A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2013. szeptember 11., szerda

XVIII. fejezet: Perrie Edwards

Sziasztok :)
Először is szeretnék ismét köszönetet mondani, mind a novella, mind az előző rész alá írt komik miatt, meg persze a pipákért és a díjakért. Ti vagytok a legjobbak! Apropó, meg is említeném, hogy a mi kis "családunk" mert, hogy én mindannyitokat nagyon szeretem, ezennel 65 taggal rendelkezik *.* Hatalmas szám, amiért nem győzőm a sok-sok köszönöm-öt mondani.
A részről csak annyit, hogy ez egyfajta összekötő fejezet. Nem történik benne túl sok izgalmas dolog, viszont nagyon jól mutatja a folytatást. Ami határozottan váratlan meglepetésekben bővelkedik.
Jó olvasást, remélem tetszeni fog. Sok sikert a sulihoz :) <3
Millio puszi Xx szeretlek titeket :)

~Perrie Edwards~
Hangos ajtócsapkodásra keltem, végül egy hatalmas test esett rám, aminek hatására egy halk nyögés szökött ki a számon. Kezeimet gyorsan elé kaptam, szemeim villám sebességgel pattantak ki, és az előbbi álmosság érzet azonnal eltűnt a testemből. Zayn cifrán káromkodott mellettem, mire Lou csak felnevetett és továbbra is rajtunk ugrált, mint valami idióta. Hogy ez mennyire hiányzott?! Fejem fájdalmasan hasogatott, úgy éreztem, bármelyik pillanatban szétrobbanhat, vagy leeshet a helyéről. Utálok másnapos lenni, ez az egyetlen szar dolog az ivásban és bulizásban. Ilyenkor nem kívánom senkinek sem, hogy az utamba kerüljön, mert ölni is képes vagyok, vagyis Jade mindig ezt mondja. Szerinte kis híján eltettem láb alól a múltkori alkalommal, amire én nem emlékszem, így bőszen tagadok minden adandó alkalommal, amikor szóba kerül.
- Olyan jó, hogy újra együtt vagytok – szedte le Lou rólam a takarót, de azonnal kiesett a kezéből, amikor megpillantott kék szemeivel. Arcáról lefagyott a mosoly, szája résnyire szétnyílt. Úgy nézett ki, mint aki mindjárt elájul. Tudtam, hogy nem rám gondolt, amikor kimondta az előbbi szavait. Bármibe fogadok, hogy azt hitte Zayn és az a másik lány kibékült, ahelyett, hogy az említettet fiú velem hancúrozott volna. De Tomlinson ezúttal tévedett. Vettem egy nagy levegőt, majd elhúztam a számat és kiszálltam az ágyból.
- Beszéljétek meg nyugodtan – rántottam meg a vállam nem törődöm módon és inkább lementem megkeresni a ruháimat, hisz minden bizonnyal még mindig a nappaliban lehettek, össze-vissza dobálva, míg én Zayn cucciba billegettem magam. Úgy teszek, mint akinek semmit sem jelentett az este, de a látszat nagyon sokszor csal, és az álarc rengetegszer rejt olyan dolgokat, amire nem is számít senki. Becsuktam magam mögött az ajtót, majd nyújtóztam egy hatalmasat, miközben jólesően ásítottam. Beletúrtam a hajamba, majd lesétáltam a lépcsőn és a konyha felé vettem az irányt. Csukott szemmel is bármikor oda találtam volna, részben, mert már rengetegszer jártam itt, részben, mivel most is hatalmas hangzavar és illatfelhő jött a szoba felől – Jó reggelt srácok – köszöntem halkan, majd kinyitottam a hűtő ajtaját és kivettem a tejet, végül a szekrényből leszedtem egy tálat és a müzlit. Nem zavartattam magam túlságosan, annak ellenére, hogy a fiúk Louishoz hasonlóan reagáltak itt létemre. Niall kiejtette a kezéből a szendvicsét, Liam kikerekedett szemekkel bámult, míg Hazza, nos ő Hazza.
- Te meg mi a francot keresel itt, Pezz? Csak azt ne mond, hogy te és Zayn... - elharapta a mondata végét, mivel Liam oldalba lökte. Nyeltem egy hatalmasat végül helyet foglaltam az egyik üres széken. Ez olyan kínos, hogy arra már szavak sincsenek.
- Nyugodj le Styles. Zayn és én kicsit sokat ittunk tegnap és megtörtént. Te vagy az egyetlen ebben a kibaszott házban, akinek semmi joga sincs, hogy beszóljon nekem, úgyhogy fogd be a kicsike szádat – nem voltam kedves, de nagyon fájt a fejem, és idegesített. Hogy képes felelősségre vonni engem, pont ő? Hisz a mocskos perverzségeitől zeng a sajtó, nincs olyan nap, amikor ne lenne a címlapon egy nála tíz évvel idősebb csajjal. Szemeimet megforgattam, majd belekanalaztam a reggelimbe. Amúgy a látszat ellenére mindig is vele jöttem ki a legjobban a bandából. Ő áll a legközelebb a szívemhez, ami jelen pillanatban darabokra volt esve.
- Hiányoztál – ölelt magához, ami melegséggel töltött el. A kezembe nyomott egy aszpirint, amit megköszöntem és azonnal le is nyeltem egy pohár hideg víz segítségével. Göndör fürtjei csiklandozták az arcom, ahogy megint magához húzott.
- Te is, te kis majom – túrtam bele a hajába, mire rosszallóan, megjátszott sértődöttséggel mért végig. Mindig is a kisöcsémnek tekintettem, így mérhetetlen boldogság lett úrrá rajtam, amikor rájöttem, hogy nem utált meg, csak mert én és ex barátom már nem vagyunk együtt. Így bebizonyosodott számomra, hogy nem csak megjátszotta, hogy kedvel.
- De akkor ti most... ? - nem fejezte be a kérdését, arra várt, hogy én mondjam el mi a helyzet, csak az volt a baj, hogy igazából fogalmam sem volt róla. Na jó, talán tényleg tudtam, csak magamnak sem akatam bevallani, hogy ez nem volt több, csupán egy egy-éjszakás kaland.
- Nincs olyan, hogy mi. Van ő és vagyok én – egy újabb kanát müzlit nyomtam le a torkomon, míg a többiek csak bámultak, mintha egy szellemet láttak volna.   


