A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2013. december 24., kedd

Eighth chapter: Funny morning

Sziasztok :)
Egy nappal hamarabb, mint ahogy ígértem, de itt vagyok. Azért most rakom ki a részt, mert hamarosan indulunk a nagymamámhoz - amiről én el is feledkeztem - és ott nincsen internetkapcsolat. Épp ezért, csak akkor tudok majd válaszolni a kérdéseitekre, kommentjeitekre meg hasonlókra, ha haza értem. Szeretném megköszönni  a támogatásotokat, nagyon sokat jelent számomra. Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt Mindenkinek <3 Nagyon szeretlek titeket. Majd írjátok le, ki mit kapott, mert tényleg érdekel <3
A rész egy kicsit talán sablonos lett, tudom, hogy elkapkodtam, de ígérem, hogy a következő sokkalta jobb lesz.
Millio puszi és Jó olvasást! Xx
ui.: Boldog Szülinapot Louis*.* (hiszen Evertől megtudtam, hogy ma ünnepli)

A jókedv olyan, mint egy villámlás, amely egy tündöklő pillanatra áttör a felhők sötét takaróján; a vidámság napfényt lop a lélekbe, és azt állandó, véget nem érő nyugalommal tölti meg. Vidámnak lenni nem csak annyit tesz, hogy mosolygunk, hisz az nem mindig szívből jövő vagy igazi. Sokkal inkább azt jelenti, hogy van melletted valaki, aki bármit megtenne azért, hogy boldog légy, és a tudat, hogy sikerült téged megnevettetnie őt is őszinte mosolyra készteti.”

