A gyönyörű fejléc Azy érdeme, minden más, amit ezen a blogon látsz az én munkám. Kérlek ne lopd, és ha lehet, ne becsméreld!

2013. november 6., szerda

First chapter: When I look at you

Sziasztok :)
El sem tudjátok hinni, mennyire boldog vagyok, és hogy már mennyire vártam, hogy végre kitehessem ezt a fejezetet, ami ismételten egy történet legelső mérföldköve. Ilyenkor olyan nehéz ez az egész, és bár már legalább az ötödik első fejezetem - ezen a blogon a harmadik -, nem tudok nem izgulni, főleg, hogy itt nem lesz banda, csak Louis, mint egy színész. Igen, elég fura lesz, de remélem nem rémít meg titeket. Köszönöm a 75 rendszeres olvasót, nagyon szeretlek titeket és a 39 kommentről már inkább nem is beszélek, hiszen hatalmas számok. Köszönöm, köszönöm és köszönöm. 
Millio puszi Xx és jó olvasást mindenkinek!
ui.: kinek hogyan teltek az első napjai a szünet után? Szerintem nagyon fárasztóak a pihenést követően, ezzel csak én vagyok így?

°Louis Tomlinson°
Ez képtelenség! Szerelem első látásra - ilyen nem létezik. A szerelem akkor jön el, ha az ember alaposan megismerte a másikat, mégis éreztem, hogy fenekestül fel fog fordulni az életem, ha megszólítalak. Én pedig voltam olyan óvatlan, hogy megtettem.”

