A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2013. augusztus 7., szerda

XI. fejezet: Az én családom

Sziasztok :)
Emberek, ismételten éjjeli bagoly lettem, és egyszerűen nem tudok aludni, de hát nyár van, és ki kell használni ha már suli idő alatt muszáj lesz korán feküdni -.-". Ismét lenne egy bejelenteni valóm, ami elég fontos, vagyis én annak tartom. Ismételten elutazom, most hosszabb időre, és mivel nem leszek az országban, nem leszek elérhető. Ez három részt foglal magába (12, 13, 14). Megkértem kriszty96-tot, így ő fogja feltenni a részeket, a már megszokott rendszerben (ő írja meg ezt a pár sort a részek elején, én pedig ha hazaértem, akkor mindenkinek válaszolok a komijára, legyen az pozitív/negatív) Tudom, sokaknak nem lesz kedve írni, mert nem reagálok azonnal, de remélem azért nem mindenki lesz ezen az állásponton. Nagyon szeretlek titeket és nem is húznám az időt. 
Végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni a támogatásotokat a díjakat, amit még utazás előtt még kiteszek, az 50 feliratkozót és az 55 követőt, pipákat, komikat <3
Jó olvasást, millio puszi <3 nagyon szeretlek titeket!
Tommy és Sam
 ~Victoria Jones~
Az ébresztőórám szörnyen idegesítő csipogására ébredtem fel. Mérgesen, nem is, inkább nyűgösen csapkodtam az éjjeliszekrényemen elhelyezkedő kis készüléket, ami kiszakított édes álmomból, amire már nem is emlékszem pontosan. Veletek is előfordult már az, hogy csupán csak egy-egy érzésre emlékeztek, de az álomra nem? Velem számtalanszor megesett. Lerúgtam magamról a takaróm és beballagtam a fürdőszobába. Lajhárokat meghazudtoló sebességgel készültem el, de még épp időben ahhoz, hogy gyalog tegyem meg a sétával fél óráig tartó távot.
Már a London Eye-nál, vagyis félúton jártam, amikor megszólalt a táskámba sietősen bedobott telefonom. Eltartott egy ideig, de sikeresen megtaláltam és felvettem, még mielőtt a vonal másik végén lévő személy megunta volna a várakozást.
- Szia Vic, megint a kék táskád van nálad? - nevette el magát a bátyám, mélyről jövő kacaja engem is mosolyra késztetett. Anélkül folytatta mondanivalóját, hogy válaszoltam volna neki, mivel mind a ketten jól tudtuk, hogy felesleges lenne, hisz beletrafált – Sam és én arra gondoltunk, hogy bemutathatnád nekünk a titokzatos fiút, aki miatt két hétvégén is megfeledkeztél rólam – hangján hallottam, hogy kicsit sem neheztel, ami megnyugvással töltött el.
- Elég elfoglalt, de azért megkérdezem a kedvetekért – az eddig pirosan világító emberke zöldre váltott, így gyorsan átlépkedtem az útkereszteződés másik oldalára. Innen már csak egy sarok a szerkesztőségig.
- Sam már mindent elintézett, neked csak annyi a dolgod, hogy ma este elhozd hozzánk – tálalta nekem a kész tényeket és hiába magyaráztam neki, hogy Zayn elfoglalt ember, mintha a falnak beszéltem volna.
- Most le kell tennem, mert megérkeztem az újsághoz, este hívlak. Szeretlek és puszilom Samet – amúgy Sam, teljes nevén Samantha nem más, mint Tommy barátnője. Nagyon kedves és aranyos, már az első pillanatban megtaláltuk a közös hangot, így borzalmasan örültem, amikor összeköltöztek a bátyámmal.
- Átadom. Szia – letettük a telefont én pedig pont abban a pillanatban érkeztem meg a második emeletre a lifttel. Átszambáztam a nyüzsgő emberrengetegen és leültem az asztalom mögötti gurulós székemre. Nem tellett bele tíz percbe Tara és Emily azonnal körbezsongtak és a hétvégémről kérdezősködtek. Imádom ezt a két lányt, de lenyugtatgattam őket, hogy itt nem mondhatom el mindenki előtt, inkább majd máskor. Szomorúan, mégis megértően foglaltak helyet az íróasztalaik mögött, végül bekapcsoltam a számítógépemet és körmölni kezdtem a Pamelának szükséges vázlatot, mivel azt a cikket, amit tegnap megírtam nem voltam képes leadni neki. Talán bennem van a hiba. Zayn teljesen elvette az eszemet, de nem fogom elárulni, amikor megbízott bennem annyira, hogy elmesélje a gyermekkorát, és annak minden szép és kevésbé szép momentumát.
- Pszt... Tori, Miss Tökély hívat – dobált meg radírdarabkákkal Tara, ezzel kizökkentve elmélkedésemből, de nem is ez volt a legrosszabb, hanem az, hogy véletlenül lenyomtam az Esc billentyűt, ezzel törölve az eddigi munkámat. A vér megfagyott ereimben, tenyerem izzadni kezdett és hirtelen azt sem tudtam mit csináljak. Idegesen álltam fel a helyemről és félve tettem meg minden egyes lépést Pamela irodája felé. Gyerekes, de ez alatt a rövid táv alatt ezer és egy ötlet átfutott az agyamon, miként is szökhetnék meg, például ninja üzemmódba kapcsolva beleolvadhattam volna az árnyékba. Szívem zakatolt, vérnyomásom kétszer annyi volt, mint a normális. Remegve emeltem fel a kezem, kopogásra készen. Miket beszélek?! Egyáltalán nem voltam készen.
- Szabad – csendült fel ismét főnököm kibírhatatlan hangja, amitől egyenesen a falra másztam. Kinyitottam az ajtót, és leültem a vele szemben elhelyezett székre, várva a halálos ítéletemet – Á Jones, végre befáradt. Nem kaptam meg a kért vázlatokat. Mi a mentsége erre? - húzta fel az egyik, precízen kiszedett szemöldökét. Az agyam hihetetlen gyorsasággal kezdett el kattogni valamiféle mentség vagy hazugság után kutatva, végül megszólaltam.
- Nem érkezett meg? Valami baj lehet a hálózattal – hangszínem a tőlem telhető legmagabiztosabban csengett, és már csak azon imádkoztam, hogy elhiggye gyenge próbálkozásomat.
- Igazán? Utána járok ennek az egésznek. De jövőhét hétfőn ki szeretném adni a sikersztorit, ha nem hozod össze addigra ki vagy rúgva – hangja érzelemmentes volt, mintha nem éppen egy ember állásáról, szinte az életéről döntene. Hátborzongató.
- Értem. Jövőhét hétfő – bólintottam egy aprót, végül kisétáltam az irodájából. Most mi a francot fogok csinálni? Tettem fel a kézenfekvő kérdést, amire nem tudtam a választ. Vagy leadom a cikket vagy munkanélküli leszek. Hmm, mi lenne, ha mondjuk valami egészen másról írnék? Nem kell nagyot szólnia, elég ha megtarthatom a munkám. Sokáig agyaltam az új sztori ötletén, de nem jutottam sokra, csak annyira, hogy időközben eltelt nyolc óra, szóval egy perccel sem kellett tovább itt maradnom, mehettem haza.