°Grace Evans°
Gondolkozott már bárki is azon, mi helyes és mi helytelen? Tegnap este óta csak ez járt fejemben, és fogalmam sem volt róla, hogyan tüntethetném el mindezen hülye gondolatokat az elmémből. Rá kellett jönnöm arra, nincs olyan, hogy valaki csak jó vagy csak rossz. Az élet nem fekete vagy fehér, sokkal inkább a szürke ezernyi árnyalatával lehetne jellemezni. Hisz olyan sok ellentmondás volt a hétköznapjainkban. Rögtön fel lehetne hozni példának egy egyszerű mondatot, amit szinte mindenki ismer: Minden rosszban van valami jó. Nos, Louis is pont ilyen. Egy beképzelt idióta rengeteg pénzzel, de ugyanakkor néha kedves és megértő, engem pedig teljesen összezavart. Az egyik pillanatban úgy éreztem, a háta közepére se kívánt és bármit megtett volna Summer kegyeiért, a következőben pedig megölelt és őszintén elmondott mindent, ahogyan én is elmesélhettem neki bármit, hisz megértően végighallgatott.
Lassan elzártam a csapot és befejeztem a kora reggeli zuhanyzást. Testemet csontszárazra töröltem egy pihe-puha törölközővel, ami olyan bársonyos volt, mintha egy szállodában lettem volna, és valójában majdnem ott is éreztem magam, hisz ha úgy vesszük nyaraltam. Hajamat leengedtem a rögtönzött kontyomból, amit annak érdekében készítettem, hogy ne legyen vizes, bár pár hajszálam még így is hullámos lett a ráhullott vízcseppek miatt. Nem igazán törődve ezzel, belebújtam egy tiszta fehérneműbe és egy kényelmes póló-nadrág szettbe, végül fogat mostam és visszasétáltam a szobámba. Kényelmesen elnyúltam a takaró tetején és bekapcsoltam a laptopomat. Ausztráliában körülbelül délután négy óra lehetett, hisz nálunk még csak reggel hét volt. Olyan fura ez az időeltolódás, de már könnyebben észben tartottam, mint az elején.
Mosolyogva léptem fel a híres közösségi oldalra, hisz mindent el akartam mesélni a legjobb barátnőmnek a motorozásról és arról, ami azon kívül történt, de nem volt elérhető.
@Carter_Moore amint vagy írj, le fog esni az állad! Xoxo
Igazából szívesebben írtam volna egy kisregényt, de le voltam korlátozva és ha egyszer belelendültem, akkor nekem nem volt elég száznegyven nyamvadt karakter. Elégedetlen dörmögésemet egy ismerős zaj szakította félbe, jobban mondva egy motor doromboló hangja, így arrébb lökve laptopomat, szinte rohantam az ablakom felé, hogy leellenőrizhessem, igazam volt-e. Fentről egy borzas fejet pillantottam meg, aminek tulajdonosa nem más volt, mint Louis.
- Szia – kiabáltam le, magam sem tudtam miért, mire felém pillantott és integetett. Kedves mosolya elfeledtette velem a hülye veszekedésinket, és ismét gyorsítottam a lépteimen, hogy ki tudjam nyitni neki az ajtót. Kettesével ugrottam át a lépcsőfokokat, olyan sebességgel, hogy majdnem orra buktam. Kis közjátékom megnevettette Maryt, aki lassú, öreg lépteivel cammogott a bejárati ajtó irányába – Majd én kinyitom, ne fáradjon – simogattam meg a hátát, amikor mellé értem, ő pedig gyanakvóan mért végig, de nem szólt egy rossz szót sem, aminek kimondhatatlanul örültem.
- Szia – köszönt Lou is, és megölelt, végül bejött a házba, én pedig visszazártam mögötte a hatalmas ajtót. Kezem kissé remegett, fejem beleszédült kölnijének bódító illatába, de egy nagy levegővétel után visszanyertem egyensúlyomat – Summer itthon van? - kérdezte, én pedig csalódottan, hamiskás mosollyal válaszoltam neki. Mit is vártam? Hogy miattam jött el idáig, kora reggel?!