Már csak pár végső simítás volt hátra, hogy teljesen kész legyünk a külsőmmel kapcsolatos dolgokkal. Ma tökéletesen kellett kinéznem, hiszen nem akárhova mentem és én sem voltam akárki. A nevem Louis Tomlinson, a híres neves színész, akinek mindene megvan, akiért rajonganak a lányok és aki után kapkodnak a producerek, hisz az eddigi filmjeim kasszasikerek lettek. A legtöbb ember számára nem voltam más csak egy sztár, akiről beszélhettek és mostanában én is kezdtem elhinni ezt az egészet. Már rég óta nem volt barátnőm, csak futókalandjaim  és minden egyes ember kihasznált vagy én használtam ki, hogy feljebb jussak azon a bizony ranglétrán. Jelenleg úgy éreztem ennél már nem léphetnék magasabbra, mert akkor nagy valószínűséggel leszédülnék. Innen pedig hatalmasat lehet zuhanni, akkorát, hogy talán túl sem élném.
A menedzserem szigorún méregetett, ujjaival a karján pihenő méreg drága órájának lapját kopogtatta, jelezve, hogy késésben vagyok, olyannyira, hogy az már nem illő, bármekkora is a hírnevem, ezt még én sem engedhettem meg magamnak. Lazán megrántottam a vállam, még egyszer belenéztem a tükörbe, beletúrtam felzselézett hajamba és elindultam a kijárat felé. A liftben szótlanul álltunk egymás mellett, nem volt értelme a üres párbeszédeknek és igazából nem is tudtunk volna miről társalogni. Egy ideje nem volt miért ledorgálnia, hisz jó kisfiú voltam, tekintve, hogy ma volt a bemutató és nem vetne rám jó fényt, ha összefeküdnék egy lotyóval vagy részegen randalíroznék.
A jeges hangulatot árasztó fémdoboz ajtaja kinyílt, így leértünk a portára, ahol a kapus fiú kinyitotta nekünk a bejáratot, amit a menedzserem Bill megköszönt, míg én mindössze egy apró intéssel rendeztem le a dolgot. Az utcán már ott várt ránk egy koromsötét limuzin, amiben kényelmesen helyet is foglaltunk. A kezembe vettem egy pezsgőt, amit a jéggel teli ládából vettem ki, majd miután kibontottam, egyszerűen meghúztam. Kellett egy kis alkohol, hisz az ilyen esték általában dög unalmasan teltek el, kivéve ha jó bőr volt a partnerem és esetleg később még kaphatónak is találtam egy kis huncutkodásra a lakásomon.
- Ki lesz a kísérőm? - kérdeztem félvállról, mint akit nem különösebben izgat ez az egész dolog, ami félig igaz is volt. Csak azért imádkoztam, hogy a lány legyen szép. Nem számít a személyisége, csak is a külső. Hisz kit áltatunk manapság? Aki azt állítja, hogy a belső a fontosabb az vagy naiv vagy kibaszottul csúnya.
- Emily Rudd, modell. Állítólag nagyon kedves és aranyos. Jól el lehet vele beszélgetni és ami mindennél fontosabb nem üresfejű. Van humora – látszott rajta, hogy folytatná tovább, de amikor elhúztam a számat inkább abbahagyta. Kinéztem az ablakon, fogalmam sem volt merre vagyunk. Ezen a környéken még sosem jártam, így inkább ismét belekortyoltam az alkoholba, ami bódítóan égette a torkomat. Jól esett keserűsége, hisz teljesen párhuzamban volt az élettel, amit éltem.
Viszonylag hamar megérkeztünk a rendezvényre. A kocsi megállt, én pedig kiszálltam rögtön azután, hogy valaki kinyitotta nekem a limuzin ajtaját. Szemeim majd kisültek a hirtelen jött fénytől, amit a lesifotósok kamerái okoztak. Régebben, amikor még nem voltam ekkora sztár, megengedtem magamnak azt a luxust, hogy a kezemmel tompítsam a fényt, manapság viszont már inkább csak belenéztem és felöltöttem magamra ellenállhatatlannak mondott mosolyom. A vörös szőnyeg másik oldala felől odasétált hozzám egy sötétbarna hajú lány - feltehetőleg Emily – és egy határozott mozdulattal belém karolt. Határozottságától elállt a lélegzetem, köpni-nyelni nem tudtam. Csak akkor, amikor helyet foglaltunk a számunkra foglalt helyeken, jött vissza a hangom, azzal együtt pedig úriemberhez méltó modorom.
- Köszönöm, hogy kimentettél – mosolyogtam rá, de csak legyintett egyet, hiszen ő a partnerem. Ez volt a dolga – Valahogy szeretném viszonozni. Mit szólnál hozzá, ha a premier után lelépnénk? - suttogtam a fülébe, mire kikerekedett szemekkel bámult rám. Száját résnyire kinyitotta, mondani akart valamit, de a szoba elsötétült, a film pedig elindult, ezzel belé fojtva a kikívánkozó szavakat. A képernyőn feltűnt kidolgozott felsőtestem, ahogyan fekszem egy ágyon, mellettem pedig egy igen csinos nő épp kisurran a szobából. Kezeim felfedezőútra indultak, végül megpihentek Emily combján, amit az említett személy nem díjazott túlzottan. Keményen arrébb lökte kezemet és próbált rám sem nézni. Én viszont nem adtam fel olyan könnyen, mit ő azt gondolta.