***
Beérve a lakásomba első dolgom az volt, hogy fellépjek Twitterre, mivel én okos elfelejtettem, hogy a tegnapi incidens miatt Zayn telefonja tönkre ment, így nem tudom felhívni. Azonnal küldtem neki egy privát üzenetet, mert nem akartam azt, hogy az őrült rajongóik beleképzeljenek valamit kettőnk kapcsolatába, ami szimplán csak baráti - sajnálatos módon. Amíg arra vártam, hogy válaszoljon, készítettem magamnak egy szendvicset és azt falatozgattam, közben továbbra is a vadonatúj cikken törve a fejem. Hanyatt dőltem az ágyamon, becsuktam a szemeimet és kizártam a külvilágot. Amikor kiskoromban határidőre kellett beadnom egy fogalmazást vagy esszét, és nem jött az ihlet mindig ezt csináltam, mert ilyenkor a képzelőerőm szárnyakat kapott. Az álmodozásomban egy pittyegő hang zavart meg, oldalra kaptam a fejem és megláttam, hogy üzenetem érkezett. Rányomtam, így megnyitva azt és már olvastam is Zayn szavait.
„Persze ráérek este és szívesen találkozom a családoddal. Hatkor nálad? xx”
Ránéztem a laptopom sarkában lévő órára, ami negyed hetet mutatott, így kicsit felkuncogtam magamban, végül visszaírtam barátomnak.
„Akkor már is késtél negyed órát :') Legyen fél :P”
Még megvártam beleegyező válaszát, végül kikapcsoltam a gépet és elkezdtem készülődni. Nem vagyok az a kiöltözős típus, szóval ne gondoljatok sokat. Szimplán egy csőnadrágot és egy zöld, a hátánál masni alakban kivágott felsőt vettem fel, szolidan kisminkeltem magam és összefogtam általában kiengedve hordott hajamat.
Az idő, vagyis az a negyed óra gyorsan elrepült, így Zayn már akkor az ajtóm előtt toporgott, amikor én még az utolsó simításokat végeztem. Az újságok azt állítják, hogy a One Direction keleties vonásokkal rendelkező szépfiúja tükörmániás és sokáig tollászkodik, bár ez egyáltalán nem igaz, sőt mindig rám kell várni.
- Nyugi, már kész is vagyok – kacsintottam rá, majd kézen fogva kisétáltunk az Audijához. Egész idő alatt én voltam a GPS, mivel csak én tudtam az utat. Sokat nevettünk, amikor beszámolt a napjáról, arról, hogyan is hülyéskedtek a fiúk a klipforgatás alatt. Louis tamponokat dugott Hazza orrába, amíg a fürtös elszundikált. De kérdem én, honnan a fenéből szerzett Lou tampont? Mindegy, úgy gondoltam jobban járok ha erre rá sem kérdezek – Ez a ház lesz az – parkoltunk le végül egy citromsárga kertes ház előtt, aminek az ablakából két kíváncsi szempár figyelte minden léptünket. Mintha egy aggódó anyuka és apuka leskelődne a tinédzser lányuk után. Csak nehogy leégessenek ezek ketten.
- Ők azok? - mutatott feléjük Zayn, én pedig homlokon csaptam magam kínomban, kezemet lecsúsztatva az arcomon. Ezt komolyan nem hiszem el. Zayn arcán egy elfojtott nevetést véltem felfedezni, amitől csak még jobban elpirultam.
- Igen – küldtem felé én is egy halvány mosolyt, majd kézen fogva léptünk be a ház ajtaján. Belépve, isteni illat csapta meg az orrunkat. Talán rántott hús és krumpli, de nem vagyok benne biztos. Tommy és Sam azonnal a nyakamba ugrott és illedelmesen bemutatkoztak a barátomnak. Samantha egy „ezt nem hiszem el, komolyan ő az” -t tátogott nekem, mire én csak helyeslően bólogattam. Elsőnek leültünk a kanapéra és beszélgettünk pár pohár pia társaságában, majd miután kifaggatták Zayn-t jöhetett a vacsora. Számomra teljesen meglepően, remek hangulatban telt el az este, hisz önfeledten meséltünk egymásnak és szinte minden témát érintettünk. Talán mindez csak a kezdetben elfogyasztott alkoholnak volt köszönhető, de akkor is örültem annak, hogy senki sem volt feszélyezve az esetleges, kínosnak titulálható momentumok miatt.

