A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2013. június 8., szombat

25. fejezet: Promises

Sziasztok :)
El sem hiszitek mennyire nehéz számomra leírni ezeket a sorokat, hiszen ez az UTOLSÓ FEJEZET. Nem mondom, hogy Niall és Kelly történetének örökre vége, talán egyszer még a buszon vagy valahol az eszembe férkőzik egy gondolat, ami újabb 25 fejezettel gazdagítja majd a blogot. Szeretném, ha ehhez a részhez minden kedves olvasó leírná a véleményét nem csak erről a részről, de a történetről is. Nem kérek novella méretű komikat, csak valamiféle véleményt :) Öt nap múlva érkezik a következő történet leírása és egy apró előzetes!
Addig is jó olvasást <3
ui.: köszönöm szépen a sok-sok támogatást, a 24 rendszeres olvasót, az enyéimmel együtt 189 komit, a 13500+ oldalmegjelenítést és a 16 díjat. Ezek óriási számok, sosem reméltem, hogy ilyen sikeres lesz a blog.
*Egy évvel később, 2014 nyara*
- Srácok, fejezzétek be! Ha nem adjátok ide a kulcsaimat nem érek ki a reptérre Emma elé! - néztem rájuk mérgesen, mire Lou szomorúan de a kezembe nyomta a kocsikulcsokat.
- Még mindig nem értem miért nem mehetünk veled – értetlenkedett Zayn, de én csak legyintettem egyet és rohantam a parkolóba. 10 perc és landol a repülőgép. Kizárt, hogy odaérjek. Azonnal rátapostam a gázra, és szinte égtek a gumik az aszfalton, olyan gyorsan vezettem. Bár hiába, mert még így is késtem hat teljes percet. Beérve a terminálba szemeimmel Emmát kerestem, sikertelenül. Féltem, hogy egyedül vágott neki az útnak, de akkor valaki megköszörülte a torkát a hátam mögött.
-Te sosem változol – ugrott a nyakamba, és még a levegőt is kinyomta a tüdőmből.
- A fiúk hibája – tettem csípőre a kezem, amint elengedett, mire megrázta a fejét és követett a kocsim felé. Az egész utat végig beszélte, levegőt is alig vett, csak akkor, amikor már kezdett vörösödni a feje.
- Apa szeptemberben jön utánam – vázolta fel a tényeket, amikor behajtottam a zárt parkolóba. Kiszedtem a csomagtartóból bőröndjeit, és egyenesen a lakosztály felé közelítettünk. Még bent sem voltunk a lakásban, már lehetett hallani a kiabálásukat. Mosolyra húzódott a szám, majd óvatosan kinyitottam húgom előtt a bejáratott.
Amikor a srácok megláttak minket, azonnal segítettek a cuccokkal, és körbevezették húgom a hatalmas házunkban. Em tátott szájjal követte őket, és alig hitte el, hogy itt töltheti a nyarat, mert az én szobámban fog aludni, én pedig Niallel osztozom majd. Apropó emlegetett szamár. Körbetekintettem az egész házban, de sehol sem találtam.
- Nem tudjátok hol van Niall? - kérdeztem értetlenül nézve a srácokra, de ők csak megrázták a fejüket.
- Azt mondta hazaér, mire jön Emma – okoskodott Lou, bár nem kellett volna, mert ezt nekem is említette tegnap este. Egy kicsit aggódni kezdtem, mert mindig szokott küldeni legalább egy üzenetet, ha elhúzódik a próba, vagy ha túl sok mindent rendelt a Nando'sba és meg kell várnia, míg kisütik a csirkéket.
- Nyugi Kells, nagy fiú, tud már vigyázni magára – tette vállamra kezeit Hazza, majd a hátára vette húgom és bedobta a medencébe. Tudtam, hogy vele is el fogják játszani ezt, ahogy mindannyiunkkal megtették már.
Ebből az egész szituációból egy hatalmas medencés parti kerekedett ki, grillezéssel, meg minden jóval. Felfújtunk egy óriási gumilabdát, és azzal röplabdáztunk. Elég bénák voltunk, de a hangulatot teljesen a tető fokáig növelte az esetlenségünk.
Zayn épp a fejem nyomta le a víz alá, amikor valakinek az ölelő karjait éreztem meg a derekam körül. Először azt hittem Harry szórakozik megint, mert a múltkor Jamie arca helyett az enyémre nyomott puszit a víz alatt. A sok wiskey miatt összekevert minket. Utána akkora jelenetet rendeztek azok ketten, hogy még most is nevetnem kell rajta. Persze másnap a lányok egész lakása tele volt virágokkal, kiengesztelés képen, pedig mindenki jól tudta, hogy Jamie igazából nem is haragszik, csak Hazza agyát húzza. Na szóval, ölelő karok fordítottak maguk felé, és Niall vizes szőke tincsei az arcomhoz ragadtak, amikor megcsókolt.
- Bocsi, hogy késtem – kezeit fenekemre rakta, amitől kicsit megugrottam.
- Semmi baj – túrtam bele vizes tincseibe, és közelebb hajoltam hozzá, hogy megcsókolhassam.