- Igen, de még alszik – válaszoltam keserű szájízzel, amit próbáltam titkolni előle, hogy ne higgyen egy hibbant és féltékeny tyúknak, hisz semmi okom nincs ezt érezni. Louis csak a barátom, ha ilyen kevés idő után egyáltalán annak nevezhettem.
- Tökéletes. Szeretnék neki reggelit készíteni, segítesz? - ajkait lebiggyesztette és megrebegtette szempilláit, úgy ahogyan én tettem azt, akárhányszor el akartam nála érni valamit. Kezeimet a csípőmre tettem és szúrósan bámultam rá, végül mégis én adtam fel hamarabb. Elnevettem magam és a konyha felé kezdtem húzni, ahol elővettem egy serpenyőt és hozzávalók után kutakodtam a hűtőben és a szekrényekben.
- Palacsinta jó lesz? - kérdőn suttogtam, miközben lázasan kerestem valami gyufaféleséget, amivel meggyújthattuk volna a sütőt, de valahogy nem akart a kezeim közé kerülni, mintha direkt bujkált volna előlem.
- Ühüm – hümmögött beleegyezően a hátam mögül, majd megrázott valamit a kezében – Ezt keresed? - kikerekedett szemmel néztem az apró dobozkát, ami a gyufákat rejtette és mérgesen kaptam utána, ám Louis még épp időben húzta arrébb, így nem tudtam megszerezni. Bal kezét ökölbe szorította és felemelte a feje fölé, én pedig csak ugráltam és ugráltam, mint egy idióta – Már csak pár centi, Grace – incselkedett, mire beleütöttem a gyomrába. A hirtelen jött támadásomra összerándult, abban a percben pedig, amikor nem figyelt, kikaptam a kezéből a gyufásdobozt.
- Nem kell egy milliméter sem – kacsintottam, ő pedig a hasát fogdosva felnyögött egy kínkeserveset. Eleinte biztos voltam benne, hogy nem is ütöttem olyan nagyot, de kezdtem elbizonytalanodni, így odasétáltam hozzá és rátettem a kezem a hátára. Gyengéden simogattam, mire felkapott a vállára és elkezdte játékosan ütögetni a fenekemet – Tegyél le, te őrült! Nem mondom el még egyszer – nyávogtam, de fenyegetésem nem volt túl meggyőző, hisz egész végig nevettem. Képtelen voltam abbahagyni a kacagást, pedig már az egész fejem paradicsom színűre változott.
- Kérdd szépen! - forgott össze-vissza, miközben én még mindig a vállán pihentem.
- Emlékszel, mi történt a legutóbb? - próbáltam utalni arra az estére, amikor kihánytam a belemet az utca szélén, mire elbizonytalanodott. Lelassította pörgő mozgását és letett a földre. Igazából még nem is ettem, így ha akartam volna, se tudtam volna hányni, de ő ezt nem tudhatta – Köszönöm – igazítottam meg a ruhámat, hajamat pedig egy laza kontyba fogtam össze a fejem tetején, hogy a palacsintákba egyetlen egy szőke hajszálat se süssünk bele, bár Summernek készítettük, szóval... Elhessegettem gonosz gondolataimat és a nyomomban Louisszal visszasétáltunk a konyhapulthoz, ahol már elő voltak készítve a hozzávalók.
- Mivel kezdjük? - fordult felém. Kissé lihegett, az arcán megjelenő halvány pír, olyan hatást keltett, mintha épp egy gyors meneten lett volna túl, nem is beszélve szétnyílt ajkairól, amik csábították tekintetem – Ha befejezted a mozizást – kuncogott – Válaszolnál?
- Öhm... - lányos zavaromba levertem egy tálat, ami hangos csörömpöléssel ért földet, de szerencsére nem tört el. Leguggoltam, hogy felvegyem, amikor kezünk pár másodpercre összeért, de azonnal elhúztam – Keverjünk össze mindent, aztán egyszerűen csak süssük ki. Summer imádni fogja, anyu receptje – nem néztem rá, hisz nem lettem volna rá képes anélkül, hogy arcom ismét pipacsvörössé ne változott volna. Szégyelltem magam, így inkább a főzőcskézésre koncentráltam, ami nehezebben ment, mint valaha.