A filmben újra forró jelenetek következtek, hisz egy titkos ügynökös forgatókönyvből nem maradhat ki a szex. Ez kellett a közönségnek, így meg is kapták, főleg, hogy eljátszani sem utolsó a tüzes jeleneteket, amikor több héten keresztül egymáson fekszetek a színésztársaddal és ajkaitokkal kényeztetitek egymást. Nem egyszer volt már, hogy olyan jól belejöttünk, hogy később este élesben is megvalósítottunk pár mozdulatot. Kit áltatok? Vadul szexeltünk. Fejem a modell lány felé fordítottam. Olyan közel voltam hozzá, hogy érezte leheletem a nyakán, amibe bele is remegett.
- Tudom, hogy te is szeretnéd – de ahelyett, hogy bármit is mondott volna, apró kezei az arcomon csattantak. Ha nem abban a pillanatban lőttem volna le valakit a filmben, ezer százalék, hogy mindenki minket bámult volna, mert hatalmasat csattant ütése. Életemben nem gondoltam volna, hogy egy ilyen vékony lány lehet ilyen erős. Szemeim elkerekedtek, nem akartam felfogni a visszautasítást, de sajnos muszáj volt. Az idő hátralevő részében a képernyőt figyeltem, egy pillantást sem vetettem az őrült nőszemély felé. Hülye, ha nem veszi észre mit veszített. Felejthetetlenné tettem volna az éjszakáját. Fogadok, hogy senki sem elégítette ki már jó ideje, ezért  volt ilyen morcos.
Amint vége lett a vetítésnek mindenki átvonult egy másik helyre, ami már javában elő volt készülve a fogadtatásunkra. Jégszobrok, furábbnál furább ételek, amiknek a legtöbb ember még a nevét sem tudta és nem utolsó sorban pia minden mennyiségben. Utam egyből a bárpulthoz vezetett, ahol kényelmesen helyet is foglaltam, de ahelyett, hogy kivártam volna a soromat, bunkón intettem a csaposnak aki duzzogva bár, de készséggel kiszolgált. Elém rakott egy pohár wiskeyt, amit egy húzásra megittam. Semmi hatása nem volt, még tiszta volt a látásom, jól hallottam a hangokat, az egyensúlyom is megmaradt, hiszen nem zuhantam le a magasított bárszékről.
Kezemmel ismét intettem, így megérkezett az újabb kör alkohol, majd a következő és az azt követő. Utáltam az ilyen bulikat, amikben az emberek bájcsevegnek tánc helyett, ahol jégszobort állítottak DJ helyett és még órákig sorolhattam volna a problémákat.
Alig, hogy erre gondoltam meg is érkezett a következő. A menedzserem leült a mellettem elhelyezkedő székre, de a helyett, hogy ő is rendelt volna valamit, mint minden normális ember egy bárpultnál, inkább felém fordult és akkor már tudtam, hogy az a hülye picsa panaszkodott.
- Te komolyan ennyire idióta vagy? - förmedt rám, mire elfordultam a másik irányba. Nem voltam rá kíváncsi, ahogy a hegyi beszédére sem.
- Ne oktass ki! A magam ura vagyok, tudom mit csinálok – megérkezett a következő kör bourbon wiskey, az átlátszó pohárban jól észre lehetett venni a barnás színű folyadékot, ami hamarosan a gyomromban fog landolni, rögtön azután, hogy lemarta a torkomat. Egyszer csak Bill hatalmas és tömzsi tenyerét éreztem meg a vállamon, amit legszívesebben azonnal arrébb löktem volna, de türtőztettem magam. Annyira nem voltam még részeg, hogy balhét csapjak. Nem vetne rám jó fényt, elég volt, hogy egy hónapja minden címlap a kocsmai verekedésemmel volt tele.
- Szerinted normális dolog rámászni valakire? - fejét először jobbra, majd balra rázogatta, arca szomorú volt, sőt sokkal inkább csalódott. Egy másodpercre elkezdett fájni a mellkasom, mintha bántam volna amit tettem, de végül még egyszer átgondoltam mindent és már is eltűnt a szúró fájdalom.
- Nem másztam rá, csak megfogtam a combját és simogattam volna ha nem lök el – kacsintottam menedzseremre és felhajtottam a kezemben szorongatott pohár tartalmát. Bill arca kissé eltorzult, határozottan feldühítette az, amit mondtam. Mostanában mindig ez volt, pedig kár törnie magát, én ilyen vagyok. Nem kellett a szentbeszéd és nem állt szándékomban megjavulni, nem mintha kéne. Én jó voltam, mi több, tökéletes.
