átadott nekem egy befőttesüveg földet, ami az otthont szimbolizálta, hisz a kertünkből szedte, amit mindig is együtt gondoztunk. 
  Belül rettegtem a változás megállíthatatlan szelétől, hisz attól tartottam, hogy olyan messzire repít, ahonnan még iránytű segítségével is képtelenség visszatalálni a szeretteid közé, de nem volt mit tenni, s az idő egyre csak fogyott, míg végül el nem párolgott, akár csak az esővíz, mely egy meleg nyári nap után, nyomtalanul tűnik el az utcáról.
 Vettem egy mély levegőt, s becsukva szemeimet, próbáltam elraktározni mindennemű emlékfoszlányt az agyam azon részébe, ahonnan még éles karmokkal is képtelenség lett volna eltávolítani. Húgaim és a kisöcsém már az utca túlsó feléről elkezdtek felém szaladni, amikor megláttak apró szemecskéikkel, mire íriszeimre egy leheletvékony lepel került, ezzel elhomályosítva érzékszervem élességét. Boldogan, mégis keserédes érzelmekkel öleltem magamhoz gyermekded testeiket, és legszívesebben eldobtam volna a kezeimben szorongatott bőröndöt, s fittyet hányva az ostoba szabályokra, itt maradtam volna.
- Mikor jössz vissza? - Tessie, lebiggyesztett ajkai, s szomorkás szeme, olyannyira elkeserített, hogy a torkomban megjelenő gombóc miatt, szóhoz sem jutottam. Csak bámultam rá, míg ő rángatni kezdte a szoknyámat, ezzel ösztönözve a maradásra.
- Kicsim, hagyd békén Melissát, és ne nehezítsd meg a dolgát! – egy ismerős, kissé dörmögős hang szólalt meg a hátam mögül, melynek mély tónusát bárhol képes lettem volna felismerni. Tekintetem felé fordítottam, s olyan gyorsan szeltem át a köztünk megbújó métereket, hogy szinte már nem is lépkedtem, hanem egyenesen repültem. Karjaimmal átöleltem alakját, s megremegtem a testemben szétáramló érzelemhullámok hatására, melyek cunamiként döntöttek magukkal. Szemeimet szúrni kezdte pár kitörni készülő könnycsepp, ám nekem egyáltalán nem állt szándékomban útjukat állni, így lomhán siklottak végig hófehér bőrömön.
- Szeretlek apu – pusziltam meg az arcát, mire összeborzolta éjsötét fürtjeimet, melyek lazán omlottak le vállaimra. Tessie ismételten megrángatta a kék ruhám szoknyáját, mire leguggoltam mellé, hogy az enyémekhez hasonló, világos szemeibe tudjak nézni.
- Ki fog nekem esti mesét olvasni? – húzta el a száját, majd olyannyira közel jött hozzám, hogy a fülembe tudjon suttogni egy titkot, mellyel mind a ketten tisztában voltunk. Kezeit tölcsér alakúra formázta, majd beszélni kezdett: – Anya rosszul csinálja – kacajon betöltötte a légteret, hiszen pontosan tudtam, mire célzott. Édesanyám sosem változtatta el a hangját olvasás közben, ellenben velem, aki minden egyes szereplőnek más tónust kölcsönzött, akár csak egy szinkronszínész.
- Adj neki egy esély! Észre sem veszed, és eltelik ez az egy hónap, aztán megint itt leszek. Le sem tudsz majd rázni – öleltem magamhoz, majd a magasba emeltem és feldobtam az ég felé, hogy aztán elkapjam, s ezt megismételve játszadozzak vele, ahogy mindig is szoktuk. Arcán megjelent egy édes mosoly, ami mindig is elbűvölte a szomszédokat, s ezzel együtt a városban élő összes embert. Sosem láttam még nála aranyosabb kisgyereket, és angyali vonásait kellőképpen kihasználta, amikor úgy tartotta kedve. Hisz melyik gyermekben ne lakozott volna egy aprócska kisördög, ami csintalanságokra készteti lelkét?
- Engem is! – kiáltotta Phoebe, s már nyúltam is érte, amikor egy ismerős hang, meggátolt a mozdulatsorom befejezésében.