°Louis Tomlinson°
Grace olyan furán viselkedett, de az is lehet, hogy csak szétszórt és fáradt volt, elvégre az idő nagyon koraira járt még. Én is szívesebben otthon aludtam volna, de a meglepetés miatt már megérte a fáradozás, főleg, ha ezzel boldoggá tehettem Summert.
- Szerintem ez így nem jó. Nem megy – néztem rá a tálban lévő masszára, ami túl ragacsos volt ahhoz, hogy finom palacsintát lehessen belőle készíteni. Sosem voltam egy nagy mesterszakács, de azt még én is tudtam, hogy ennek nem így kellett volna kinéznie. Grace felhúzta egyik világosbarna szemöldökét és értetlenkedve bámult hol rám, hol pedig a tálra.
- Pedig a receptben ez áll. Liszt, tojás, vaj...- kezdte el sorolgatni a hozzávalókat, de nem tudtam rá teljes mértékben odafigyelni, fantáziám ismét szárnyra kapott. Elképzeltem, ahogy Summer a nyakamba ugrik örömében, ahogyan kezeim lágyan végigsimítanak puha, már-már tökéletesnek nevezhető, porcelánszerű bőrén, majd csókos ajkai hozzásimulnak az enyémhez, vadul és szenvedélyesen – Tej! - kiáltott fel a mellettem szorgoskodó lány, és szinte feldöntött, amikor elrohant a hűtőszekrény felé.
- Te meg miről beszélsz? - fordultam felé, kezem között egy tállal, amit gyorsan vissza is tettem a pultra, mielőtt leejtettem volna. Nem akartam még takarítani is, bár gondolom muszáj lesz, mert Grace nem olyan, aki az öreg nőre, vagy bármelyik másik cselédre hagyná a piszkos munkát. Én pedig nem hagyhattam cserben, ha már segített.
- Kihagytad a tejet – öntötte bele a fehér folyadékot, majd kevergetni kezdte a masszát, ami lassan folyékony halmazállapotúvá változott az undorító ragacsos helyett, és kis idő után elnyerte tökéletes formáját.
- Ügyes vagy – pusziltam meg a feje búbját, mire összerezzent. Elkapta tekintetét és nekilátott a reggeli elkészítésének utolsó fázisához. Egy merőkanálnyi keveréket tett a meleg serpenyőbe, aminek isteni illata betöltötte az egész konyhát. A régi időkre emlékeztetett, amikor anya minden reggel finomságokkal várt, és csak akkor engedett el az iskolába, ha jól belakmároztam mindenből.
- Te nem is figyelsz rám – húzta el a száját, gondolom mondott valamit, én pedig nem reagáltam. Leírhatatlanul kellemetlen érzés járta át az egész testem, amikor megpillantottam a szemében csillogó csalódottságot. Valahogy fel akartam vidítani, azonban egyetlen használható ötletem sem jutott az eszembe.
- De figyelek, csak elbambultam... - nem engedte, hogy befejezzem a magyarázkodást, kimondta, azt, amit igaznak hitt, és valljuk be, nem járt messze a valóságtól.
- Megint rá gondoltál – keserű mosolyra húzta száját, amit képtelen voltam megérteni. Miért csinálta ezt? Miért reagált így a dolgokra? Hisz a barátom volt, és még akkor is támogatnia kellett volna, ha nem kedvelte azt a lányt, akit szerettem. Vajon túl sokat vártam ettől a rövid ideje tartó barátságtól? Értelmetlen gondolatok hada zavarta össze az elmémet, és mintha egy kicsit belefájdult volna a fejem. Attól, hogy Grace szomorú lett én is azzá váltam. Egyik kezemmel a liszt felé nyúltam és rászórtam a lány fejére. A sok fehér portól úgy nézett ki, mint Mary, hiszen még a szempilláit is belepte – Ezt még megbánod, Tomlinson!
- Hú, de félek Evans – én is a vezetéknevén szólítottam, mire megfogott egy tojást és megdobott vele. A sárga trutyi végigfolyt az arcomon és hirtelen sokkal rosszabbul festettem, mint ő. Szája egy felfelé ívelő, görbe vonallá változott. Próbálta összepréselni ajkait, hogy visszatartson egy óriási kacajt, de minden próbálkozása ellenére kudarcot vallott. Nevetésének hangja engem is mosolyra késztetett, olyan volt, mintha a tudat, hogy ő boldog engem is azzá tett volna. Mintha itt állt volt előttem a lelki társam, egy ember, aki szavak nélkül is megért, akivel bármit megoszthatok és aki talán ugyanolyan fontos lehet a számomra, mint én saját magamnak.
- Kapj el, ha tudsz – mutatóujját begörbített, majd kinyújtotta, ezzel is heccelve, én pedig belementem a játékba. Kergetni kezdtem, de a középen lévő asztal miatt nem tudtam elkapni, hisz ha én balra mozdultam, ő jobbra, ha viszont jobbra, akkor ő balra. Ott álltunk egymással szemben, és csak néztük a másik elbűvölően kék szemét.
- Itt meg mi folyik? - egy ismerős hang szólalt meg mögöttem, de ennek ellenére nem tudtam rájönni, ki lehetett az, hiszen elvesztem Grace aranyos vonásaiban. Arcáról azonban eltűnt minden boldog érzelem, amikor ránézett hívatlan vendégünkre és gyorsan megköszörülte a torkát, hogy megfelelő hangnemben tudjon válaszolni.
- Csak neked készítünk reggelit – a 'neked' szóra hihetetlen sebességgel fordultam meg, de bár ne tettem volna. A látvány, ami fogadott szörnyű volt. Summer mérgesen mért végig, mintha zavarta volna, hogy itt voltam, ami leírhatatlanul fájt.
- Sietek el, úgyhogy hiába fáradtatok, bár a füstből ítélve épp odaégettétek azt a valamit a viháncolásotok közepette – mutatott a serpenyő felé, ami tényleg égett. A koromfekete füst annyira büdös volt, hogy Gracenek be kellett fognia az orrát, hogy egyáltalán a közelébe tudjon menni.
Harminc perccel az incidens után csalódottan terültem el a kanapén. Ennyit arról, hogy a karjaimba fog ugrani örömében. - gondoltam magamban. Szőke barátnőm kimerülten huppant le mellém, fejét a vállamra hajtotta, így megéreztem a citrom illatú samponjának kábító illatát. Mind a kettőnknek muszáj volt elmennünk tusolni, mivel a konyha kinézeténél már csak a mi állapotunk számított katasztrofálisabbnak.
- Nézünk valamit? - kapcsolta be a TV-t, és mivel jobb dolgom úgy sem volt mára, beleegyezően bólogattam neki. Sokáig keresgélt a jobbnál jobb csatornák között – remélem érezhető volt az irónia – mire rátalált egy elviselhetőre, végül abban maradtunk, hogy azt fogjuk nézni.
Épp egy autós üldözés kellős közepén voltak a főszereplők, amikor monoton szuszogást hallottam meg magam mellet. Kellett egy kis idő, mire rájöttem, hogy Grace elaludt, miközben rajtam pihentette fejét, így óvatosan, hogy ne keljen fel, megsimogattam az arcát, majd becsuktam a szemeimet, hogy én is kipihenhessem ezt az eseménydús reggelt.