***
Liam törölközőkkel a kezében jött ki a fürdőszobából. Mindannyiunknak dobott egyet, hogy megszárítkozhassunk. Amikor felém hajította az egyiket, véletlenül Hazzát találta el, amiből törölköző-csata robbant ki. Lett két csapat, az egyikben Harry, Louis, Emma a másikban Zayn, Niall és én voltunk. Mi azonnal a kanapé háta mögé bújtunk, ott volt a főhadiszállás, Hazzáék pedig a Tv mögötti területet stoppolták le. A csata abból állt, hogy egymást csapkodtuk vagy dobáltuk a puha és nedves törölközőkkel. Épp Emmát vettem a hátamra, amikor Liam rontott be a csatatérre, vagyis a nappaliba.
- Nincs itthon darált hús – kiabálta el magát, mi pedig azonnal felé kaptuk a fekünket. Úgy tűnt csak Em és én lepődtünk meg a kirohanásán, a többiek csak legyintettek egyet – Ki megy el a boltba? - szemeivel  a szobában lévő embereket méregette, de én gyorsan az emelet irányába indultam magam előtt tolva a húgom, mivel semmi kedvem nem volt boltba menni ilyen későn.
- Mi kipakoljuk a bőröndöket – adtam a fiúk tudtára, de Niall hirtelen elkapta a csuklómat és nem engedte, hogy elszökjem.
- Majd a többiek segítenek neki, mi pedig elmegyünk vásárolni – nézett rám kiskutya szemekkel. Tudja, hogy ez a gyenge pontom. A bungee jumpingra is így vett rá, pedig rettegtem, hogy elszakad a kötél.
- Jó – mondtam unottan és felfogtam a még kissé nedves hajamat, felkaptam magamra egy rövidnadrágot és egy pólót, majd elindultunk a bevásárlóközpontba. Először azt hittem kocsival megyünk, de amikor elindultam a parkoló irányába felkapott a hátára és kicipelt az utcára. Az emberek felismerték párszor, de csak néhány rajongónak volt mersze autogramot kérni. Már senkit sem zavart, hogy együtt vagyunk, nem szólogattak be nekem az utcán vagy a suliban. Olyanok voltunk, mint bármelyik másik szerelmes fiatal.
- Miért rángattál el a boltba? Te is utálsz vásárolni! - kérdezősködtem, mikor besétáltunk forgóajtón. Óvatosan lerakott a padlóra, összekulcsolta kezeinket és keresni kezdtük a darált húst. Egyikünk sem tudta hol találjuk, mivel mindig Liam vagy Zayn csinálta a házimunkának ezt a részét.
Húsz percbe telt, de sikeresen beálltunk a sorba, kosarunkban a spagetti egyik hozzávalójával. Amikor a pénztáros kezébe nyomtam a fontokat Niall hirtelen felém fordult és a zsebében kezdett kutakodni.
- Szeretnék adni neked valamit – végig a cipőjét bámulta, látszott rajta mennyire izgul. Keze ökölbe volt szorítva, rejtegetett benne valami apróságot.
- Mégis mit? - kérdeztem rá bátorítás képen, mire rám szegezte gyönyörű kék tekintetét. Másik kezével megfogta az enyémet és úgy folytatta.
- Ez egy ígéretgyűrű – mutatta meg a kezében pihenő ékszert, mire kikerekedett szemekkel bámultam rá – Ma egy éve, hogy összefutottunk itt, és lekiabáltad a fejem. Azóta sok mindenen keresztül mentünk, és szeretném, ha tudnád, hogy nagyon fontos vagy a számomra – egy kicsi szünetet tartott, beletúrt hajába, kereste a megfelelő szavakat – Szóval, ezt a gyűrűt azért adom, mert szeretlek, és ha egyszer elég érettnek érzem magam hozzá, akkor téged szeretnélek feleségül venni – belepirult a mondatában, én pedig alig jutottam szóhoz.
- Szeretlek – öleltem magamhoz – és ha valakivel le szeretném élni az életem, akkor az te vagy – felemelte kezemet, és ráhúzta a gyűrűt. Kicsit elméretezte, így nem a gyűrűs, hanem a hüvelykujjamra volt jó, de azon tökéletesen mutatott. Az egész sor ismételten miattunk állt, de nem érdekelt. Olyan boldog voltam, mint még soha azelőtt. Kézen fogva sétáltunk hazáig, ott pedig mindenki tapsolt, amikor beléptünk a lakásba. Ezek szerint tudták mire készül a haverjuk, és ezért nem lepődtek meg Liam kirohanásán. Mindannyian a nyakunkba ugrottak, így gratulálva. Zayn egy üveg pezsgővel rohant ki a konyhából, és egész este ünnepeltünk.