~Louis Tomlinson~
Miután Pezz kisétált a szobából, Zayn egyből magára húzta a takaróját, ezzel próbált eltűnni a vádló tekintetem elől, ez nyújtott neki menedéket. Nagyon mérges voltam rá, mivel nem így kell megoldani a problémákat. Mi lenne, ha én minden alkalommal megcsalnám Eleanort, ahányszor csak veszekszünk? Az tényleg abszurd lenne, és mint már említettem, semmiképp se normális. Próbáltam leráncigálni róla a takarót, de bevallom nehezebben ment, mint gondoltam. Mind a két kezével azt szorította, és teljesen fel kellett állnom ahhoz, hogy le tudjam szedni róla.
- Hagyj már békén, nem hallod? Menj ki a szobámból! - nyávogott, mint egy elkényeztetett kisgyerek, de ez nálam sosem jött be. Mivel több kishúgom is van, jól tudtam hogyan kell viselkedni az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben.
- Álmodban haver, előbb mondd el, hogy mi a szent szar ütött beléd! - hangom megmaradt a normális erejénél, egyáltalán nem ordibáltam, hisz az minden bizonnyal csak rontott volna, a már egyébként is oltári gáz helyzeten.
- Semmi. Élem az életem. Sztár vagyok, azt csinálok, amit csak szeretnék – vízszintesbe tornázta magát, majd neki döntötte a hátát a falnak. Kezeit átkulcsolta a felhúzott lábain, arcát pedig ismét eltakarta előlem, beletemetve az ölébe. Nagyon rosszul festett, és akkor még enyhén fogalmaztam. Szemeim kikerekedtek szavai hallatán, állam szabályosan a földet súrolta.
- Most úgy teszek, mintha ezt nem hallottam volna – leültem mellé, és kezeimet a vállára raktam biztatásként. Simogatni kezdtem a hátát és vártam, miközben körbenéztem a szobában. A legelső szó, ami eszembe jutott róla, az a katasztrófa volt. Mindenhol szét voltak dobálva a ruhák, a szekrény ajtaja tárva nyitva, miközben pár kisebb tárgy fel volt borulva. Nem is szeretnék arra gondolni, hogy ezek mit csináltak az este, és hogy mennyire élvezhették. Kedveltem Perriet, mivel nagyon aranyos lány és El egyik barátnője, de nem szeretném, ha miatta szétmennének Toriék. Tisztában vagyok azzal, hogy már kimondták a szakítás szót, de nem vagyok hajlandó feladni a reményt, mivel szerintem tökéletesen összeillenek. Olyan boldogok voltak együtt, teljesen kiegészítették egymást. Hirtelen szuszogó hangot hallottam meg magam mellől, és azt hittem Zayn elaludt mellettem, de pár pillanat múlva rájöttem, hogy nem is szuszog, hanem sokkal inkább szipog. Sírt, mégsem akart róla beszélni, pedig az biztosan jót tett volna neki. Ilyenkor az a legjobb, ha az ember kibeszéli magából minden búját, baját, és ezt most tapasztalatból mondtam.
- Hiányzik – sokáig tartott, mire felfogtam szavait, mivel még mindig az ölébe volt temetve a feje.
- Miért nem hagyod, hogy elmondja az ő verzióját? - felkapta a fejét, szerintem ebből az egyetlen egy kérdésből rájött, hogy én már meghallgattam Victoriát. Igazából csak én és Niall tudtuk az egész történetet, bár szerintem Liam is sejtette. Hevesen rázogatni kezdte a fejét, végül megtörölte az arcát és elvett egy zsebkendőt az éjjeli szekrényéről.