 A lovas kocsit húzó állatok patájának félreismerhetetlen zaja teljesen ledermesztett, hiszen ez nem jelenthetett mást, mint hogy elérkezett az idő. Itt kellett hagynom mindent és mindenkit, valami teljesen újért. Valami teljesen idegenért.
- Melissa, gyere már! A kocsi nem vár sokáig, Tomnak van más, fontosabb dolga is, mint itt szobrozni – türelmetlenkedett édesapám, mire megráztam a fejem és megigazítottam a rajtam lévő textilréteg anyagát. Fogalmam sem volt, mennyi ideig temetkezhettem a gondolataimba, s bár legszívesebben durcásan elvonultam volna a szobám rejtekében, most az egyszer éretten, egy felnőtt módjára kellett gondolkodnom s e szerint cselekednem.
- Sajnálom – mentegetőztem, miközben helyet foglaltam a szállítóeszköz elején, szorosan a mellettem ülő, öregember mellett, akit már azóta ismertem, mióta az eszemet tudtam. Ő volt az, akinek órákig tudtam hallgatni a meséit a másik világról, arról a helyről, ahová én is igyekeztem.
 Arcomra felvettem egy álarcot, melyre mosolygós vonásaim képét festettem, és úgy integettem a családom tagjainak. Végig nézve lényükön, szívem majd’ meghasadt, amiért itt kellett hagynom őket, de nem tehettem semmit, és ha ellenkeztem volna, akkor szégyent hoztam volna édesapám fejére. Azt pedig semmiképpen sem szerettem volna, hisz tiszteltem. Neki köszönhettem mindent, és ezt sosem fogom tudni meghálálni neki.
 Körülbelül fél órája kocsikázhattunk, néma csend leplébe burkolózva. Kék íriszeimmel a tájat bámultam, ami egyre inkább ismeretlen formákat öltött, ahogy távolodtunk a falunk határától. Régen Tom is velünk élt, ám munkájából kifolyólag, szinte sosem tartózkodott a községünkben, hiszen ő volt a postásunk, aki néha-néha összekötött bennünket a civilizációval, s szerény személyemet minduntalan evilági könyvekkel ajándékozta meg. Mindig is imádtam olvasni, ez egyfajta szenvedély volt a részemről, hiszen könnyedén képes voltam beleélni magam egy-egy romantikus vagy letargikus jelentbe. Legfőképpen Cassandra Clare könyvei lopták be magukat a szívembe, hiszen volt bennük egyfajta báj, és szerethetőség, ami a legjobbak közé emelte sorait. Mindezek mellett azonban a klasszikusokat sem vetettem meg, melyre élő példa volt William Shakespeare egyik legismertebb alkotása, a Rómeó és Júlia vagy Dante: Isteni színjátéka.
- Félsz? – szakított ki elmélkedésemből egy mély, mégis vidámsággal teli hang, amiben ott bujkált a kíváncsisággal vegyített aggodalom tagadhatatlan tónusa. Tekintetem a bajszos ember felé fordítottam, hogy az enyémekkel teljesen ellentétes színű, sötétbarnával keretezett pupillák mélyébe bámulhassak, amik olyannyira gyönyörűek voltak, hogy képes voltam egy pillanat alatt elveszni csillogásukban. Mióta csak az eszemet tudtam, én is hasonlóan tündöklő szemeket szerettem volna, bár édesanyám szerint a külső nem minden, és így is szépnek talált. Az idő folyamatos előrehaladtával, pedig én magam is megtaláltam a bensőmben lakozó értékeket.
