A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2014. január 27., hétfő

.:1 éve online:.

Köszönöm!
Fogalmam sincs, hol kéne kezdenem, még sosem írtam ilyet ezelőtt. Mint azt a címen is olvashattátok, ma van pontosan egy éve, hogy kitettem az első bejegyzést. Még egyetlen blogom sem bírta ilyen sokáig, és bár még elég messze van a vége, én nagyon büszke vagyok rá és rátok is. 

Ez alatt a 365 nap alatt olyan sok támogatást kaptam, olyan sok biztató szót és olyan sok kommentárt, amiről még csak álmodni sem mertem. Talán elcsépeltem hangzik, de szerintem ti vagytok a legjobb olvasók, keresve sem találhattam volna aranyosabb embereket. 
Mivel most nem készültem semmiféle novellával, mint fél éve, hiszen nem volt rá időm és ihletem, úgy gondoltam válaszolok minden kérdésetekre - legyen az magánéleti vagy bloggeres -,  amiket eddig nem mertetek vagy nem volt lehetőségetek feltenni. Oldalt a modulsávban kint van egy ask doboz, de ide is belinkelem.

S akkor most jöjjön pár adat és egy kis nosztalgia és még több köszönetnyilvánítás, ha valaki végig olvassa egyáltalán:

Az eddigi designokért hálás vagyok azoknak a kedves bloggerináknak, akik időt szántak a rendeléseimre (hiszen mi tagadás, az általam készített fejlécek szörnyűek voltak):
  • Miss Babe (aki még Kelly és Niall fejlécét készítette)
  • L.T.P.~ (akinek Zayn és Tori csodálatos fejléce köszönhető)
  • Natalia Bowman (aki a jelenlegi design alkotója)
  • BlondieQueen (Zayn és Tori előzetes videójának készítője)
Nélkülük kétség kívül csapnivaló lenne a kinézet, ezt én magam is elismerem.

A statisztikai adatokért pedig nektek jár a köszönet, lássunk is párat:

~ 24 rendszeres olvasó
~ 189 kommentár
~ 13500 kattintás
~ 16 díj

~ +42 rendszeres olvasó
~ +429 kommentár
~ +36500 kattintás
~ +47 díj

eddig:
~ +26 rendszeres olvasó
~ +181 kommentár
~ +20348 kattintás
~ +8 díj (plusz kettőt még nem tettem ki)



Remélem még sokáig itt lesztek nekem, és szerdán érkezem a következő résszel, a már megszokott időben. 
Millio puszi Xx nagyon szeretlek titeket <3

2 megjegyzés:

  1. Drága Diocskám!
    Ajánlom figyelmedbe, hogy tudd, tőlem akkor sem szabadulhatnál meg, ha akarnál. Hiszen, miattad jöttem rá, hogy én is ezt akarom csinálni. Kiírni magamból minden örömet vagy szomorúságot. Meg persze hülye fantaziám szülte világot. Szóval köszönöm! Köszönöm, köszönöm! Nagyon sokat jelentesz nekem, emlékszel? Még tőled kaptam az első dijamat!
    Szeretnék gratulálni az eddig elértekhez, és kívánom, hogy még több nyereségben legyen részed! Boldog vagyok, mert boldog vagy. (De ne feledd, még behajtok rajtad egy 'Ti kértétek' novellát.. az előző is bámulatos lett, és van egy pár ötletem. )
    Szeretlek! ♥
    Milliószor ölel Kathy Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kathym!
      Én pedig remélem, hogy tudod, sosem akarnék megszabadulni tőled, sőt, már alig várom, hogy élőben is lássalak.. jaj, de messze van még a nyár:(
      Olyan fura érzés, hogy ilyeneket mondasz, hiszen már akkor is írtál, amikor még nem is ismertük egymást. Emlékszem, Dorina a suliban mondta, hogy megmutatta neked a blogját, én meg rászóltam, hogy "Kösz, az enyémet már nem is linkelted neki?" Hmm, csodás barátságunk kezdete <3
      Emlékszem a díjra is, a trailrre, a béna designra, amit neked csináltam és arra, amikor nem tudtuk eldönteni a két rendelt fejléc közül melyik legyen a befutó.
      Köszönöm szépen, mindenért hálás vagyok. Azért, hogy itt vagy, amiért támogatsz és amiért felvidítasz valahányszor beszélünk. A novellát pedig meg fogod kapni, majd írd le, mit szeretnél bele <33
      Millio puszi Xx
      Szeretlek <33 nagyon-nagyon! <33

      Törlés