- Nem. Egyszerűen nem vagyok rá kíváncsi, ha szeretett volna, elmondja – trombitált egy hatalmasat végül egy kosaras mozdulattal kidobta a használt papírzsepit - az igazat.
- Lehet, hogy nem volt választása – vetettem fel egy kézenfekvő megállapítást, mire egy pillanatra elbizonytalanodott az előbb még szikla szilárd kijelentése mellett, de arca egyik pillanatról a másikra újra komorra váltott.
- Az mindenkinek van – makacsolta meg magát, én meg jobbnak láttam jegelni a témát. Talán elgondolkoztatják majd a szavaim, és beszélni fog vele. Talán nem. Hasa megmordult, amint elhagyták a száját az előbbi dolgok, mire odakapta a kezét – Éhes vagyok, nem megyünk el valahova kajálni? - terelte a témát, nagyon bénán. Ugyan már Malik, ennél többet vártam. Megmosolyogtatott a fejemben elsütött beszólás, de inkább nem mondtam ki hangosan is, így nem is kacagtam fel. Most az egyszer befogtam a számat, de csak mert nagyon fontosak a számomra.
- Rendben, szólok a srácoknak és mehetünk. Addig készülj el – leszaladtam a lépcsőn és meg sem álltam a konyháig. Úgy láttam mindenki jól szórakozik, és amíg én keleties vonásokkal rendelkező barátunkat faggattam, addig ők ugyanezt csinálták Perrievel. Gyorsan elhadartam nekik, hogy elmegyünk kajálni, mert semmi ehető nincs itthon, csak müzli és hasonló ételek, amik után egy óra múlva újra éhes az ember. Beleegyezően bólogattak, és már is elmentek öltözni. Pizsomában mégsem mehetnek ki az utcára, nem de?
- Akkor én nem is zavarok – húzta el a száját Pezz és elindult a nappali felé. Látszott rajta, hogy nem szeretne haza menni, így a jó szívem nem hagyta, hogy egyetlen egy szó nélkül hagyjam kisétálni az ajtón. Kezemmel csuklója után kaptam, mire összerezzent. Karikás szemeit belefúrta az enyémekbe, és akkor  már tudtam, hogy nincs menekvés.
- Maradj csak nyugodtan, nem sokára hazajövünk – szemei ragyogni kezdtek, és tudtam, hogy nem csak képzelődtem. Örült, hogy nem küldtem el. Lehet, hogy azt hitte megutáltuk, csak mert már nincs együtt Zaynnel, de ez nem igaz. Jó, bevallom, az elején nagyon nem jöttünk ki egymással, és akkor szépen körülírtam a személyes kis háborúinkat, de az emberek változnak. Rá kellett jönnöm, hogy tényleg jó fej, és nem is akarja kihasználni a haverunkat, ahogy azt sokan gondolták. Köztük én is.
- Köszönöm. Ígérem nem leszek itt sokáig, csak amíg összeszedem magam. Talán el is tűnök, mire jöttök – mosolygott kedvesen, mire négy fiú rohant be mellette a helyiségbe, majdnem fellökve apró termetét. Alig győztek bocsánatot kérni, végül Hazza felvette a hátára és ledobta a kanapéra, kezébe nyomva a távirányítót.
- Légy jó, mindjárt jövünk, Pezz – kacsintott egyet a fürtös haverom, mire eljátszottam egy féltékenységi jelenetet, amin jót nevettek a többiek. Imádok megnevettetni másokat, ha nem jött volna össze az énekesi karrierem, akkor mára már tuti bűvész vagy bohóc lennék, esetleg Stand up Comedy-s. Igen, az biztosan menne.