- Legszívesebben azonnal visszafordulnék – vallottam be, miközben az ujjaimat tördeltem, és az ajkamba harapva megéreztem a saját vérem ízét. Ha rajtam múlott volna a dolog, tényleg a falunkban maradtam volna, bár ott sem volt éppen kellemes az élet mostanság, amit csakis Jeremynek köszönhettem. A szomszéd srác a fejébe vette, hogy egy nap, én leszek majd a felesége, és rettegtem attól, hogy apám odaadja neki a kezemet. A legtöbb lány boldogan belement volna az ajánlatába és fejet hajtott volna az akarata előtt, viszont én nem ilyen voltam. Hittem az igaz szerelemben, az egyenlőségben s abban, hogy mindenkinek meg volt a joga ahhoz, hogy saját maga döntsön az életéről. Apám sokszor szidta imádott könyveimet, mert szerinte a bennük papírra vetet sorok rontottak meg.
- Ugyan már, kislány. Mi lett volna, ha az általad úgy istenített regények főszereplői meghátráltak volna az akadályok láttán? – tett fel egy kérdést, melyet először költőinek gondoltam, így nem is állt szándékomban válaszolni rá, csupán elgondolkozni a lehetőségeken. Azonban, amikor Tom érdeklődéstől ragyogó, kissé ráncos vonásaival felém fordult, ajkaim képtelenek voltak titokban tartani, féltve őrzött véleményeim egyikét. Mintha csak egy pletykás vénasszony testébe bújtam volna, anélkül, hogy észrevettem volna.
- Meg sem születtek volna a történetek – szám sarka felfelé görbült, és ismételten a tájat kezdtem bámulni. A lágy, tavaszias szellő néha-néha belekapott a hajamba, ezzel összeborzolva éj színű tincseimet, de én ezzel mit sem törődve, hagytam, hogy önálló életet éljenek.
- Pontosan. Lemaradtak volna életük legnagyobb kalandjáról, pusztán a félelem miatt – mindig is tudtam, hogy a mellettem ülő férfi bölcsebb, mint bárki is gondolná, hiszen gyermekkorom nagy részét a társaságában éltem le, ahogy hatalmas fantáziámat is neki köszönhettem. Ő volt az, aki mesélt nekem a hercegnőkről, a boszorkányokról, a nagyvárosok szépségeiről. Mindenről.
- De a változás nem mindig felemelő, van, amikor a mélybe taszít! – számat keserűen húztam el, miközben szívverésem egyre csak fokozódott, s már attól féltem, hogy bármelyik pillanatban kiugorhat a helyéről, ezzel beletaszítva a sötétségbe. Önkénytelenül jutott az eszembe, amikor kihullott az első két fogam – ami, ugyebár igenis változásszámba megy -, és mindenki rajtam nevetett a délutáni iskolában. Gyenge érv, mégis helytálló.
- Viszont nem mindig olyan rossz, mint képzeled – Tom hangja egyáltalán nem volt felsőbbrendű, még annak ellenére sem, hogy mondandóját határozottan kioktatásnak szánta. Kezeiben szorosan fogta a gyeplőt, miközben a némaságot, melyet én okoztam, csak a lovak lépkedésének, egyenletes ritmusú zaja törte meg. Egy pillanatra elgondolkodtam azon, vajon mikor hallhatok majd legközelebb, ehhez fogható dallamot, és hogy mennyire lesz idegen számomra a ricsaj, melyről minden egyes nagyváros híres volt. Valószínűleg nagyon.
- Talán igazad van – zavaromban a hajamba túrtam, és amikor az ujjaim közé akadt egy rakoncátlan tincs, azon nyomban csavargatni kezdtem. Úgy morzsolgattam a fekete szálakat, mintha az életem múlott volna rajta, amikor hirtelen egy kéz hozzáért a vállamhoz, s megpihent rajta. Testem összerezzent a váratlan cselekedettől, de amikor tudatosult bennem, hogy ki volt az egyetlen személy, aki végrehajthatta eme tettet, ismételten megnyugodtam.
- Ez a beszéd! Nos, mi az úti cél? – szám íve azonnal felfelé görbült a vicces hangzású kérdés hatására, ami a mellettem pihenő férfiból is kacagást váltott ki. Volt már bárkivel olyan, hogy képtelen volt abbahagyni a nevetést, mert az ember, akinek a társaságában felhőtlenül boldog volt, egyszerűen röhögésre késztette a puszta jelenlétével?! Hát én pontosan így éreztem magam, mialatt Tom bácsi motyogva nyugtázta, hogy sikeresen elfeledtette velem az aggályaim tömkelegét.