***
- Már is mentek? - biggyesztette le az alsó ajkát Sam, amikor mindketten elkezdtük felvenni a kabátunkat. Szívesen maradtam volna még, de későre járt és még szeretettem volna megmutatni egy helyet Zayn-nek, hisz csak agy lehetett igazán teljesnek nevezni a napot.
- Igen, de ezt megismételhetjük bármikor, a srácok is tuti eljönnének – Zayn átölelte a bátyámékat, majd én is elbúcsúztam tőlük, aztán elindultunk a mai nap utolsó úti céljához. Mindössze húsz percig tartott az esti forgalomnak köszönhetően és oda is értünk a temetőbe. Először kicsit furcsálta, amiért ide hoztam, de amikor megálltam a hatalmas kőtábla előtt láthatóan összeállt a fejében a kép.
- Azért hoztalak ide, hogy megismerd az egész családom. Ők voltak a szüleim – mutattam az ici-pici képre, ami a sír bal felső sarkába volt elhelyezve. Szemeimben megjelent pár könnycsepp, de ezúttal tartottam magam. Zayn szorosan magához ölelt, belőlem pedig megállás nélkül áramlottak a szavak – Tegnap, amikor megismertem anyukádat sajnáltalak, amiért ilyen a viszonyotok, de aztán rájöttem, hogy inkább irigyellek – látszott rajta, hogy közbe akar szólni, de végül nem tette – Most gondolom azt akarod kérdezni, hogy mégis miért? A válasz egyszerű. Bármennyire is elviselhetetlen néha, mégiscsak él. Bármelyik pillanatban megváltozhat és akkor újra egy család lesztek, de mi már sosem leszünk egy család, hisz meghaltak. Már sosem kapom őket vissza, pedig mindet megadnék azért, hogy velem legyenek, még akkor is, ha részegek. Csak éljenek – és eltörött a mécses. Nem tudtam több értelmes mondatot kinyögni, mert a szipogásom teljesen érthetetlenné változtatta beszédem, így feladtam és csak még közelebb bújtam hozzá. Egy ideig még a temetőben maradtunk, végül hazavitt. Nem a lakásomba, mert azt mind a ketten beláttuk, hogy nem vagyok olyan állapotban, hogy egyedül töltsem az éjszakát. Szóval ma a One Direction villában alszom.