.:THE END:.

31 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos történetet!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)Nagyon szívesen, én pedig a komidat köszönöm és azt, hogy olvastad *.* <3

      Törlés
  2. nagyon jó lett*---* jaaj a vége olyan aranyos :')))♥
    nagyon csodás volt a történeted, gratulálok hozzá! :))
    biztos vagyok benne, hogy a következőt is olvasni fogom, de azért sajnálom is, hogy ennek vége lesz:/ :)
    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Smile-girl :)
      Köszönöm szépen, annyira örülök, hogy tetszett a történet, és hogy már is bizalmat szavazol nekem a következőhöz. Leírhatatlanul boldoggá tettél, imádlak <3
      Én is sajnálom, hogy vége lett, bár ezt már ezerszer leírtam az utóbbi időben. Nagyon a szívemhez nőtt ez a történet, remélem egyszer még talán tudok írni erről egy folytatást :)
      Millio puszi Xx és köszönöm, hogy írtál <3

      Törlés
  3. Drága szerecsendio! :)
    Huh, el sem hiszem hogy vége. Egyrészt örülök, mert tetszett és bármikor megláttam, hogy van új rész boldogan nyitottam meg a blogod, s követtem a szálakat.
    Másrészt szomorú vagyok, mert vége. Jó egszer mindennek vége van, de sajnálom, hogy ilyen hamar eljutottál idáig.
    És várom már a következő történetet!
    Xx, Dóra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dóra!
      Már nagyon vártam a véleményedet, hisz te vagy az egyik lány, aki szinte a kezdetek óta velem van és támogat. Szerintem is gyorsan eltelt ez az idő (kb. 4 hónap). Örülök, hogy tetszett amit csináltam, és tudom, hogy várod már a következőt, hisz egyszer már mondtad, hogy Zaynről szívesen olvasnál. Remélem nem okozom majd csalódást.
      Köszönöm mindent, nagyon imádlak <3 Millio puszi Xx