- London – bukott ki belőlem, körülbelül húsz perccel és tömérdeknyi viccel – amikkel egymást szórakoztattuk - később. Valamiért vonzott az esőről, a Big Benről, a hatalmas óriáskerékről, és a kettényitható hídról elhíresült város, és hatalmas késztetést éreztem arra, hogy megcsodálhassam a nevezetességeket, meg a rengeteg galambot, amik a könyvekben elárasztották a tereket. S bár, utóbbit nem tartottam túlságos valószerűnek, attól függetlenül felkerült a bakancslistámra, azok közé a dolgok közé, amit látni vagy tenni szerettem volna ez alatt az egy hónap alatt.
 A nap vakítóan sütött, amikor szemmagasságba érkezett fénye, így jobb kezemet felemelve próbáltam tompítani a sugarakat, mindhiába. Amikor lehunytam szemeimet, egyfolytában ott lebegett előttem egy kör, mintha még mindig nyitva tartottam volna őket, és egyenesen belenéztem volna a magával ragadó fényáradatba.
 Hirtelen, ismeretlen hangok kavalkádja csapta meg fülemet, így kíváncsiságomnak köszönhetően kénytelen voltam abba az irányba nézni, ahol több apró kisgyerek labdázott. Jóval idősebbek voltak Tessie-nél, és a többieknél is, mégis, önkénytelenül jutottak az eszembe a testvéreim, akiket sajnos, elég sokáig nem láthattam viszont. Már most hiányoztak.
 Beérve a kisvárosba, ide-oda kapkodtam a fejem, s ámuldozva csodáltam a hangulatos házak sokaságát. A legtöbb ugyanúgy nézett ki, mégis egytől-egyik volt bennük valami egyediség. Hol különféle színben pompázó virágok, hol gyümölcsfák, hol bokrok és kerítések díszítették a kerteket. A gyerekek nevetgélve játszottak az utcákon, ami olyannyira emlékeztetett a falura, ahonnan jöttem, hogy szívemben jóleső bizsergés szikrája kapott lángra.  
- Állj! – kiáltottam el magam, amikor megpillantottam egy táblát, hangom hatására pedig kis híján lefordult ültéből, a mellettem pihenő kocsis.
- Ez még nem Lond... - értetlenkedése meglátszott vonásain, de még mielőtt befejezhette volna mondanivalóját, belé fojtottam a feleslegesnek vélt szavak áradatát. Tisztában voltam vele, hogy ez nem London, hiszen egyáltalán nem illett a könyvekben leírt álomvárosra a csönd és a meghittség, mégis... ez a hely olyan megmagyarázhatatlanul hívogatott, hogy képtelen voltam ellenkezni a nálam felsőbb szinteken álló erővel. Nem mintha szándékomban állt volna. Maradni akartam!
- Tudom, de ott egy könyvesbolt, és a táblán az áll, hogy kisegítőt keresnek. Kérlek, csak hagy menjek be pár percre – ajkaimat lefelé biggyesztettem, miközben megrebegtettem fekete szempilláimat, s kérlelő tekintetemmel fogvatartottam Tom bácsi íriszeit. Hát nem ő mondta az előbb, hogy ne féljek semmitől, hogy találjam meg a saját történetem? Mi van, ha nekem ez volt megírva? Hagyjam elillanni a lehetőséget?
- Kint megvárlak – sóhajtott, majd a magasba emelte szemöldökeit, kimutatva nemtetszésének félreismerhetetlen jelét. Tudtam, hogy ő sokkal jobbat akart nekem, hiszen Londonban annyi lehetőség lakozott, itt pedig szinte semmi, viszont mindig is imádtam a kemény fedélbe bélelt lapokat, és ezt a szokásomat csakis magának köszönhette.
- Köszönöm – adtam egy puszit az arcára, aztán leugrottam a kocsiról és a bejárat felé rohantam. Szívem hevesen dobogott, olyannyira izgatott voltam, hogy kis híján elájultam, de mindennek ellenére boldogan vágtam bele az új életem első kihívásába.