14 megjegyzés:

  1. Szia.
    Végre új rész!!!Már iszonyatosan vártam! És el kell mondjam nagyon tetszik gratulálok...... Remélem a következő is ilyen szupi lesz mint ez mindenesetre én nagyon várom !!!!!
    Puszi Liza...
    <3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Liza :)
      Szia. Annyira aranyos vagy! Nagyon sajnálom, hogy megvárakoztattalak titeket, viszont boldogsággal tölt el, hogy tetszett. Köszönöm a dicsérő szavaidat, mindig nagyon feldobnak *.* Szerencsésnek érzem magam, amiért ilyen kedves olvasóim vannak, akik támogatnak. A következőre már nem kell ilyen sokat várnod :D
      Millio puszi Xx köszönöm, hogy írtál <3

      Törlés
  2. Szia! :D
    És én még kezdtem megijedni, hogy nem lesz majd új rész arra az időre...
    Na mindegy, én biztosan akkor is leírom róluk majd a véleményemet. Mint most erről is.. Szóóóval:
    Meg kell, hogy mondjam, vissza kellett olvasnom az előző fejezet végét, hogy tudjam, hol is hagytad abba. Nem szeretem, amikor részek között vannak feldobva novellák, one shotok, stb... (Magamnál is utálom ezt csinálni, mert elvonja a figyelmet a fejezetekről) de mostanra képbe lettem, szóval minden oké. ;)
    először is, fogalma m sincs miért, de olyan volt végig az érzésem, mintha Zayn azt gondolná Samről és Tomról, hogy a szülei Tornak. (de persze csak a közepén ) Aztán rájöttem, hogy mégsem, mert ugye meghaltak. (erre később visszatérek)
    Amikor Victoria megírta a cikket, vázlatot, mindegy mit, de megírta (csak a szót nem találtam hozzá) és rányomott arra a bizonyos billentyűre, na akkor kissé izgatott lettem és már csak azért is tovább olvastam. Tény, hogy ez lett a legjobb része a fejezetnek.
    Szóval ugye a szülők. Miért tervezted úgy, hogy már halottak? Hogy kevesebb legyen a szereplő? Lehet. Mindenesetre nem baj, nem kell a képbe az őrült morbid anya mellé még két idegen ember. :)
    Igazából nem ez volt a kedvenc részem. És lehet, hogy most túl kritikus is vagyok. De a hibákat (mármint nem helyesírásilag) kiküszöbölted azzal, hogy megint megjutalmaztál az eszelős fogalmazásoddal és a tökéletes történeteddel.
    (Igen, attól függetlenül, hogy ez egy elég érdekes rész volt)
    Mert a címekből is ítélve, elveszti a munkahelyét, aztán Zayn segít neki másikat találni. Biztos vagyok benne, hogy ez is Happy End- lesz. :D
    Szóval várom a folytatást, ami remélem sokkal izgalmasabb lesz.
    Ja *fejemhezkapok* és jó utat. Valószínűleg hamarosan kapsz egy levelet Tőlem :DXD <3 <3
    Csók, Cher Brooks