14 megjegyzés:

  1. Szia! Szerintem egyáltalán nem lett sablonos. Fantasztikus rész lett. Imádom ezt a blogot. Nagyon aranyosak együtt. Kellemes Ünnepeket Kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Nagyon szépen köszönöm, jó ezt hallani, mert már egyszer elsütöttem ezt a dobáló dolgot és azt hittem, ezért senkinek sem fog tetszeni :$ Kellemes Ünnepeket, és tényleg köszönöm, hogy írtál, imádlak <3
      Millio puszi Xx

      Törlés
  2. Szia :)
    Nagyon jó rész lett. :) Már nagyon várom a következőt.
    Virág♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Virág!
      Köszönöm szépen, sietek vele, elsején ki is kerül és szerintem elég izgalmas lesz ^^
      Millio puszi <33

      Törlés
  3. :) Nem lett sablonos és egyáltalán nem lett összecsapva, ez így tökéletes ahogy van, semmi okod az aggodalomra. Tetszett, hogy újra lett egy közös "rész", szegény Grace pedig kezd többet érezni. Louis meg híres sztárhoz képest nem látja a fától az erdőt, csak a mókust, aki jelen pillanatban Summer. Oké, ez egy hülye hasonlat, amit a hülyeségemmel tovább fokoztam... A várva várt Summer reakicót végre megkaptuk, de szokásához hűen most is csak előadta magát. Nekem nagyon tetszett, hozzd hamar :)
    Boldog Karácsonyt! <3
    Eleanor xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Eleanor!
      Köszönöm szépen, már nem is tudok mit mondani, ez ki sem fejezi azt, amit érzek ^^ Már nem is aggodalmaskodok, ezek után nem is tudnék, hiszen itt vagytok nekem és támogattok. Nem lehetek elég hálás. Igen, Grace határozottan kezd többet érezni, mint kéne és ez Summernek nagyon, de nagyon nem fog tetszeni (és ez még enyhe kifejezés volt). Hahha, szerintem elég jó hasonlat lett *.* A következő részben már Summer szemszög is lesz, akkor jobban megláthatjátok majd a reakcióját, sietek vele :)
      Boldog Karácsonyt, így utólag is <33
      Millio puszi Xx

      Törlés
  4. Szia drága szerecsendiom!<3

    Úgy terveztem, hogy kedden írok megjegyzést, de sajnos arról lecsúsztam, hiszen kedden hoztad a fejezetet is..Mindegy, legközelebb rögtön írok majd, csak sajnos az időm nem mindig engedi..De mindegy, nem is erről szerettem volna írni, hiszen nem ezért vagyok itt.

    Újabb fantasztikus fejezetet olvashattunk, ami persze nem meglepő, hiszen minden fejezet csodálatos! Imádom, hogy mindig teszel valami újat a részekbe. Megmagyarázhatatlan, egyszerűen varázslatossá teszed, és annyira jó olvasni..hogy azt nem tudom szavakban megfogalmazni. Mikor Louis megpuszilta a fejét, akkor ((a szobámban ültem, ahol éppen akkor anyum is tartózkodott)) én:
    -ANYA, LOUIS..GRACE..LOUIS..ANYA..GRACE..SZÓVAL LOUIS MEGPUSZILTA GRACE FEJÉT, ANYA HALLOD? ANYA, FIGYELSZ RÁM? ANYA...? ANYA HALLOD? EZ OLYAN ARANYOS..
    Ő pedig ilyen *Ja, szóval most bolondultál meg?* pillantást lövellt felém, és kiment.:D Hm, szerintem erre mindig emlékezni fog..És a tojásdobáláson is nevettem, és az egész olyan aranyos volt, és remek, és ahj, annyira hülyén fogalmazom meg ezt az egészet, nem igaz? Általában akkor írok hülyeségeket össze-vissza, mikor valami nagyon tetszett, mondjuk a TE blogod igazából mindig tetszik, de érted, na mindegy, azért remélem ki tudtad venni belőle a lényeget!