18 megjegyzés:

  1. Hoohoohoo!!

    Nagyon megleptél.Először azt gondoltam,hogy Melissa ugyanolyan lány lesz mint bármelyikünk de egyfolytában olvas.Mikor megláttam ezt az amis ötletet megörültem,hisz' így még izgalmasabb a történet,főleg úgy,hogy ezzel a témával már én is megismerkedtem hála egy sorozatnak.Nagyon megkedveltem Tom bácsi karakterét,eszméletlen bölcs,segítőkész,jószívű és még sorolhatnám.A testvérei is cukik,jó látni/olvasni egy ilyen szép testvéri szeretetet.Kedvenc mondatom is lett belőle,ami az a kérdés,hogy mi lett volna a történet szereplőivel.Irtó buzdító és erőt adó sor lett belőle.Várom a folytatást,kíváncsi vagyok vajon,hogy fog Londonba kerülni a mi drága főhősnőnk és ismerkedik meg főhősünkkel.Dioner forever<3333 *-*

    U.i.:Tudtad,hogy még mindig elképesztően fogalmazol és ezt fantasztikus olvasni?

    xoLucy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezenkívül nagyon tetszik a blog új kinézete és hogy nem sötét Harry story-t csinálsz.Lehetne egy olyan kérdésem,hogy te hogyan képzelted el a lány öltözködését?(mármint az említett kék szoknyám kívül.)

      És még mindig:xoLucy

      Törlés
    2. Drága Lucy!
      Sikerült meglepnem? Hűha, ennek nagyon-nagyon örülök. Melissa karakterét igazándiból eleve úgy álmodtam meg, hogy egy nem-mindennapi figura legyen, ugyanis próbáltam valami egyediséget csempészni a karakterébe. Melyik sorozatban ismerkedtél meg az amisokkal? Nagyon érdekelne, leírod a következő rész alatt vagy chat-en? :)
      Tom bácsi karakterét én magam is nagyon szeretem, hiszen öreg, mint az országút és nagyon bölcs. Kellett egy szereplő, aki biztatja a lányt és ő erre tökéletesen megfelelt. Melissa életében kulcsfontosságú a családja - a testvérei és a szülei - az egész történet ezen alapszik, így örülök, hogy átjött, mennyire szeretik egymást.
      Kedvenc mondat? Istenem, mennyire aranyos vagy, kis híján elsírtam magam, amikor ezt olvastam. :') Persze csakis örömömben. Sietek a folytatással, bár szerintem nem olyan lesz, mint amilyenre gondolsz. <3
      Köszönöm a dicséreteket, örülök, hogy tetszik, ahogy fogalmazom, sokat jelent. A blog kinézete legalább egy órába tellett, szerintem is csodás lett, de a fejléc nélkül nem lenne az igazi, így ezúton is sok sok puszi Khyirának, amiért elkészítette!
      Persze. A lány öltözködése visszafogott, mégis csinos a maga módján. Nem hord nadrágot, így a kék szoknya alap ruhadarabnak tűnt, ezen felül egy egyszerűbb, fehér blúzt képzeltem hozzá. Valami olyat, amiben könnyen tud mozogni/dolgozni, nem kihívó, nincsen mélyen dekoltálva. :)
      Millio puszi Xx nagyon imádlak <33 Legyen szép heted!