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cher! <3
      Vártam már az őszinteségi rohamodra, ami most is nagyon jól esett. Nem kell megijedni, ha lehetne, sosem tartanék szünetet ezen a blogon, mert én is utálom, amikor várok valamire, de egyszerűen nem érkezik meg.
      Köszönöm, előre is, hogy akkor is leírod majd a véleményedet, borzasztóan sokat jelent nekem *.*
      Szóóóval:
      Basszus, bocsi. Gondolhattam volna, hogy nem túl előnyös a köztes novella, de annyira meg szerettem volna itt mutatni, hogy abban a pillanatban eszembe se jutott. Azért örülök, hogy képbe kerültél, azáltal, hogy visszaolvastad a végét.
      Komolyan így érezted? :O Ez most nagyon meglepett, hisz nem akartam ezt éreztetni XD Hát, így jött össze, ezen még javítanom kell akkor a későbbiekben. :)
      Örülök, hogy azt tartod a legjobbnak a fejezetben, bár az én személyes kedvencem a vége lett, de ezt csak mellékesen súgtam meg :)
      Nos, nem is tudom. Egyik nap jöttem haza edzésről, és hulla fáradtan ezen a történeten gondolkoztam a buszon. Láttam egy srácot, aki cigizett, és mivel Zayn is cigizik, eszembe jutott milyen sok ember él ezzel a káros szenvedéllyel, és hogy halálos, rákot okozhat. Arra gondoltam, hogy Tori apukája is cigizhetne, vagyis hogy belehalhatott volna ebbe a szokásába, így megutáltatva a nikotinos bűzrudat a lánnyal. Az anyukája már csak úgy jött, fogalmam sincs, miért nyírtam ki. Bár az tény, hogy így kevesebb karaktert kellett megalkotnom, ami azért könnyebbé tette az egészet.
      Semmi baj, nekem sem ez a kedvenc részem, sőt így visszaolvasva, egyáltalán nem tetszik, de ötletem sem volt, hogy írhattam volna már át, így maradt.
      :$ Nem is tökéletes a történet, és a fogalmazásom meg ... na jó, igazad van. Az tényleg eszelős :)
      Héé, ne leplezz már le dolgokat! XD Ez nem fair. Legközelebb nem fogom megadni előre a címeket, ha ilyen vagy :P
      Köszönöm szépen, majd elmesélek mindent, remélem találkozom valami helyes pasival :$:$ Alig várom, hogy megkapjam azt a levelet *.* Már nagyon izgatott vagyok :)
      Millio puszi Xx köszönöm, hogy írtál, és nagyon szeretlek <3

      Törlés
  3. Hello!

    Nagyon jóra sikeredett. De én már türelmetlenül várom azt a pillanatot amikor Zayn megtudja, hogy Vicky cikket kell irjon róla :P
    Siess a folytatással!

    xoxo Jule

    VálaszTörlés
  4. Drága Jule! :)
    Hahah, nagyon megmosolyogtatott a komid :) Köszönöm szépen, hogy így gondolod, igazán jól esik. Ne türelmetlenkedj, már nincs sok odáig, sőt elárulom neked, hogy az alatt a három nap alatt, amíg nem leszek nagyon érdekes dolgok fognak történni (Sajnálom is, hogy nem olvashatom majd egyből a véleményeiteket).
    Millio puszi Xx <3 Köszönöm szépen, hogy írtál *.*

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Nagyon imádtam, kíváncsi vagyok, hogy fog dönteni, már most is izgultam, hogy esetleg kirúgják.
    Biztos jól fog szórakozni Tori a srácokkal.
    Imádtam és várom a kövit!
    XO XO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Veronika :)
      Szia!
      Köszönöm szépen, olyan jól esik ezt hallani, pedig nem is vagyok annyira megelégedve ezzel a fejezettel. Meg kell hagyni, összecsaptam.
      Tori határozottan jól fog szórakozni, de nem ez lesz a lényeg a következő részben. <3
      Millio puszi Xx és köszönöm szépen, hogy írtál *.* Sokat jelent!