    További sok sikert, és kellemes ünnepeket, remélem jól telt/telik a szünidőd, Karácsonyod, és az új éved is jól fog!

    Egyébként nagyon tetszett a novella, amit írtál, gratulálok, mert tényleg nagyon jó lett!:)♥

    Ahj, annyira tehetséges vagy, te!♥

    Imádlak.:)♥

    Puszil és ölel:
    Jane Elliott xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jane!
      Hűha, azt sem tudom, hol kezdhetném egy ilyen kommentár olvasása után. El sem akartam hinni, hogy ez nekem szólt. Nos, de akkor egy hatalmas virtuális ölelés után, szerintem próbálok szépen sorban haladni.
      Engem egyáltalán nem érdekel, hogy mikor és hanyadiknak írsz, hiszen az is nagyon sokat jelent, hogy most itt vagy. Nagyon szeretlek <33
      Most már nagyon kíváncsi lennék rá, mi az az új, amit hozzá teszek a fejezetekhez, mert én még mindig nem látom, de ha te igen, akkor elhiszem neked :$ Juj, a puszis rész szerintem is cuki lett, fogalmam sincs, hogyan jutott az eszembe, de a reakciód .... Eszméletlen vagy *.* alig akarom elhinni, de remélem az anyukád nem nézett bolondnak <333
      Amikor írni szoktam másoknak, akkor szerintem én is hasonlóan fogalmazhatok, szóval ez duplán el van nézve :D És igen, minden lényeget kivettem belőle, köszönöm, hogy ilyen szép ajándékkal leptél meg ^^ Nagyon sokat jelent <33
      Viszont, és neked is Kellemes Ünnepeket <33 és az egész családodnak :)
      Köszönöm, örülök, hogy az is tetszett!
      Köszönöm, köszönöm és köszönöm <333 bár még mindig nem tartom magam olyan hű de tehetségesnek, mégis, jól esik hallani <3 én is imádlak <3
      Millio puszi Xx

      Törlés
  5. Drága, tehetséges, legédesebb szerecsendiom!

    Nos, szerintem se lett sablonos, sőt, tökéletes lett. Louis és Grace annyira, de annyira összeillik, de komolyan. Hihetetlen aranyosak együtt, minden, amit csinálnak...cuki. Ezzel szemben Summer iszonyatosan zavar. Mármint igazából az, hogy Louis még mindig őt akarja, miközben ennyire negatív az egész lány..
    Nagyon nagyon nagyon szeretem ezt a történetet, azért, mert valósághű a szituáció, a szereplők eredetiek, és hát még nem igazán olvastam ehhez hasonlót. Hm, nem is tudom mit mondjak még egyszerűen beleszerettem itt mindenbe, és nagyon nagy hálával tartozom, drága szerecsendio, amiért tehetségesen és eszméletlenül jól írod ezt a blogot! Csodálatos vagy! <33333333

    Millió puszi & szeretet, Azy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, egyetlen, imádni való Azym!
      Köszönöm, annyira jól esik ilyet pont TŐLED hallani, vagyis olvasni. Szóhoz sem jutok. Nagyon szeretlek, köszönöm, hogy itt vagy nekem és támogatsz, hihetetlen mennyi erőt tudsz adni, egy-egy szóval. Grace és Louis valóban nagyon cukik együtt, de Louis szíve még jó ideig Summerért fog dobogni, ugyanis a lány jobb színész, mint hinnénk.
      Boldog vagyok, amiért tetszik és amiért szereted ezt a történetet, én is mindig így voltam a te blogjaiddal. Nekem sincs ötletem, mit is írhatnék még, elállt a szavam, persze szigorúan csakis jó értelemben :$ Nem tartozol semmivel, én tartozom neked, amiért itt vagy!
      Nagyon-nagyon szeretlek <3333
      Millio puszi Xx és utólag is kellemes ünnepeket <333 Csodálatos vagy!!!

