A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2014. május 1., csütörtök

Történet/Szereplők 4.

Trailer videó:

Történet röviden:
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer itt akarok majd élni a nagyvárosban. Hihetetlen, hogy elég volt egy apró véletlen; hogy amikor egy bizonyos helyen vagy egy bizonyos időben, akkor az képes fenekestől felfordítani az egész életedet. Fél perc, mindössze ennyivel késtem le aznap a buszt, így gyalog indultam neki a városnak. Fél perc, ennyi ideig gondolkoztam el azon, hogy a szívemre hallgatva megpróbáljam megmenteni azt az embert, akit a sikátorban éppen megvernek vagy sem. Fél perc, eddig volt eszméleténél, mielőtt elájult volna az a szegény srác és kénytelen voltam hazavinni, hisz mégsem hagyhattam az utcán. Mint később kiderült, mégsem volt annyira szegény, sőt. Harry Styles egy számomra ismeretlen személy volt, aki tagadhatatlanul felejthetetlen részévé vált az életemnek.

Szereplők:

Egy lány, aki csupán imádott könyveiből ismerte a világot s most végre megtapasztalhatja milyen az, amikor nincsenek korlátai. 
"Azt mondják szeretik az esőt, mégis esernyőt használnak. Azt mondják szeretik a napot, mégis árnyékot keresnek, amikor kisüt. Azt mondják, szeretik a szelet, mégis becsukják az ablakot, amikor fújni kezd. Ezért ijedek meg, amikor azt mondja nekem valaki, hogy szeret."
(Bob Marley)

Egy fiú, aki megélte az álmát, s ezalatt elvesztette önmagát. Egy baleset azonban mindent megváltoztat, így esélyt kap arra, hogy kijavítsa elkövetett vétkeit.
"Mit rózsának hívunk mi, bárhogy nevezzük, éppoly illatos."
(William Shakespeare)

Egy lány, akinek a barátság nem feltétlenül a legfontosabb. Ott van, ha szükséged van rá, egészen addig, amíg neki is szüksége van rád.
"Az önzőség és a jóakarat kéz a kézben jár. Az elsőt teszed és a másodiknak titulálod."
(Remember when the sky is grey - blogspot)

Egy kedves, önzetlen házaspár, akik képesek voltak felülkerekedni a huszonegyedik század korlátain s befogadtak két elveszett lelket, akik végül meggyógyították egymást.
"Nem kell ahhoz semmi különösebb ok, hogy jól érezd magad - egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod."
(Anthony Robbins)

6 megjegyzés:

  1. Alig bírom kivárni az első részt!!Siess vele!! :D Nagyon megtetszett...

    xoLucy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lucy!
      Ígérem sietek azzal az első résszel, szerdán már közzé is teszem, hiszen mindig akkor szoktak jönni a részek :) Örülök, hogy tetszik az alapötlet.
      Millio puszi Xx

      Törlés
  2. Drága szerecsendiom!
    Én is izgatottan várom az első részt/prológust, ígérem igyekezni fogok, hogy ne maradjak le és folyamatosan olvasni tudjam, illetve írhassak neked, hogy asfgasbvha mennyire jó rész lett, mert tudom, hogy úgyis ez lesz.:) Bár, nem bánnám, ha egy hónapot késne az első rész, de így is jó, majd éjszakánként olvasom!<3
    Sok puszi,
    Vivian

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivian!
      Köszönöm a belém vetett bizalmadat, remélem nem fogom eljátszani egyből egy béna kezdéssel. Az első fejezetek előtt ugyanis mindig izgulok - bár a többinél is. Remélem tényleg nem fogsz lemaradni, hiszen mindig is kíváncsi voltam a véleményedre. Tudom, mesélted,hogy nem bánnád, de megérkezett a fejlécem, így nem csúszott semmi. Azért néha pihenned is kell, semmi éjszakázás, mint tegnap <3
      Millio puszi Xx

      Törlés
  3. Haligali dió! <3
    Tudom rég beszéltünk, rég írtam, rég kommenteltem DE még mindig itt vagyok és megint nem szabadulsz tőlem!
    Nem írnék túl sok mindent, viszont elárulom hogy már most izgatott vagyok és te jó ég, Styles kicsinál engem a puszta látványától is, a sztorit pedig már bsjxuevmwowpehbskx így várom kb. :D
    Még mindig imádlak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Ever!
      Jaj, de rég hallottam már rólad, annyira hiányoztál *-* Nem is szeretnék megszabadulni tőled és örülök, hogy újra felbukkantál.
      Hmm, Styles nem csak téged csinál ki a puszta látványával, hanem.. khmm.. sok másik embert is. Remélem tetszeni fog a történetem, nem szeretnék csalódást okozni :)
      Millio puszi Xx és még mindig szeretlek <333

      Törlés