      Törlés
  6. Drága Szerecsendio!
    Hát ez a fejezet.. húú. Megpróbálhatom összefoglalni a gondolataimat, de nem biztos, hogy képes leszek rá. Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy Victoria mit fog írni az újságba... te meg mindig kitolod azt a fránya időpontot, én meg mindig azt hiszem, hogy a következőben lesz benne. De nem baj, mert ez a rész így is fenomenális volt... Bár nem volt túl hosszú, de olyan történések szerepeltek benne, hogy abból többet megtudtunk, mintha egy egész kisregényben fogalmazod meg. :) Persze.. azt sem bántam volna. Nos, nekem a vége tetszett a legjobban, hogy megmutatta az egész családját, és hogy mit gondol a szülői kapcsolatokról. Remélem ez által majd Zayn is kibékül az anyukájával.
    Mást nem tudok mit mondani neked. Tetszett a fogalmazásod, az, hogy a rész nem csak párbeszédből áll, mert van pár blog, ahol így van. De itt más.. itt el tudom képzelni, hogy mit gondolnak, éreznek a szereplőid. Már várom a következő részt! Na meg legfőképpen azt, amikor kiderül, hogy a lánynak a One Direction-ról kell leleplezőcikket írni, és hogy mit szól ehhez Zayn!
    xx V.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vanessza :)
      Köszönöm szépen,még csak most értem haza, de olyan dolgokkal szembesültem, hogy azt hittem elsírom magam örömömben. Ez a hosszú kommentár, jesszus.. nagyon szépen köszönöm. Na de akkor kezdem is az elején.
      Nekem sem megy összefoglalni a gondolataimat elsőre, de azért próbálkozom. Sajnálom, hogy mindig kitolom az időpontot XD de nyugi már olvashattad a kövi fejezetben, hogy mik lesznek, arról nem mesélnék, holnap pedig garantáltan megtudsz MINDENT. Igen, sok sok nagy betűvel. Annyira örülök, hogy tetszik,és igen manapság én is annyi blogot látok, ahol csak párbeszéd van. Semmit sem lehet megtudni a szereplőkről. Én ezért is szeretnék valami mást megmutatni nektek. Az igazi személyüket, amikhez hozzá tartoznak az érzelmeik. Zayn határozottan nem fog neki örülni, amikor megtudja, mi Tori célja... de ki örülne?!
      Millio puszi Xx és köszönöm, hogy írtál, nagyon szeretlek <3