      Törlés
  4. Nagyon-nagyon imádtam ezt a történetet de tényleg <333 Nem rég talltam rá, de végig olvastam :) Remélem lesz még ennek folytatása, mert nagyon jól írsz, és maga a sztori is csodálatos ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Petra :)
      Olyan aranyos vagy, örülök, hogy elolvastad és nem riadtál meg a sok fejezet láttán :) Nem tudom, hogy ennek a történetnek lesz-e még folytatása, az még a jövő zenéje, de nem kizárt.
      Köszönöm a kedves szavaidat, nagyon feldobtak, nem bírom abbahagyni a mosolygást :)
      Millio puszi Xx <3

      Törlés
  5. Drága Szerencsedió!
    A részek egyesével, a történet egybe is csodálatos volt. Igazából fogalmam sincs, hogy mit írhatnék neked. Az utolsó sorokat olvasva elkezdtem könnyezni. Örülök, hogy olvashattam a blogodat, ezt a fantasztikus történetet. Köszönöm! <3 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vanessa!
      Köszönöm szépen, és ne butáskodj, nem kell megköszönnöd semmit, én köszönöm, hogy olvastad a történetemet. Hihetetlen, hogy ezt az egészet egy olyan estének köszönhetem, amikor nem tudtam aludni. Eleinte nem is akartam belekezdeni, de hálás vagyok azért, hogy mégis megtettem.
      Még egyszer nagyon köszönök mindent, én sem tudom mit is írhatnék már neked, amit eddig még nem mondtam el ezerszer. <3
      Millio puszi Xx Szeretlek

      Törlés
  6. El sem hiszem, hogy eljött ez a rész is. Hogy vége a blog ezen történetének. nem akaroom! nagyon szerettem olvasni, és szeretem elképzelni, minden egyes részét írásaidnak. Mindennap izgulva vártam, mikor teszel fel új részt. Egy nap , vagy 10x meg nyitottam a blogodat, hátha lett-e új rész. De sajnos, most már nem tehetem ezt. Mivel tudom, hogy nem lesz több Kelly és Niall jelenet. Nagyon szerette/szeretem a történetet. Életem egyik legjobb olvasott sztoriját írtad. niall és kell örökké a szívem részei lesznek. Na jó..most már kezdenek sírni :'( Még a regényem végére, csak annyit, Köszönöm, hogy megalkottad, eme csodás története, s örülök neki, hogy részese lehettem olvasásában. nagyon imádom a blogodat, és a következő történetet is olvasni fogom. Szeretlek téged, és Kelly-t is ♥♥♥Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dreamer Dirl!
      Köszönöm szépen ezt a hatalmas regényt, minden szava meghatott és nem hazudok, ha azt mondom, hogy megkönnyeztem a komidat. :') Sosem gondoltam volna, hogy valaki ennyire fogja szeretni, azt amit leírok. Köszönöm, hogy olvastad, köszönöm, hogy feldobtad ezzel a napomat, biztos vagyok benne, hogy legalább egy hétig minden nap mosolyogva fogok elaludni miattad. Örülök, hogy már is bizalmat szavaztál nekem a következő történettel kapcsolatban, nem szeretnék csalódást okozni neked, aki ilyen kedves és aranyos <3
      Nagyon szeretlek <3 Millio puszi Xx
      ui.: abban is biztos vagyok, hogy ezt a véleményt soha sem fogom elfelejteni <3