      Törlés
  2. Drága szerecsendio! Ez a történet már most belopta magát a szívembe, habár Harry-s történeteket általában nem olvasok, de te már most megszeretetted velem az egészet. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni, hogyan fognak találkoznak, hogyan fognak egymásba szeretni. ÉS ezt az idézetet megjegyzem magamnak : Mi lett volna, ha a regények főszereplői meghátráltak volna az akadályok láttán? Meg sem születtek volna a történetek. Ez eszméltenül jó megállapítás, én is erre jutottam, amikor egy magányos pillanatban erre gondoltam...
    Nagyon várom a következőt!
    Sok-sok ölelés és puszi
    Kyrus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ui.: Még azt szerettem volna kérdezni, hogy benne lennél-e egy cserében?

      Törlés
    2. Drága kyrus!
      Annyira örülök, hogy már most sikerült belopnia magát a szívedbe ennek a történetnek. Nekem is az egyik kedvencem azok közül, amiket én írok/írtam. Nem szoktál Harrys történeteket olvasni? Akkor hatalmas megtiszteltetés, hogy ezzel kivételt tettél :) Neked is tetszett ez az "idézet"? Jaj, annyira aranyosak vagytok, nem tudom, hogyan érdemeltem ki... :')
      A elkövetkezendő hetekben minden ki fog derülni a nagy találkozásról. Remélem hihető lesz. <3
      Millio puszi Xx és köszönöm, hogy itt vagy <3 természetesen mehet a csere, azonnal írok neked <3

      Törlés
  3. Drága szerecsendio!
    Hah, pipa, hogy szerencsémre most raktad ki az első részt, így boldogan olvastam el. Nagyon megfogott Melissa személyisége, és eszméletlen édes dolog volt Tőled, amit a barátnődnek kívántál! Nekem is nagyon tetszett az a párbeszéd, amikor a regények főszereplőiről volt szó, hogy ha meghátrálnak meg sem születtek volna a történetek. A fogalmazásodat pedig már most imádom és gyönyörűen írod le a dolgokat, és sajnálom, hogy csak most kezdek el igazán olvasni tőled, hamarabb kellett volna!:(
    Várom a következő részt, és igyekszem időben érkezni hozzád!<33
    Sok puszi,
    Vivian

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivian!
      Örülök, hogy azzal, hogy fent maradtam és hamarabb kitettem sikerült elérnem, hogy elolvasd, hiszen tudom, hogy milyen zsúfoltak a napjaid neked is. Boldog vagyok, amiért megfogott Melissa személyisége, hiszen adok a véleményedre - igaz, mindenkiére, de mivel téged jobban ismerlek, így tényleg sokat jelent.
      Ő is pontosan ugyanezt mondta, amikor elolvasta, még meg is könnyezte, ami nekem nagyon jól esett, hiszen sosem gondoltam volna, hogy pár sorral ennyire boldoggá tudom tenni. Már megérte az egész és tényleg komolyan gondoltam minden szót.
      Ne sajnáld, hogy csak most kezdtél el tőlem igazán olvasni, mert sosem késő és így is ugyanannyira megtisztelő. Köszönöm a dicséreteket a fogalmazásommal és a történettel kapcsolatban <33
      Sietek a folytatással és nem baj, ha késel <33
      Millio puszi Xx nagyon szeretlek <3