Szemeimmel átnéztem egykori cimborám válla felett és a tömeg közepén kiszúrtam egy gyönyörűen szép lányt. Barna haja laza hullámokban omlott a vállára, mélyen dekoltált ruhája pedig épp eleget láttatott testéből ahhoz, hogy ne keljen túl sok mindent a fantáziámra bízni. Torkomat megköszörültem, mire az eddig velem társalgó férfi is abba az irányba kapta fejét. Amilyen gyorsan tette meg az előző mozdulatot, olyan sebességgel fordult ismét felém és heves tiltakozásba kezdett.
- Meg ne próbáld! - nyomott vissza a székemre, ahonnan az előbb már fel is emelkedtem, hogy megszólítsam a gyönyörűséget. Alig akartam hinni a fülemnek. Ő akarja megmondani nekem, hogy mit csinálhatok is mit nem?
- Miért? - löktem oda nemtörődöm módon és kezeim közé kaparintottam még egy pohár italt. Nem kortyoltam bele, egyszerűen csak játszadoztam a pohárral. Ujjaimat végigvezettem szélén, amitől nagyon halk zenélő hangot adott ki.
- Mert ő nem más, mint Summer Delgado. Sokak szerint nagyon beképzelt és pökhendi. Hidd el haver, még rajtad is túltesz. Az egész családja kő-gazdag és ha csak egy rossz szót is szólsz, már pedig téged ismerve fogsz, akkor keresztbe tesznek neked. Akkor pedig búcsút inthetsz a csodás karrierednek – magyarázta, de nem tudtam másra koncentrálni, csak arra a lányra, aki rabul ejtett egy pillanat alatt. Meg akartam őt szerezni!
- Delgado, mint Delgado Records? - helyeslően bólintott, mire magamba öntöttem a barnás színű folyadékot, megigazítottam a hajamat és elindultam felé. Bill még motyogott valamit, de ismételten nem figyeltem rá.
A lábaim maguktól száguldottak át a tömegen, mintha egy felsőbbrendű erő vonzotta volna őket Summer társasága felé. Éreztem, hogy meg kell szólítanom, hogy elvesztek valami fontosat, ha nem teszem meg ezt a lépést. Kezeimmel rántottam egy aprót a rajtam lévő ingen, hogy a helyére kerüljön, szépítve az összhatást. A mellkasomban minden milliméternél egyre hevesebben dübörgött a szívem, ami bármelyik pillanatban képes lett volna kiugrani a helyéről, de ezt betudtam az alkohol egyik mellékhatásának, így szemet hunytam felette. Óvatosan megkopogtattam a lélegzetállítóan kinéző lány vállát, ő pedig azonnal rám nézett. Kék szemei lyukat égettek a homlokomra, ahogy bámult velük. Kiszedett szemöldöke az egekbe szökött, de engem sokkal inkább lekötött vérvörösre rúzsozott szája. Olyan csókolni valóan nézett ki, hogy nagy önuralom kellett hozzá, hogy ne vessem rá magam abban a pillanatban mindenki szeme láttára.
- Mit akarsz? - szavai visszhangoztak a fülemben a maga csilingelő hangján, ami kiugrasztott a gondolataim közül, ezzel visszarángatva a valóságba. Az idióta és unalmas buliba, ahol siralmas zene szólt, de ahol mégis rátaláltam.
- Táncolni – mosolyogtam rá elbűvölően, mire megforgatta szemeit, de felém nyújtotta apró és puha kezeit.
- Egy táncba talán még nem halok bele – vetette oda, kissé sem halkan. Direkt úgy beszélt, hogy én is jól halljam megjegyzését, de figyelmen kívül hagytam. A lényeg, hogy elértem a célom, hisz nem utasított el. Egy lassú szám csendült fel, mire közel húztam magamhoz és lépegetni kezdtünk, először balra, majd jobbra. Egész idő alatt a derekán pihentettem a kezemet, és elképzeltem, hogy a ruha alatt is pontosan olyan selymes és hibátlan a bőre, mint a gondosan szabott ruhájának anyaga. Ajkamat megnyaltam, próbáltam nem elkalandozni még ennél is jobban, hisz ő volt Thomas Delgado egy szem lánya, nem vihettem azonnal szobára, akkor nekem végem lett volna. A lehető legközelebb hajoltam hozzá, magamba szívtam édeskés parfümjének illatát, csak utána törtem meg a ránk telepedett csendet.
- Találkozunk még? - suttogtam fülébe, de nem nézett rám. Hangja olyan érzelemmentes volt, hogy azzal vágni lehetett volna a legmasszívabb fémet is. Ijesztő, mégis csábítóan hívogató. Ellenállhatatlan.
Talán – a zenének vége lett, ő pedig kikerült a szorításomból, a következő pillanatban pedig eltűnt a tömegben. Bármennyire is kerestem, képtelen voltam megtalálni barna haját, dekoltált ruháját, kék szemeit vagy vérvörös ajkait. Mintha a föld nyelte volna el. Egy dologban azonban biztos voltam. Nem most találkoztunk utoljára.
Lomha léptekkel vánszorogtam vissza a bárpulthoz, majd búskomor képpel fordultam a csapos srác felé, akinek már kérdeznie sem kellett, kapásból tudta mit szeretnék. Jöjj, én drága barátom te jó öreg wiskey, csillapítsd szomjamat!