***

Megérkezve a Nando's-ba, mert ugye minek is mennénk máshova, ha ez Niall kedvenc helye és van is egy a közelben?! Szóval, megérkezve a Nando's-ba, azonnal leültünk a kedvenc asztalunkhoz, ami az egyik eldugott sarokban volt elhelyezve és rendeltünk legalább tíz embernek elegendő ételt és italt. Már majdnem mindenki a mi rendelésünket készítette, olyan sok csirkét kértünk. Húsz egész percig tartott, mire megkaptunk mindent, de megérte, mivel itt lehet kapni a világ legfinomabb csirkéjét.
- Jó ötlet volt, haver – veregette meg Niall, Zayn hátát, miközben másik kezében már ott tartotta az egyik óriási csirkecombot. Hatalmas élvezettel harapott bele a fűszeres ételbe, mire mi is kedvet kaptunk hozzá.
- A hasamnak köszönd – nevette el magát, és elkezdtünk beszélgetni. Minden témát felhoztunk, mint annak idején, amikor megismertük egymást az X-faktorban és a sors úgy hozta, hogy együtt kell folytatnunk a versenyt, annak ellenére, hogy mindannyian külön-külön indultunk. Egy személyt, vagyis ha jobban belegondolok inkább úgy mondanám, hogy két személyt feltűnően próbáltunk nem szóba hozni. Szerettük volna, ha megmarad a jó hangulat, de "Ember tervez, Isten végez", ahogy mondni szokás.
Egy napszemüveges szőke hajú lány sétált el mellettünk, kezében egy újságot szorongatva. Azt az újságot, ahova Tori is írni szokta a cikkeit.
- Szerinted tényleg le fogja adni … - Liam villám sebességgel fogta be Hazza száját, de túl késő volt. A rossz hangulat hideg szellőként libbent be a körünkbe, fagyossá változtatva mindent. Zayn arcáról lefagyott az addig rajta lévő mosoly, Niall abbahagyta az evést és feszülten figyelte az eseményeket, míg Liam továbbra is Harry száján pihentette hatalmas kezét. És én? Nos, nekem eszembe jutott valami nagyon fontos, amiről teljesen elfelejtkeztem.
- Indulnunk kell, most! - hangom parancsoló volt, ami tőlem kicsi szokatlan, de most szükségszerűnek találtam. A többiek értetlenül néztek rám, én pedig nem tudtam, hol is kezdhetném. Össze-vissza habogtam, egy értelmes szó, annyi sem hagyta el a számat.
- Lassabban Boo Bear – nevette el magát Harry, aki időközben kiszabadult Liam fogságából, de én nem találtam ezt olyan viccesnek.
- Tegnap – kicsit lenyugodtam, vettem egy mély levegőt, és csak utána folytattam – izé, én beszéltem Torival és megkértem, hogy ma jöjjön át – magyaráztam, miközben kezeimmel hadonásztam, majdnem fejbe csapva a mellettem ülő Zaynt.
- Nagy dolog. Nem vagyunk otthon, szóval szépen haza megy – rántotta meg a vállát Zayn, én pedig szívesen fejbe csaptam volna, ha lett volna rá időnk. Hogy lehet ilyen?
- Csakhogy nem üres a ház... - nem hagyták, hogy befejezzem, egyszerre ordítottak fel.
- Pezz!
Úgy rohantunk a kocsi felé, mint még soha. Életében először Niall ott hagyta a kaját az étteremben, és nem csomagoltatta el. Siettünk, és imádkoztam, hogy Victoria késsen, vagy Perrie ne legyen már nálunk, mert abból nem sülhet ki semmi jó, ha ők ketten találkoznak. Elég jól ismerem őket ahhoz, hogy ebben az egyben halál biztos legyek.