      Törlés
  4. Ez valami hihetetlen volt. Annyira jó ez az ötlet! Már az magával ragadott, hogy kis faluban él és nem megint egy nagy városban, mint minden blogban, az meg már a csúcs volt, hogy lovak is úgy ahogy vannak benne (nagyon szeretem a lovakat, ezért örülök neki nagyon). A kinézet valami csodálatos, a fogalmazásod valami csodálatos, azt hiszem minden csodálatos ami ezen a blogon megtalálható, és egyszerűen tökéletes. Perfetto! tényleg nagyon gratulálok mindenért! Várom a következőt! <333 :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kata!
      Köszönöm szépen. Boldog vagyok, hogy magával ragadott az ötletem és, hogy sikerült egy kicsit megcsavarnom a sablonos sztorikat. Van egy barátnőm, aki szintén imádja a lovakat, régebben lovagolt is, jó hallani, hogy ezzel nincs egyedül. Én csak egyszer ültem lovon, még óvodás voltam és nagyon megijedtem a hatalmas állattól, azóta még a közelükben sem voltam. Viszont ennek ellenére nemes állatoknak tartom őket. Amikor eldöntöttem, hogy Mel egy kisebb faluban fog élni, már tudtam, hogy benne lesznek.
      Köszönöm, én is beleszerettem a kinézetbe, az pedig, hogy csodálatosnak tartod a fogalmazásom.... <3 olyan édes vagy! Sietek a következővel :)
      Millio puszi Xx és kellemes hétvégét <3

      Törlés
  5. Drága Ikrem!! <3

    Ahogy ígértem, az új történetedet elkezdtem olvsani, és húúúúhaaaaaa!
    Ez nem semmi, meglepett a főszereplő karaktere, na meg az, hogy amis. Pont a napokba láttam a TLC-n az amisokról pár műsort és elgondolkodtatott az életfelfogásuk, és örültem, hogy te ilyen külünleges történetbe kezdtél! :) Máris tetszik!! Érdekesnek bizonyul és alig várom, hogy újra tőled olvashassak mert már hiányzott az írásod! :$ Na de megyek mert már nagyon álmos vagyok.. :( Csak mindenképpen szerettem volna írni neked. Jó legyél! <3

    Puszi, Pippa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Ikrem!
      Hogy mennyire hiányoztál már... el sem hiszed <3 Végre hallok felőled - bár tudtam, hogy itt vagy a bloggervilágban, hiszen olvastam a részeidet.
      Örülök, hogy sikert meglepnem téged és olyan hihetetlen, hogy mindenki mostanában egy-egy tévéműsornak köszönhetően hallott az amisokról. :) Bár, ennek kimondottan örülök, hiszen így nem lesz érthetetlen Melissa karaktere és a felfogása az élet kapcsán. Boldog vagyok, amiért tetszik a történet annak pedig még jobban, hogy hiányzott az írásom. Kíváncsi vagyok a véleményedre, vajon változott-e valamit a Zaynes történet óta :)
      Szépséges álmokat - tudom, már aludtál azóta, de akkor is - és köszönöm, amiért a fáradtságod ellenére is írtál nekem pár sort <33 Nagyon nagyon szeretlek <33
      Millio puszi Xx és legyen kellemes heted! :)

      Törlés
  6. Drága Szerecsendiom!
    Mint ígértem, itt vagyok és most már nagyon-nagyon nehéz lenne lekoptatni engem innen!
    Valami eszméletlen szépen írsz! Annyira gyönyörűen írsz le mindent...hangokat, házakat, arcokat...Mindent! Elképesztően tehetséges vagy!
    Melissa karaktere nagyon izgalmas, nagyon szimpatikus. Bár ezt a civilizáció nélküli életet nem igazán értem, jó lenne ha többet is megtudhatnánk róla (engem nagyon érdekelnének a mindennapjaik és a meglátásaik tekintve hogy egy elég kemény választás elé állítják a fiatalokat). Olyan hamar vége szakadt ennek a fejezetnek. Csak olvastam, olvastam és szomorú lettem, mert vége. Nagyon-nagyon várom a következőt!*--*
    Ölel, puszil, Leonád<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Leonám!
      Hidd el, eszembe sem jutna lekoptatni téged és nagyon örülök, amiért itt vagy <3
      Köszönöm szépen, örülök, amiért így gondolod, tőled nagyon jólesik, hiszen imádom a történetedet. Tényleg hatalmas bók.
      Mivel a történetben hatalmas szerepe van ennek a döntésnek, amit a fiataloknak meg kell hozniuk, így lesz még szó az amis kultúráról, de nem olyan sok, mint azt szeretnéd - legalábbis abból gondolom,amit olvastam. Ennek ellenére remélem tetszeni fog. Rövid volt? :O Hiszen öt oldal lett. Remélem az, hogy hetente érkeznek a részek, valamiként kárpótolni fog a hossz miatt <3
      Millio puszi Xx nagyon szeretlek :)