8 megjegyzés:

  1. AAAAAAH!! AH.! LEVEGÖT!!!!
    Azt hiszem ez lesz a legjobb! Ez.. ez lesz a legjonb történet a blogspoton! Megkockáztatom! Nagyon tetszik Louis stilusa, és hogy milyen szemmel látja magát, s a világot! Nagyon várom a folytatást! :)
    U.i.: A továbbiakban hosszabb kommnetet adhatok, de még nagyon az elején vagyunk <3
    XOXO :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drágám!
      Be kell valljam, az első, ami eszembe jutott, hogy, DE IMÁDOM EZT A LÁNYT!, Esküszöm. Egy élmény volt olvasni a soraidat, és engem személy szerint megmosolyogtattál, főleg a legelső soroddal. XD Annyira boldog vagyok, hogy tetszik a történet, már most, amikor ennyire az elején vagyunk, az pedig, hogy szerinted ez a legjobb történet... annyira bolond vagy, köszönöm szépen a dicséretet, hatalmas hálával tartozom érte :) <33
      Millio puszi Xx és köszönöm hogy írtál, a hossz pedig sosem érdekelt, a lényeg, hogy őszinte és szívből jövő kommentár legyen <33 Ez pedig az :) Semmi kétség!

      Törlés
  2. Drága, Egyetlen Szerecsendiom!
    Először is, minden sorodat faltam. Azt akartam, hogy ne legyen vége a fejezetnek, de sajnos befejeződtek sorok:( Nagyon, de nagyon tetszett. Eszméletlenül jó volt olvasni. El sem hiszem, hogy ő Louis. xD Kissé furcsa volt, bár nagyon is tetszik ez az énje. :D
    És benne volt Emily Rudd is *-* Mikor megláttam a nevét, felnevettem. (vajon miért is?) Jaj, jaj, ez a Lou. Kis kanos *-* De Emily sem egy üres fejű kislány, jól ellátta a baját :D
    Viszont ez a Summer.... hát nem a kedvenceim közé fog kerülni, az már biztos.:)
    Már nagyon várom a jövőhét szerdát. Egyszerűen már most imádom ezt a sztoridat is *-* Mondtam, hogy tökéletes lesz!<3
    Millió puszi Drágaság! Szeretlek <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, Édes Mollym!
      Először is, igazából fogalmam sincs, hol kezdjem a hálálkodást, főleg, hogy tudom, mennyire ritka amikor írsz, főleg ilyen késői időpontban. Vicces, hogy esti mesének hívod a blog fejezeteit, de örülök, hogy ezzel feldobhatom a szerdáidat, ha legalább egy kicsikét is. Pedig Ő Louis, és igen Emily Rudd, vajon honnan is ismerős? Mentségemre legyen, amikor elkezdtem írni, még nem is ismertelek :$ Summert szerintem a későbbiekben sem fogok szeretni, Kriszti például utálja, de hát nem lehet mindenki kedves és aranyos :/ :)
      Már is imádod? :O Jaj, de szeretlek <333
      Millio puszi Xx és köszönöm mindent <33 nagyon imádlak!

      Törlés
  3. Drága kicsi szerecsendio!
    Jaj, ezt muszáj volt leírnom, olyan aranyos :D
    Nos, hát itt nagy bajok lesznek Louis-val kapcsolatban. Egy öntelt bunkó!
    Nem szeretem ezt a Louist, mégis annyira jól áll neki, mert te tökéletesen írod meg!
    Aztán ahogy olvastam.. kíváncsibb lettem, hogy vajon Summert hogy ismeri meg! És hát nem eltaláltam? Egy szórakozóhelyre tippeltem, és igazam lett, vagyis nagyjából!
    Egyre kíváncsibbá teszel, de nem szegem meg a szabályt, miszerint nem fogok kérdezőskösni hogy hogyan lesz a folytatás! :D

    u.i: sok sikert, és nagyon szeretném megköszönni a támogatásaidat, imádok veled fecsegni, nagyon szeretlek <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, édes Abbie!
      Hahhaha, muszáj? Nem is vagyok én olyan kicsi :$
      Igen, vele még nagyon sok baj lesz, hiszen egy beképzelt pöcs, és az emberek nagyon nehezen változnak, mégis, úgy gondoltam megpróbálkozom egy ilyen történettel is. Hisz miért is nem? Amúgy is szeretem a kihívásokat. Gratulálok, hogy eltaláltad, bár ez nem is nevezhető szórakozóhelynek, hiszen ahogy Lou is mondta, dög unalmas a parti, s ha nem lenne pia, talán már le is lépett volna. De akkor nem ismerte volna meg Summert és azért kár lett volna :)
      Nyugodtan kérdezősködj :P És én is szeretek veled beszélgetni, nagyon aranyos vagy :)
      Millio puszi Xx és köszönöm, hogy írtál. Jól esik hallani, hogy tetszett a rész, és hogy tökéletesnek találod, ahogy leírtam, pedig ... na mindegy, mindig alúl értékelem magam :D Szeretlek <333

      Törlés
  4. Drága, Egyetlen Csillagom!