14 megjegyzés:

  1. Úr isten. Ez a rész valami fantasztikus lett. Már alig várom a folytatását.Kíváncsian várom, hogy a srácok időben oda érnek-e a házhoz. Nem értem, hogy Zayn, hogy lehet ilyen közöny. Úgy drukkolok, hogy végre össze jöjjenek. Zayn maga is bevallotta, hogy hiányzik neki Tori aminek nagyon-nagyon örültem. Szerintem nem fogja leadni Tori a cikket mert szereti Zayn. Csak így tovább. Siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én vagyok az első kommentelő! Hurrrrrrá :)

      Törlés
    2. Drága Szandi!
      Hahah, köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, pedig csak egy összekötő résznek szántam. Jól esik olvasni, hogy ennek ellenére elnyerte a tetszésedet *.* Zayn csöppet megfejthetetlen, és ezért is hagytam ki ebből az ő szemszögét. Nem akartam teljes mértékben leleplezni a fiú érzéseit, hogy még izgalmasabb legyen a folytatás. Igen, bevallotta, hogy hiányzik neki, hisz a szerelmet nem lehet varázsütésre kiölni másokból, ahogy saját magunkból sem, bármekkora csalódás is ért minket. A remény továbbra is él, ne add fel :D Tori le fog adni egy cikket, hisz muszáj neki, de erről nem is árulnék el többet. Köszönöm szépen, hogy írtál :)Sietek, de az időt sajnos nem én pörgetem előre.
      Millio puszi Xx <3
      ui.: gratulálok az első komihoz :D

      Törlés
  2. Drága szerecsndió!

    Először is, khm, EZT MÉGIS HOGY GONDOLTAD?! Itt abba hagyni?! Te nem vagy normális! Jézusom! Ez így nem fair. Most egészen jövő hét szerdáig izgulhatok és várhatok! Hajjaj. Jó lenyugodtam. Szóval. A rész nagyon tetszett főleg amikor Zayn azt mondta hogy hiányzik neki Tori. És még sírt is :o Ez annyira édes! Louis pedig annyira kedves, hogy próbál segíteni, de ennyire makacs emberrel nincs könnyű dolga. Nekem az egész 1D-ből Zayn a kedvencem, szóval még így is azt szeretném, ha boldog lenne, annak ellenére, hogy tudom, ez nem a real life. Na de mind1. És, ha már az 1D-ről kezdtem el beszélni (pedig mennem kéne házit írni..) neked akkor azt hadd mondjam el, hogy kiakadtam az angol tanáromra, mert valahogyan szóba került a One Direction és akkor megkérdezte, hogy: "One Direction? Those homosexuals?" és akkor itt kb. minden lány elkezdte, hogy ez nem igaz meg ilyesmi, a fiúk pedig természetesen a tanár mellett álltak aki megjegyzem szintén pasas. (De persze azért mindenki röhögött :DD)

    Azt hiszem egy kicsit több izgalommal várom a részt mint ahogyan saját szülinapomat szoktam, úgyhogy remélem gyorsan eltelik ez a nyavalyás hét! :DD

    Sok-sok puszi, Kriszti! <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kriszti :)
      Először is, SAJNÁLOM! :$ annyira bűntudatom van, amiért itt hagytam abba, de így gondoltam kereknek és érdekesnek. Hidd el, hogy én is ugyanúgy izgulok a szerdák miatt, mint te. Hisz addig sosem nyugszom meg, amíg nem kapok legalább egy visszajelzést, legyen az jó vagy rossz. Köszönöm, annyira örülök, hogy tetszett a rész, és nekem is a vallomás tetszik benne a legjobban. Ezzel akartam megmutatni, hogy igenis szereti a lányt, mindazok ellenére, hogy megtörtént a Perries dolog. Tényleg Zayn a kedvenced? :) De jó ezt megtudni. Igen ez nem a való élet, de aranyos vagy, hogy a legjobbat akarod a kedvencednek. Majd megnézem mit tehetek az ügy érdekében XD
      A tanárodnak meg üzenem: Bitch, please. It is an old school joke. And it is not funny :) De azért szívesen meghallgattam volna élőben :)
      Mikor van a szülinapod? :O Hisz azt nagyon is várni kell! Hány éves leszel? :)
      Millio puszi Xx <3 köszönöm, hogy írtál, szeretlek <3

      Törlés
    2. Drága szerecsendió! <333

      A tanáromnak örömmel átadom xD
      Jajj nem úgy értettem ám! Nem kell h bűntudatod legyen. :))
      :D A szülinapom csak nagyon-nagyon sokára lesz, konkrétan májusban, de azt viszont tényleg komolyan gondoltam, hogy a kövi részért jobban izgulok, mint a szülinapomért szoktam :DD

      Sok puszi, Kriszti!