      Törlés
  7. Drága Csillag! :)
    Tudom, hogy nem vagy idehaza, de én ennek ellenére töretlenül írogatni fogom Neked a véleményeimet! Ma este pontosabban hajnalban már majd elaludtam, de mikor a sorok közé bújtam teljesen élénkké váltam. Most, hogy ismételten elolvastam ezt a fejezetet csak még inkább a szívemhez nőtt csakúgy, mint Tori karaktere. Nagyon örülök annak, hogy végül még sem küldte el az a bizonyos leleplező cikket, azt viszont őszintén sajnálom, hogy ez által az állásával játszik. Nekem valahogyan sosem jönnek be a gonosz történethősök – bár tudom, hogy ezek elengedhetetlen fűszerek – Pamela sem nőtt túlzottan a szívemhez. Ellenben Tommy és Sam karaktere teljesen lenyűgözött. Kicsit emlékeztetnek engem anyukámra, mert ő is árgus szemekkel figyeli, mit teszek, ami olykor idegesítő, de egyben melegségérzetet is kreál. Én is nagyon örülnék neki, ha egy ilyen oltalmazó bátyám lenne, mint Tommy. Zayn időérzékének elvesztése megmosolyogtatott, hiszen sokszor én is ezzel küszködöm. xD Mindenhonnan képes vagyok elkésni, még szerencsém, hogy ehhez a többségnek már sikerült hozzászoknia. A vacsorajelenetet igazán családiasnak mondanám, s még, ha nem is írtál az egészről olyan sokat én mégis pontról pontra elképzeltem az egészet. A vége pedig… megint könnyeztem. És ez a te blodogon kívül még csak két történettel fordult elő, amelyben, az egyikben halálos betegségről volt szó, míg a másikat ugyebár te is olvasod. De hát ez… kétség kívül a halál a legrosszabb dolog, amire ugye nincsen gyógyír. Nem tudom, milyen lehet teljes egészében valakit elveszíteni – na, jó, talán mégis – de ennek nagyon is ráéreztem az ízére.
    Drága Csillagom nagyon örülök annak, hogy egymásra találtunk az internet szövevényes hálóján keresztül, mert e nélkül a történet nélkül nem tudom, hogyan lettem volna meg! Annyira szeretem, a hogyan a kommunikációs sávokat megalkotod, hogy néha még a szavam is eláll. *.*
    Milliószor puszillak és sorosan ölellek és remélem, nagyon jól érzed magadat Olaszországban <3 <3 Nagyon várom a következő részt :P xD (tudom, hogy én teszem közzé!) és nyugodj meg mindent kézben tartok :) Nagyon szeretlek <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Csigusz!
      Hahah, bocsi, hogy a végén kezdem, de nagyon megnevettetett, amikor azt írtad, hogy várod a kövit, miközben bármelyik pillanatban elolvashattad volna XD nagyon hiányoztál már, és az ehhez hasonló mondataid <3
      Én is nagyon örülök, hogy egymásra találtunk az internetnek köszönhetően, és már nagyon várom, hogy megint élőben lássalak *.*
      Na szóval akkor ez a rész... hmm, hol is kezdjem?! Sosem szeretek megkönnyeztetni másokat, de azért kicsit büszke vagyok magamra, hogy sikerült ilyet kiváltanom belőled. Szeretem a családias pillanatokat, ezért is csináltam direkt egy ilyen fejezetet, amiben bár szinte semmi sem történik, azért mégis elengedhetetlennek tartom. Mindig olyan jó érzés olvasni, hogy tetszik neked amit csinálok, bár kicsit hihetetlen, de akkor is. Nem is tudod mennyit izgultam, amíg nem voltam itthon, azt hittem mindenki meg fogja utálni a blogot XD
      Na jó, nem tudok már mit írni, pedig még annyi mindent akartam.
      Millio puszi Xx <3 nagyon szeretlek, innen küldök sok-sok ölelést, és alig várom, hogy szombaton mesélhessek. Szeretlek és sajnálom, ha kihagytam valamit *.*

      Törlés
  8. Kedves K.!(ne kérdezd, hogy miért írtam ezt. Mert igazából fogalmam sincs xD)
    Nem tudom, szerintem nem túl kiszámítható ez a történet. Mert én még mindig izgatottan várom, hogy mi lesz a cikkel, és hogy el-e fogja mondani Zayn-nek.
    Nagyon aranyos volt a "családi vacsora". És persze Zaynee is! :)
    Remélem jól érzed magad! Majd mesélsz ugye? Skypon eszmecserét fogunk folytatni xDD Kikérdezlek, mint a rendőrségen :D
    Megnéztem a kritikád, remélem nem haragszol érte.. Miket hablatyol össze az a csaj? én pont az ellenkezőjét vallom! Szerintem csodás blogod van! Nem tudom, szerintem nem szokták azt mondani, hogy "Olyan a blog, mint az írója.." De ez itt igaz.. legalábbis szerintem :)
    Szeretleek <3 siess vissza hozzánk :) xX Cinti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cinti :)
      Oké, ne,m kérdezem meg XD de amúgy nagyon érdekelne :P
      Nem haragszom a kritika írójára, hisz én kértem véleményt, ő pedig megmondta, hogy nem tetszik neki, amit csinálok. Nos, ez van, tisztában vagyok vele, hogy nem tetszhet mindenkinek. Viszont nagyon hálás vagyok azért, hogy neked tetszik, és hogy mindig ilyen lelkes vagy <3
      Skype Xd na persze, a múltkorinál is csak én jártattam a számat, meg veszekedtem a tesómmal, míg te figyeltél minket Xd na de azért jó volt már téged szemtől szemben látni :)
      Köszönöm a dicsérő szavaidat, nem is húznám a szót, és köszi, nagyon jól éreztem magam, majd mesélek <3
      Millio puszi Xx

      Törlés