    Annyira röstellem, hogy csak most írok, nagyon gyűlölöm magamat miatta!!!!! Remélem nem haragszol annyira rám, de kiengesztelésül eldöntöttem, hogy minden lemaradt – azaz az összes – részhez írni fogok Neked megjegyzést, hiszen nagyon is megérdemled!!!!! <3 Tudod, hogy mennyire szeretem ezt a történetedet – ahogyan az összeset – és el kell, mondjam, hogy Louis gyökeres változáson esett át, mivel ezt a részt már olvastam így nem okozott számomra meglepetést a találkozásuk, de akkor bővebben is elmondom a véleményemet. Azt már mondtam Neked, hogy Bill nagyon kedves szereplő a számomra, egy igazi barát, aki nagyon fontos Louis számára. Nagyon kedvelem őt. Louis… hogy is fejezhetném ki… számomra az elején kissé visszataszító személyiségnek tűnt, de, mint a későbbiekben kiderült, megvan rá az oka, hogy ilyen legyen és ezt teljes mértékben meg tudom érteni. Együtt érzek vele. Summer –el is valamilyen szinten, de ez nem jelenti azt, hogy a szívembe zártam csak szimplán sajnálom és kész. Ettől függetlenül persze a történet csodás, hiszen mivel a történetek lényege magába foglalja az érzelmi fejlődéseket tökéletes ez a történeted. Ez volt az első olyan Louis – os történet, amiben olyan elemek bukkantak fel előttem, hogy a fiú nem a szokásos gyerekded és óvódás értékeket kapta meg ezért is olyan csodálatos és egyedi!!! *.*
    Nos, olvasom is tovább és ahogyan megígértem mindegyikhez írni fogok Neked!!!!
    Millió puszi és szoros ölelés!!!!! <3333333333 Nagyon szeretlek és hatalmasat alkottál!!!! <33333
    ÉS A KIHAGYHATATLAN ÖSSZEGZÉS: Nagyon imádom a történetedet és rettentően várom, hogy a kedvenc fejezeteimet is újraolvashassam!!!!!!! A történet úgy tökéletes, ahogyan van, hiszen rengeteg érzelemmel fűszerezted meg!!!!! <33333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Csigusz!
      Egy ilyen kommentár után hogyan tudnék haragudni rád - nem mintha amúgy menne?! Jaj, el sem hiszed mennyire sokat jelent nekem, hogy ide is írtál, pedig ez már elég régóta fel lett töltve. Sosem köteleztelek rá, hogy írj nekem, főleg, hogy a legtöbb részt már olvastad, de boldog vagyok, amiért mégis megtetted, hiszen nekem rengeteget számít a véleményed. Hisz tudod, mennyire tehetséges írónak tartalak - és erről nem nyitok vitát, az vagy és kész <33
      Említetted már, hogy ez volt az első olyan Louis-os történet, amiben nem állították be szegényt egy répaimádó bolondnak - utálom az olyanokat, hiszen olyan felületesek,és ezért is szerettem volna megmutatni másoknak egy másik oldalát is. *.*
      Bill, bár keveset fog szerepelni, nekem is nagy kedvencem, hiszen hatalmas figura és igaz barát, még akkor is, ha Louis nem értékeli, amiket érte tesz vagy tett.
      Nagyon, nagyon és még inkább szeretlek <33333 <333333 És te is napról napra hatalmasokat alkotsz ... :$
      Millio puszi Xx és köszönök mindent, köszönöm, hogy vagy <3 nélküled, vagyis a barátságod és a támogatásod nélkül már el sem tudom képzelni a napjaimat :)
      Összességében pedig (imásom ezt a részt) KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM ÉS KÖSZÖNÖM. Nem tudom szavakban leírni, mennyire hálás vagyok neked mindenért :)

      Törlés