      Törlés
  3. Drága szerencsdió!
    Imádtam nagyon a halálomon vagyok hogy most várnom kell egy újabb hetet a következő részig...De nagyon várom már és ki fogom bírni. Sok sikert kívánok a sulihoz és várom a jövő hetet!
    Millió puszi Liza! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Liza!
      Nehogy kipurcanj nekem, egyáltalán nem ez volt a célom :O Kitartás, és igyekszem siettetni az időt XD Köszönöm, neked is sok sikert a sulihoz :)
      Millio puszi Xx köszönöm, hogy írtál, édes vagy <3

      Törlés
  4. Hogy miiii? Rendven. Tudod, már kezdtem megszokni, higy nem tudod magadat túlszárnyalni. Erre hozol ide egy teljesen tökéletes, extra profi és hibátlan fejezetet. Meghalok. Annyira imàdom ezt a fejezetet és azt, ahogyan írsz. Á, mindegy. <3 a kedvenc jeleneteim közé tartozott amikor Harry megszólalt akár arra a kis idöre is. Nem tehetek róla, i love Styles:) <3
    aztán amit rohadtul eltaláltál az a vége volt, ami persze függö vég:miket utálok, de ez is tökéletes. Remélem találkozik a házban Perrie és Tori mondjuk ugy, hogy Petrie nyit ajtot mert azt hiszi, hogy Zayn jött vissza és BUMMM. waaaaaaa. Imàdom.
    Vàrom a folytatást. Szeretlek! <3 <3
    XOXOXOXOXO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cher!
      Annyira megijesztettél, amikor Facebookon írtál, de nagyon boldoggá tettél ezzel a megjegyzéssel. Mindig próbálok fejlődni, és bár a legtöbbször ez nem nagyon sikerült, király, hogy most a legtöbb dolgot eltaláltam. Igen, Hazza Love Forever <3 tudom, hogy ő a kedvenced, le sem tagadhatnád, de nekem mindig csak második marad :)
      Sajnálom, hisz tényleg tudom, hogy utálod a függővégeket, de na... annyira ki akartam már próbálni XD muahahah (ördögi mosoly) :$ Amúgy, nem jársz messze a valóságtól, de nem árulnék el túl sokat a folytatásról, csak annyit, hogy megdöbbentő lesz! Nagyon.
      Millio puszi Xx nagyon szeretlek <3 köszönöm, hogy írtál, és hogy vagy nekem :*

      Törlés
  5. Drága ikrem!

    Bocsáss meg hogy rég nem írtam de azt se tudtam, hogy hol áll a fejem. :( Sok dolog történt nyár óta.. na mind1.
    Sajnálom Perriet, bevallom de nyugi nem pártoltam el Toritól és remélem, hogy nem lesz otthon Perrie mert akkor mindenki rosszul fog járni..:I Tetszett a sok szemszöged is, fantasztikusan írsz. Várom a folytatást!

    Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Ikrem!
      Sose kérj elnézést ilyesmiért, hiszen egyáltalán nem lennék képes haragudni rád. Megértem, ha nincs időd, és ha nincs minden rendben. Tudd, hogy ha bármire szükséged van, akkor írj nyugodtan <3
      Örülök, hogy tetszett, és annak is, hogy sajnálod Perriet, mivel éreztetni akartam, hogy ő nem rossz. Köszönöm, hogy mindennek ellenére írtál <3 eszméletlen sokat jelent!
      Millio puszi Xx nagyon szeretlek <3

      Törlés
  6. Drága Csillag!