      Törlés
  6. Drága szerecsendio!

    Annyira, de annyira sajnálom, hogy csak most írok, pedig úgy emlékeztem már megtettem, úgy látszik csak elkezdtem. Grace és Louis nagyon aranyosak voltak, de persze Summernek meg kell szakítania mindent, arghh! Nem értem Louis valójában miért szerelmes belé, bár szerintem inkább ez csak testi vonzalom, hiszen szerintem nincs szerelem első látásra, maximum akkor, ha utána jó sokat beszélsz vele, de az se ugyanaz, szóval szerintem ez az egész csak vonzalom az ő részéről, és mivel még nem érzett ehhez hasonlót nem igazán tudja hova rakni. Egyébként kezd kicsit számomra balfékké válni a viselkedése, szerintem egy férfi nem igazán futna ennyit egy nőért. Hahhhh, jó is lenne! Tetszett ez a kis bolondos fejezet, olyan volt, mint te!<33

    Ölel,
    Diana Brunwin, a Dioner imádó!<33333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Diana!
      Én mondtam neked Facen is, hogy nem kell sajnálnod, sosem szeretném, hogy valaki azt higgye, muszáj írnia, de köszönöm szépen, hogy megtetted, mert tényleg sokat jelent. Még szép, hogy meg kellett szakítania, hiszen a lételeme az ilyesmi :) Hogy is lehetett volna másképp?! Szerintem te vagy az, aki a legjobban körbe tudtad írni, mit is érez a lány iránt - itt Sumerre gondolok. Vonzalom. Ennyi az egész, de az újdonságérzet miatt Louis kicsit összezavarodott. Amúgy meg, az, hogy egy férfi nem futna le ennyi kört egy nőért aki fontos neki. Határozottan ellent kell mondanom. Velem már megtörtént ehhez hasonló, és bár végül nem jöttem össze vele, nagyon kedves volt és nagyon sokáig próbálkozott :) Micsoda??? Na, kikérem magamnak, én aztán nem vagyok bolond :$$$$ Na jó, de :)
      Millio puszi Xx szeretlek <333 én meg akkor Dianer XD :))) <333

      Törlés
  7. Szia Drágám!
    Annyira tetszett ez a fejezet! De komolyan! Azt hiszem a kedvencemmé vált, pedig csupán egy reggelt írtál le. De akkor is! Tökéletesen írsz, tökéletesen fogalmazol, az egész egy hatalmas különlegesség! Imádom ezt a történetet, a karaktereket és téged is. Rájöttem, hogy az olvasása közben sokkal felszabadultabbnak érzem magam, és kikapcsol. És bár egyáltalán nem rövid fejezet, annyira beléltem magamat, hogy csupán pár sornak tünt az egész! Nagyon váom a folytatást, s hogy hogyan alakul tovább Summer és Tomlinson kapcsolata!;)) Valamint, sajnálom, hogy nem én lehettem az elsö, de most végre elolvashattam és most sem csalódtam. Remélem nem haragszol!:)
    Ölel xxx
    C. Brooks <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cher!
      Jaj, máááár. Mindjárt elpirulok itt a képernyő előtt. Sosem értem, mi tetszik neked ebben ennyire, de köszönöm, köszönöm és köszönöm. Sokkal felszabadultabbnak érzed magad? Ennek nagyon örülök, hiszen annak idején azért kezdtem írni, hogy szórakoztathassak másokat, hogy színt vihessek a szürke és nehéz hétköznapjaikba és ha ez már egyszer sikerült annak nagyon örülök. Hamarosan kiderül, hogyan tovább, és garantáltan izgi lesz a következő fejezet. Semmi baj nekem mindegy hanyadik vagy, sosem számított :) <333 És nem, nincs is miért haragudnom!! :)
      Millio puszi Xx szeretlek és este beszélünk <333

      Törlés