      Törlés
  7. Édes, drága szerecsendio!
    Köszönöm, hogy olvashattam ezt a csodás történetet! Köszönöm az élményt, az izgalmat. Köszönöm, hogy ezt csináltad! Nagyon-nagyon tehetséges vagy, és örülök, hogy nem fogod abbahagyni. Biztos, hogy a következő történeted is ilyen nagyszerű lesz!Visszatérve ehhez a történethez, ez a fejezet is leírhatatlanul tetszett! Kicsit szomorú lettem az utolsó rész miatt. De elgondolkodtam. Minek legyek szomorú? Nemsokára új történet! Na, ez feldobott. Imádlak! xxx Cinti :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Cinti/Mumu!
      Nagyon szépen köszönöm a komidat, hogy még most, az utolsó fejezetnél is ilyen kedveseket írsz nekem. Minden résznél izgatottan vártam, hogy mi a véleményed róla, hisz te azok közé tartoztál, akik folyamatosan biztattak, és amikor ln rossznak éreztem a fejezetet, te akkor is a tudtomra adtad, hogy hülye vagyok, mert jó lett.
      Nagyon hálás vagyok neked (és persze mindenkinek) a sok támogatásért, hogy bennem tartottátok a hitet, hogy be tudom fejezni ezt a történetet.
      Igazad van, nem kell szomorúnak lenned, mert a blog nem zár be, sőt. Csak még jobb lesz, mert személy szerint szerintem fogok még fejlődni :)
      Köszönök neked mindet <3 Millio puszi Xx

      Törlés
  8. Neeee én nem akarom, hogy vége legyen :( velem ez tök igazságtalan mivel én csak a vége felé kapcsolódtam be a történetbe és így most már nem várhatom tűkön ülve a kövi részt :S most itt bőgök miközben az utolsó sorokat olvasom...olyan szépen megírtad ezt a részt :) utolsó vigaszom pedig az, hogy lassan jön a kövi törid :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Do!
      Nagyon sajnálom, hogy csak a vége felé találtál rá a blogomra, de így a következőt már az elejétől fogva olvashatod :) Kérlek ne sírj, nem szeretnék senkit sem elszomorítani, ezt a blogot azért csinálom, hogy kellemes perceket szerezzek az embereknek :)
      Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat, hogy mióta itt vagy folyamatosan komiztál és tartottad bennem a lelket és egy hét múlva újra várhatod "tűkön ülve" a részeket :)
      Nagyon-nagyon szeretlek és én köszönök mindent <3 Millio puszi Xx

      Törlés
  9. Szóval, akkor drága szerecsendió!
    Egy hétvégén nagyon unatkoztam, s keresgéltem mindenféle blogot. Egyszer csak rátaláltam egy blogon a fejlécedre, s mivel amúgy is Nialles blogot kerestem, gondoltam beleolvasok. El kell, hogy mondjam, én nem az elejétől olvasom a blogod, de ki tudja, az elejére,már nagyon nem emlékszem. Mindegy, a lényeg, hogy amikor elolvastam az első mondatot, várj túlzok. Az első szót, na abban a pillanatban eldöntöttem, hogy tökéletes blog, és abba is hagytam a keresést. az egyik fejezet elolvasása után fel is iratkoztam, mint, nyolcadik olvasód ( :) ) Tudtam, hogy megtaláltam az Igazit.
    Minden egyes részt tűkön ülve vártam, s minden alkalommal néztem a cseréim között, hogy az első helyen vagy -e miszerint olvashatom. A részekhez, ha tudtam, mindig kommenteltem, s mindig azt írtam le ,amit éreztem. Vagy ahogyan gondoltam. Soha nem megszánásból, vagy illemből írtam neked. Mindig azt, amit gondoltam. Hidd el! Sosem hazudnék neked!!
    Szóval, hogy a részekről is írjak.... Nekem őszintén tetszettek, s simán el tudnám képzelni, hogy a kezembe tartva olvasom. De tényleg. Teljesen olyan az írásod, mintha éppen csak egy kidolgozott, s igazán profi könyvet olvasnék, valami rohadt tökéletes írótól. Nos, ez lenne az én véleményem.:) Egyébként, az utolsó fejezeteid, tényleg kidolgozottabbak, de mint említettem, hiányoltam belőlük az érzelmes pillanatokat, s keveselltem a csókokat Niall és Kelly között. Szóval, minden fejezetben fejlődtél egy kicsit, s pont mire kialakultál úgymond, pont akkor hagytad abba.:(
    Egyébként érdekes volt a befejezés.... nagyon érdekes.... Nem tudom, én máshogy képzeltem el a bfejezést, ettől függetlenül király lett. Nem tudom, fogalmas sincs mit, de nem így. Bár ezt is megoldottad, s remélem írsz belőle egy második epizódot, vagy ha nem ,akkor egy prológust mindenképpen. Kíváncsi lennék, hogy mutatnak úgúgy, mint férj és feleség.
    Na befogtam. Imádlak és várom a továbi írásaidat!
    u.i.: Le ne töröld ezt a blogodat!!!!!!!
    xxxxxx, Cher Brooks