    Mint minden eddigi írásod ez is a szívembe csempészte magát! *.* És nem vagyok, elfogult még mielőtt megint ezt gondolnád! Nem értem miért hiszi azt mindenki, hogy az vagyok, hiszen, amit leírok, vagy éppen elmondok az komolyan úgy is gondolom és érzem! Remélem, kivered ezt a buta gondolatot a fejedből, ahogyan a többi bloggerina is, akiknek olvasom a cselekményeit! :) Na, mivel ezt a részt korábban már elolvastam gyorsan újra átfutottam – írtam volna Neked előbb is, de a technológia az utóbbi napokban nem állt az oldalamra, mert a gépem folyton kikapcsolt :( De most itt vagyok és utálom magamat, amiért ilyen későn így megértem, ha esetlegesen haragszol rám. Rátérve a fejezetre, borzasztóan sajnálom Perrie – t na meg Zayn – t is, hiszen mind a kettejüknek a szenvedését kísérhettük figyelemmel. Olvasni, ahogyan a lány a miatt szenved, hogy nem lehet a szeretett fiú mellett és, hogy a srác sem lehet a lány mellett, akibe szerelmes elgondolkodtató. Nekem az jutott eszembe róla, hogy nem szeretnék ilyesmit átélni soha, viszont jó is lehet, ha van valakid, aki szeret téged. Nem tudom eldönteni, hogy melyik dolog a jó oldalú. És Louis… pont jókor, jó helyen. Én személy szerint örülök annak, hogy a két egyén lebukott, hiszen ez úgysem maradhatott volna sokáig titokban és jobb is így. Hiszen mindig egyenesnek kell lenni! :) Borzasztóan örülök annak, hogy Lou azon van, hogy kibékítse egymással a két szerelmest és közben az is melegséggel önt el, hogy Harry mennyire vigasztalni kész volt Perrie – t. Örülök annak, hogy mindegyikük mellett áll valaki, még ha azt is várom, hogy Zayn és Tori végre megint együtt legyenek. Az éttermi jelenettől pedig valahogyan megéheztem :P xD Én is úgy ennék most éttermi kosztot :P És Zayn reakciója mikor megtudta, hogy mikor jelenik meg náluk a lány… nem kicsit csapott szíven a nemtörődömsége. És a vége teljesen felélénkített pedig már majd elalszom, de ég bennem az olvasás iránti olthatatlan vágy :D *.* Van egy feltételezésem, miszerint a fiúk nem fognak idejében odaérni… mindenesetre remélem, hogy végre megoldódik minden, mert ebbe már bele fogok bolondulni! Összegzés – azaz a kihagyhatatlan írásmód :P – imádtam a fordulatokat, a fogalmazást és minden vele együtt járót! Már nem győzöm kibírni a jövő hét szerdát, ami nagyon remélem, hogy minél előtt elérkezik! <3
    Millió puszim és szoros ölelésem a Tiéd! <3 <3 Nagyon szeretlek és már előre is kellemes Jace – el töltött éjszakát kívánok Neked! :P <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Csigusz!
      Most elmondom neked, hogy miért hiszem azt, hogy néha igenis elfogult vagy. Nem létezik, hogy valakinek ennyire tetszik az írásstílusom, merthogy az egyik barátnőmtől (Cher) megtudtam, hogy nekem olyanom is van. Elképzelni sem tudod, mennyire kedves és édes vagy, s hogy mennyire nagy örömöt okozol nekem minden egyes hosszú kommenteddel, ami ha csak egy sor lenne, természetesen akkor is tetszene.
      Amúgy, fogalmam sincs, honnan veszi mindenki azt a sületlenséget, hogy én megharagszom rá, ha esetlen későn komizik, mert ez bolondság. Épp ellenkező érzelmi folyamatok játszódnak le bennem. Boldog vagyok, amiért még a rész feltöltésének napja után is van olyan személy, aki megajándékoz egy-egy emlékezetes sorral, véleménnyel.
      Személy szerint én is úgy gondolom, hogy ennek a kis aktusnak minél élőbb ki kellett derülnie, mivel már így is elég bonyolult volt az életük, meg persze Tori hazugságából, vagyis inkább az igazság kiteregetésének hiányából is balhék kerekedtek. Ha pedig csak azt vesszük számításba, hogy már csak hét rész lesz.. nos, akkor el lett volna kapkodva minden.
      Zayn megint játssza a nemtörődöm, egy szikla vagyok figurát és hidd el, hogy még nem értünk el a csúcspontra. Lesz még olyan megnyilvánulása, amiken csak pislogni fogsz.
      Az pedig, hogy a feltételezésed bebizonyosodik-e?! Ugyan, azt semmi esetre sem írom le komiba <3
      Millio puszi Xx és köszönöm, hogy írtál. Nagyon szeretlek, és szoros ölelés <3
      ui.: meglesz az éjszaka :$ neked is sok jót kívánok a szerelmeddel XD <3 <3

      Törlés