      Törlés
  7. Drága, édes, meglepő szerecsendiom!

    Bár csak most fejeztem be az előző történeted, úgy éreztem, nem bírom ki, hogy ebbe ne kezdjek bele, hiszen a kis ismertető alapján iszonyú izgalmasnak ígérkezik! Így elöljáróban én is megjegyezném, hogy az új kinézet egyszerűen mesés, Khyra eszméletlen gyönyörű fejlécet készített!
    Amikor elolvastam a részt, rögtön bennem volt az az érzés, hogy igen, ez szerecsendio fantasztikus műve. Annyira eredeti, te jó ég! Sehol nem láttam még olyat, hogy a lány ilyen családdal, szokásokkal rendelkezzen. Ez hasonlít az amisokhoz azt hiszem, de javíts ki, ha tévedek. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni majd ebből az egészből, hogyan ismeri meg Harry-t pontosan - oké, nagyjából tudom a rövid ismertető miatt, de érted. :D
    Remek kezdés lett, de Tőled nem is várok mást, hiszen csodálatosan tehetséges vagy! <33333333

    Millió puszi, Azy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, mesés és utánozhatatlan Azym!
      Nagyon aranyos tőled, hogy minden átmenet nélkül elkezdted ezt a történetet is, boldog vagyok, amiért már pár szó alapján úgy gondolod, hogy izgalmas lesz és képes lesz megütni egy bizonyos színvonalat. A designnal kapcsolatos dicséretekkel pedig még mindig egyet kell értenem, Khyra mesés fejléccel gazdagította a blogot. *-*
      Szerecsendio fantasztikus műve? Egy fejezet után, és ráadásul még eredetinek is találtad? Elárasztasz a bókjaiddal, édesem és hirtelen azt sem tudom, mit kéne mondjak vagy ne mondjak. Elállt a szavam! Igen, és nem csak hasonlít, de konkrétan amisok is, azt hiszem az első bekezdésben le is írtam, de akkor lehet átsuhantál felette, vagy rosszul emlékszem :)
      Köszönöm, köszönöm és köszönöm, minden egyes szót <333 nagyon nagyon szeretlek <333
      Millio puszi Xx Kellemes hetet! :)

      Törlés
  8. Drága szerecsendio!
    Ismét eljutottam odáig, hogy egy újabb blogod tudjam elolvasni. Az ismertető alapján ígéretesnek nézki/hangzik. Miközben olvastam elfeledtem hol vagyok, mit csinálok... Én is ott voltam Melissával mind végig.. Imádtam *~* Megyek is olvasom tovább :)
    Ölel <3
    Bells

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Bells!
      Hűha, te aztán nem vagy semmi. Biztos, hogy minden egyes történet érdekel?! Még mindig alig hiszem el, csak mosolygok, mint egy idióta. Köszönöm, hogy már az első résznél bizalmat szavaztál nekem, sokat jelent. Remélem nem fogsz csalódni és, hogy Melissa a te szívedbe is belopja magát :)
      Millio puszi Xx

      Törlés