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, kedves, édes Cher!
      Itt bőgök, mint egy óvodás, akitől elvették a kedvenc játékát, vagy mint egy reménytelen szerelmes, aki az iskola leghelyesebb fiújába szeretett bele. Sírok és nem bírom abbahagyni, mert a szívemig hatoltak a szavaid. Emlékszem arra a napra, amikor megláttam, hogy feliratkoztál és olvashattam az első komidat. Alig akartam hinni a szememnek és nem hazudok, ha azt mondom, hogy megcsipkedtem magam, hogy nem álmodom-e. Arra is emlékszem, hogy a SROB oldalán láttam meg először a blogodat és azonnal elkezdtem olvasni, beleszerettem. Alig mertem cserét kérni tőled sőt, amikor először felvetettem azt a buta ötletet, hogy legyünk társoldalak, szabályosan remegett a gyomrom. Mindig izgatottan vártam, hogy írj Twitteren és boldog vagyok, hogy barátnők lettünk.
      Tudom, hogy sosem hazudnál, és ahogy én sem, úgy te sem szánalomból írtál nekem. Mindig próbáltam megfogadni a tanácsaidat, több-kevesebb sikerrel. A kinézet szépségét is neked köszönhetem, miattad szerettem meg a saját blogomat. Előtte még a sablont is elcsesztem, a lehető legrosszabbat választottam, a háttérről már nem is beszélve.
      Nagyon hálás vagyok mindenért, amit értem tettél <3 Kíváncsi vagyok te hogy képzelted el a befejezést, és tisztában vagyok vele, hogy kevés volt a szerelmes jelenet, ez az én hibám, mivel az életben is ilyen vagyok. De ígérem ezen csak javítani fogok.
      Amikor azt írtad, hogy olvasnád könyv formájában, na akkor tört el végleg az a bizonyos mécses. Sosem gondoltam arra, hogy könyvet írjak, az nekem túl nagy falat lenne, inkább újságot írnék, de ki tudja mit hoz az élet.
      Ígérem sosem fogom törölni <3
      Nagyon-nagyon szeretlek <3 millio puszi Xx

      Törlés
  10. Szióóó :)

    Tökéletes vég, nem is lehetett másképp. :) Örülök, hogy együtt mardtak és hogy boldogak maradtak!

    Látom Zaynes sztorid lesz a kövi ;) Váárom nagyon!!

    Xoxo, Zsuu_Lorant

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett, már vártam, hogy írj <3
      Nemsokára érkezik az új, ígérem :)
      Millio puszi Xx

      Törlés
  11. Drága szerecsendio!
    Ezt ne tekintsd annak, hogy meggyőztél hogy írjak előbb-utóbb magamtól is írtam volna! Egyszerűen imádtam az egész történetedet, és alig várom hogy legyen második évada is.
    Annyira aranyos volt a befejező részed, egy kicsit meg is hatódtam! Elképzelem, hogy a második évadban, például azt írod le amint egy kicsit idősebbek, és már van egy gyerekük is akár! ;)
    Alig várom a Zayn-es történeted!
    Imádlak, puszi <4 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drágám <3
      Tudom, hogy nem csak azért írtál XD és ki tudja, lehet, hogy egyszer írok majd olyat is, amiben lesz gyerekük :) egy baby Direction *.*
      Neked előnyöd van, mert már beleolvashattál, de azért remélem így is tetszeni fognak, újra olvasva is a fejezetek
      Millio puszi Xx

      Törlés
  12. Most fejeztem be a blogodat. Egyszerűen csodálatosan írsz. Köszönöm <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kitti!
      Nagyon szépen köszönöm, és boldoggá tettél ezzel a sorral, hiszen ennek a történetnek már egy ideje vége, te mégis szántál időt arra, hogy írj nekem. A blognak szerencsére még nincs vége, remélem a másik történetet is olvasni fogod <3
      Millio puszi Xx

      Törlés
  13. Szia
    Igaz jóval később olvastam el mint hogy befejezted de talán nem baj nagyon nagyon tetszett szertintem megérné valamikor a jövőben ha csak egy résznyit folytatni mivel nagyon jó történet és szerintem fantasztikus lett és a vége volt a legédesebb......Szerintem csodálatos lett ez a blog.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Liza :)
      Szia :) Nagyon örülök, hogy tetszett és érdemesnek tartod a folytatásra. Még nincs hozzá konkrét ötletem, de ki tudja, talán egyszer majd lesz. Addig is jönnek az új történet fejezetei. Remélem azok is fognak ennyire tetszeni, ha nem jobban.
      Millio puszi Xx és köszönöm, hogy írtál, annak ellenére, hogy már rég vége, sokat jelent <3

      Törlés
    2. Igen olvasom az új történetedet imádom minden szavát egyenesen imádom gratulálok hozzá nagyon kíváncsivá tett és egyszer talán új részt is olvashatok majd itt de addig is kíváncsian várom a többi részét a másik töridnek...... Puszi Xx <3

      Törlés
  14. Szia! Tudom nem mostanaban irtad ezt a csodalatos tortenetet de en csak most talaltam ra. Par oramba telt elolvasni ezt a tortnetet es szeretnem megkoszonni ezt a par orat. Nagyon tetszett a stilusod es ahogy irsz :) koszonom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Köszönöm szépen, annyira jól esik hallani, hogy van, aki még mindig elolvassa ezt a történetet, amivel ez az egész blog kezdődött. Nagyon boldog vagyok, amiért tetszett, és hogy szerezhettem neked pár kellemes órát ^^
      Millio puszi Xx remélem a továbbiakban is tetszeni fog, amit alkotok, feltéve, ha azok is érdekelnek majd <3333

      Törlés
  15. Drága Bűbájos Írónőm! <3
    Ismételten nem csalódtam benned.Nelly annyira aranyos együtt, hogy nagyon. Végig izgultam az egészet, pedig már ezt a történeted lezártad. Mojito, Balaton, napszemcsi mellett nagyon jó olvasna a műveit hölgyem! :D Na de.
    Annyira aranyos volt Hazztól, hogy Jamienak az egész lakást virágokkal vonta be *-* Bocsi de többet nem tudok mondani csak annyit hogy imádtam *-* :* Lehet nem fogod elolvasni, de nem baj!
    Szeretlek <3
    Bells

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes, drága Bells!
      Jaj, annyira aranyos, hogy ezt mondod, pedig ez a történet még olyan kis esetlen - ennek ellenére természetesen nagyon szeretem, hiszen ezzel kezdődött az egész. Hűha, te aztán tudsz élni, remélem jól szórakoztál, és kiélveztél minden egyes percet :)
      Semmi baj, ha nem tudsz sokat mondani, hiszen igazából erről a történetről nem is lehet. Nem túl eseménydús, nincs is konkrét története. Csak van. Köszönöm, hogy itt vagy és támogatsz <333 szeretlek <333
      Millio puszi Xx
      ui.: már, hogy ne olvasnám el?! :O

      Törlés